Lovrina okolina |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 120> |
Korisnik | |
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesi magnoliju isto od reznica
![]() ![]() pozdrav Lovreku ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
lisičji rep mi je super
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Evo, drage moje , nadam se da ću biti veće sreće...dugod prekjučer...al prije da vas pozdrav i da u jednu rečenicu stavim veliki osmijeh i pusu od Lovre i mene....cvjetići i biljčice me za sad još uvijek raduju...fala Bogu nijedna od ovih navopelcanih ne posustaje...fotić me još uvijek na sluša najbolje, ne stignem ja to sve proučiti.... a Lovro zalijeva sve u 16...mislim da ipak više sebe nego cvijeće..al zabavljamo se!
Acalypha hispida ili Lisičji rep ![]() šarenolisna pelargonija ![]() još da negdje pronađem zvjezdanolisnu, jer mi se od acer nije primila!!! a ovo nije santolina, neg bi mogla biti cinerarija... ![]() |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bome se puno toga rascvjetalo u tvom vrtu od moje prošle posjete. Sve ti je lijepo šareno, a izgleda da ti sve tak ide od ruke zato jer ti mali Lovro redovno zalijeva cvijeće
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Kad se sve te biljčice rascvjetaju, bit će veliko uživanje.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Dopalo mi se sve ali ono tvoje isprobavanje mogucnosti koje ti pruza fotic ! Suuuuuuper !
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
ma čekat ćemo mi,važno je da ti imaš nove biljkice i mi ih moramo vidjet
![]() |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Danas sam na placu kupila Acalypha hispida ili Lisičji rep...baš zgodna biljčica....i puzeću pelargoniju s šatiranim lišćem...jučer santolinu ili nekaj jako slično...
...sličice...sutra ili....nešt mi šteka...sporo to ide...! |
|
|
|
![]() |
|
Cure, hvala kaj šetate mojim vrtekom..
MK ![]() ![]() ![]() ![]() Belica...nisam još...volja je tu...vremena na knap...mislim da će to čekati mm go.... ![]() Belina, hvala kaj si mo poklonila 2000 poruku...ja tebi šaljem 2000 osmijeha! ![]() Sarajka....Camelia...dobro mi svratile...lijepo vas je imat iz sebe... ![]() BS... ![]() misty...ak hoćeš...ujesen ćeš opet ima magnoliju...može malu ljubičastu??? dadacvjtić.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dadacvjetić ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 362 |
Ma cvijeće ti je prekrasno.
![]() |
|
živi svaki dan ko da ti je posljednji.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Ja ti nažalost ne mogu pomoći s prepoznavanjem reznica, ali ti se mogu diviti kako si to uspješno izvela! Posebno za magnoliju! Ja sam iz Splita bila donijela dvije prekrasne, crvenu i bijelu, ni jedna nije preživjela prvu zimu ovdje
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
bome si dobro uspjela sa reznicama ,svaka čast
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Evo i mene napokon u šetnji tvojim krasnim vrtom koji je vrlo raznolik i bogat biljkama,a ona malA biljčica ispred kuće ti je najljepša.
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
pa kod tebe prinova mali milion,baš se radujem što su krenuli ,biće to sve rascvjetano,šareno,pusica za malenog Lovru
![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Nije ti baš tako važan fotić,važan ti je objekt!
A ti imaš tako ljepih izdanaka,(objekta)da je milima gledati to buđenje prirode ![]() ![]() Ali slikice su ![]() poklanjam ti 2000-post!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
vau puno si ti toga popikala, i super se drži a još kad ti naraste...
jesi krenula u izradu hypertufa? |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno
![]() |
|
![]() |
|
...a sad...moja mala čuda...od puno reznica kaj sam lani u ranu jesen reckala i probala upelcati, moram reći da se primil lijepi bro
![]() No, imam jedan problem...za većinu nemam danas pojma kaj je ![]() ...ovo bi mogla biti vaigela, a možda i ne...koje boje bi bila? nemam pojma...znat ćemo jednog dana! 1. ![]() ...ovo je šarenolisna vaigela..mislim roza... 2. ![]() ...ovo bi trebal biti neki....trn, sa narančastim bobicama... 3. ![]() ...bijela hortezija... 4. ![]() ...forzicija... 5. ![]() ...malo drugačiji bršljan.. 6. ![]() ...nešto... 7. ![]() ...za ovo sam najsretnija...magnolijice potjerale i listiće...mislite da se primila?...pa zar bi grančica od 10-tak cm imala još toliko snage od rane jeseni da se nije ukorijenila??? 8. ![]() ...i još jedna... 9. ![]() ...opet nešto... 10. ![]() ...i opet nešto...malo mutno, al...još me ne sluša fotić... ![]() 11. ![]() ....???? 12. ![]() ...budleja... 13. ![]() ...božikovine? 14. ![]() ...bijela petoprsta... 15... ![]() ...zimski jasmin žuti...u društvu tratinčice... 16. ![]() ima još ponešto, al su mi slike ispale premutne...drugi put! Molim vas ak prepoznate koju biljčicu da mi ju identificirate...HVALA! |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
zaboravila sam šta sam smislila za napisat kod tebe, jer me Čupi odvuko od kompa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
ovo super zgleda
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 120> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |