Kod Josipe u vrtu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 92> |
Korisnik | |
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Svaki dan zavirujem na tvoje stranice da vidim što je novo... Ostavljam ti pozdrav uz želju da se sretna i zadovoljna vratiš među svoje cvijetiće.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Draga Josipa mislim na tebe svaki dan i nadam se da si zadovoljna sa doktirima
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Josipa
![]() Želi ti da taj komadić rajskog vrta uskoro odneseš doma i puno snage i strpljenja do tog dana
![]() |
|
![]() |
|
i soba se pretvorila u rajski vrt... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Sve će biti u redu doći ćeš ti brzo svojima pa polako naprid uz pomoć likova stavit ćeš bolest pod kontrolu i sa likovima se da kvalitetno živiti drži se,POZZ
![]() |
|
![]() |
|
Ane jedan moj prijatelj boluje od karcinoma..vec je 4 puta prosao operacije i kemo..on uvjek kaze njuskicu gore i nedaj se..veliki je borac i optimista samo hrabri ljude a mene ppsebno...tako i radim..njuska gore uvjek moze biti teze...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
Draga Josipa punoooo pozdrava i glavu gori vjeruj da će sve to brzo proći čekamo te u tvom vrtu punom tvoga cvijeća što si tako s ljubavlju sadila
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Samo ti ozdravi, već ćemo se mi upoznati.
![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Vidis Josipa koliko divnih i dragih ljudi na CIF-u ima...
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Draga Josipa, želim ti brzo ozdravljenje, da se što prije vratiš svojima i da što prije uživamo u novim slikicama tvoga vrta
![]() |
|
![]() |
|
bugica nasa....nije me nasla u sobi isla sam na emng ruku i nogu..izmucili me a ona me sunce moje nije nasla....ali je obradovala srce sa zeljama za ozdravljenjem i ovom krasnom ruzicom....
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
arčik ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Rujan 2014 Lokacija: Brzi Brod Status: Offline Bodovi: 1121 |
![]() ![]() |
|
"Budi hrabra, a ostalo će doći samo."
|
|
![]() |
|
Sreca mi treba lantana mila ..danas idem na spin snimanje glave nadam se da nece morati likvor izvlaciti jer sam tu dva puta operirana...bit ce sve dobro dohvatila sam se doktprice koja je veliki strucnjak ua moju boljku i jedina u hr koja je specijalizirala za ovakve kao ja
..srecica je divan cvijet volim plavo cvijece.. pusa od mene ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4950515253 92> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |