Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 114> |
Korisnik | ||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Prekrasne su ti kraljice,sad ću malo u tvojima uživati
![]() ![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
krasne ruže imaš, draga Anđelka, a bome i veliki vrt
![]() |
||
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
||
![]() |
||
|
Hvala m.kaktus sada i jesu najbolje,tvoje-moje već imaju pupiće naveliko. Naručila sam u Viraga : Elle ,Kristov jubilaj ,Remy Martin ,Big purple ,Aqua ,Aruba ,Maharani ,Melodi parfem ,Mondiale ,Doubledelight ,Golden Monica ,Imperatrice Farath ,Nostalgie ,Monica. Imam pravo još na tri sadnice a moš mislit neznam koje bi? |
||
![]() |
||
|
Hvala R. Sara,to je samo dio vrta.Zapravo taj dio je samo za krizanteme a ostatak za sve i svašta odnosno povrtnjak. |
||
![]() |
||
Jaca123 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Travanj 2012 Lokacija: križevci Status: Offline Bodovi: 1482 |
|
Dobro,vidim ja da sam vam glavna jutarnja Pikaso
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Mogu si misliti da više ne znaš koje bi naručila,ako nemaš kupi čajevku Tineke,neće ti biti žao.
|
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
|
E, sad dolazi do izražaja razlika u klimi između mora i kopna. Ruže su ti prekrasne za razliku od mojih jadnica koje propupaju ali od magle, kiše i niskih temperatura pup istrune prije nego se otvori.
Neka ti što duže cvatu, a ti ih opet slikaj pa da uživamo u njima skupa s tobom.
|
||
Lepe ti je Zagorje zelene
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Krasan ružičnjak
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
Kakva promenada ruža
![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Poslije svih naših želja da svaka biljčica ode od tebe i napuni ti novčanik zbilja očekujem sličicu mjesta gdje su bile i lončanice i sadnice !! Je si li sve ispraznila Anđo !! Nadam se da jesi ! ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
![]() |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
|
uh ... anđo čime ćeš ti nas još zadiviti.
|
||
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
||
![]() |
||
|
Anabistrica
![]() Lantana ![]() Belica ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala svima koji su željeli da se ovaj teren "oslobodi tereta" krizantema, Free tu su bile lončanice
![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
![]() |
||
|
![]() Uploaded with ImageShack.us i prazan vrt,nažalost premokro je pa se nije moglo pripremit za idući turnus nečega...bilo čega |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |