Moj vrt seoski |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 66> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...i docekalo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Lijepi posao.A voćke, bobičasto, poslagani kao vojnici!
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bravo za odrađene radove i nove biljke. Sjajno sve izgleda
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Tu će biti puno slatkog voća i lijepog cvijeća |
|
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Svaka čast za vrijedne ruke.Svega je tu kod tebe.
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Jučer sam očistio gredice uz brežuljak, i malčirao ih tresetom.
![]() Okopao sam i povrtnjak, a ostatak dana sam se divio cvijeću i energiji proljeća, koja se tako naglo oslobodi s prvim zrakama sunca.
![]() ![]() A dok sam fotografirao ovaj pogled u nebesa....
![]() ....poljima je odjekivao zvuk crkvenih zvona, koja su ispraćala malog Dražena u vječnost. Dražen je moj suseljanin, koji je nažalost donio pogrešnu odluku i svoj mladi život prekinuo skokom sa zgrade u Zagrebu.
Škola ga je odlično pripremila za akademsko obrazovanje, bio je genijalac za fiziku, matematiku,.... ali siroče nije bio spreman nositi se s okrutnim društvom koje nije imalo milosti prema njemu.
Neka nam ova zvona budu zvono upozorenja...
Cijeli život nas uče da ne hodamo mali ispod zvijezda, ali nas nitko ne uči da ne hodamo slijepi pored ljudi.
Sigurno i pored nas žive neki Draženi, neki koji traže pažnju, kojima fali topline, zagrljaja i razumijevanja. Zato zagrlite nevoljene, saslušajte neshvaćene, pomozite onima koji su izgubili nadu.....
Jer velik ispod zvijezda je samo onaj tko ne hoda žmireć' pored ljudi.
A malog Dražena neka čuvaju anđeli u koje vjerujem, i neka pomognu njegovim roditeljima da lakše prežive ovu strašnu tragediju koja ih je snašla.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Dragi Gogo, za mene si Ti jedan od onih velikih ispod zvijezda. Čak i u ovom pretužnom trenu ti pronalaziš prave riječi. Za Dražena, onako kako si napisao, neka ga čuvaju anđeli i neka Gore pronađe mir.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Mladiću jako si vrijeda i pun mašte ko šipak koštica. Lijepo i pametno zboriš.
Pridružujem se i ja molitvama za maloga Dražena. U pravu si, svakodnevno okolo nas hodaju Draženi, pomozimo im da lakše prebrode svoje probleme. |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Imam jednog prekrasnog prijatelja koji prolazi neka slična stanja poput ovih nabrojenih samo što me gura od sebe ......da li je dovoljno da zna da ga volim i da mu pružam podršku za sve što je i što će napraviti, da li je dovoljno da zna da sam uvijek tu za njega? Da li mu je moja takva pomoć dovoljna?
Ljubice moja salaš je predivan......
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Dragi MALI GOGO,
prošetala sam tvojim lijepim vrtom,voćnjakom i ubrala margarite,dirnula me je tvoja nježna dušica.
Teško nam je kada nam naši dragi odlaze,ostavljaju prazninu.
Više ima tug nego radosti,zato uživaj u svakom danu,kao da je zadnji.
Topli zagrljaj i pozdrav.
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Moram pohvaliti tvoje proljetne radove, posebno one gredice uz brežuljak malčirane tresetom, a tvoju sam dušu i potrebu za skladom i pomaganjem već upoznala šetajući kroz tvoj vrt i možda najviše kroz one čudesne hranilice za gladne ptičice..
Čvrsto vjerujem da je Dražen otišao na bolje mjesto!
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Strašna priča.. ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Ovaj vikend sam najviše vremena proveo u povrtnjaku:
![]() očistio sam i dio ružičnjaka (ostaje mi ova lijeva strana za očistit - vrlo vjerojatno ću to danas popodne):
![]() Malo kuhao, prao suđe, čistio vikendicu, pijuckao kavu s kumovima...... i naravno uživao u cvijeću i mirisima:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Ovaj kanalić kod ružičnjaka mi se sviđa moram i ja takav napraviti kod sebe sad kad smo odlučili da nećemo stavljati nikakve cigle i kamenje između trave i gredice.
Super ti je sve uredno i krasno proljetno......dok ti doma ponestane posla svrati kod mene nači ćemo nešto.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Taj kanalić sprječava travu da uđe u gredicu. Tako su radili naši stari i čini mi se da zaista funkcionira. Izgleda da trava ne uspjeva preskočit kanalić, što me i ne čudi kad se sjetim kako kratke nožice ima. |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno je kod tebe mali Gogo proljece se zalaufalo jos kad nocas padne malo kisice da to sve porosi....
|
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš ste me nasmijali s tim kanalićom,si siguran da travica neće preko njeda,meni se čini da ćeš češće imati motiku u rukama
![]() A cvijeće ti je prelijepo
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sve ti je lijepo, napravljeno s puno ljubavi i odličnih ideja....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 66> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |