Bergenijino cvijeće |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 67> |
Korisnik | |
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zelena santolina je prelijepa!
a ovo ![]() ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Ovakvu boju gladiole i ja vidim prvi put,prekrasna je
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Zelena gladiola je preljepa!!
|
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
Graničice su posebne
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Zelena santolina je baš lijepa. Ja imam sivu i ona je već ocvala. Cvate li zelena kasnije?
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
ivna ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 2773 |
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Još jedan prelijepi mediteranski vrt kojim je gušt prošetati!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
kak je kod tebe lijepooooooooooooooooooooo, joj zavidim ti na kamenu ko i svima s mora uostalom
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ovakvu gladiolu još nisam vidjela, prekrasna je!!!!!!!!!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Vidim da je zelena gladiola hit ovog ljeta! Uobrazit će se kad joj kažem.
![]() ![]() Sada je vrijeme kad opstaju samo najjači!
Hvala svima što dolazite u moj vrt i pozitivnim komentarima potičete da budem još uspješnija!
Novosti baš i nema - kod mene glasi ona; Hvali more drž se hlada
![]() ![]() ![]() Dižem se ranije da pozalijevam svo cvijeće (i svoje i svekino jer su otišli put Dalmacije), a kad zatopli u hlad i kuću!
Danas sam poslikala samo malo cvjetića oko kuće;
- bidensi u kamenu -
![]() - jedna ljetnica plavog cvjeta koji podsjeća na slak (isto u kamenu)Ako netko zna ime, bila bih mu zahvalna
![]() ![]() - novi cvjetnjak sa ružama penjačicama, gazanijama i sitnim cvjetićima (u povojima
![]() ![]() ![]() - ruže u cvjetnjaku -
žuta
![]() - bijela;
![]() - afrički ljiljan cvate (ove godine bujnije no ikad)
![]() ![]() - žuta lantana cvate neprestano -
![]() - ove godine sam kupila rozu i žutu kalu, ne mogu reći da sam baš bila prezadovoljna s njima, pa sam uokolo njih zasadila prkose koji niču po cijelom dvorištu . Tako da za sada pitar izgleda ovako;
![]() - plumbago isto cvate, za sada sam zadovoljna. Iako mu te grane strše na sve strane, nekako mi ga je teško ukrotiti i izgleda pomalo neuredno, jel da? Molim savjet jer ga imam prvi put!
![]() - dipladenia (dobivena na poklon) se dobro drži;
![]() - kao i vodenice koje su gotovo cijeli dan u hladu;
![]() Nemam kaktusa kao naša niho (kojoj nisam nikakva konkurencija
![]() ![]() ![]() - I za kraj da se pohvalim kako sam vrijedna! (
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Ne znam jesu mi ljepši bidensi ili kamen u koji su posađeni
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Izvještila sam se već u preskakanju kaktusa, a odavno im se već divim iz daljine kad se tako rascvatu
![]() Zelena gladiola je privukla svu našu pažnju jer je očito neviđena još, ali u tvom vrtu meni su pravi hit te maštovito napravljene kamene žardinjere, a u ovom trenutku ova lantana mi je na prvom mjestu! ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Slažem se s misty. Ova Lantana mi je predivna i ovim putem apeliram na dobre ljude koji imaju pokoju sadnicu da mi je nekako udijele jer mi se ova biljka sve više počinje sviđati
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
bergenija danas je došao red da prošetam tvojim vrtom,pošto sam nova na ovom forumu sebi u zadatak svaki dan stavim da se prošetam po nekom od ovih vretova, i mogu ti reči da sam očarana ljepotom tvojih biljaka i tvojim vrtom, kako lijepo osmišljen vrt ti imaš, uredan i kako mnogo raznih biljaka a sve lijepe na svoj način.sve pohvale i uživaj u ljepoti jer sam i ja uživala dok sam gledala tvoje slike.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Dragi moji cvjetoljupci - hvala!
![]() Anastazija - uistinu je naš istarski kamen poseban, njegova bjelina je prepoznatljiva!
![]() Misty-da - slažem se s tvojim odabirom jer tu lantanu mazim i pazim .ne bih voljela da mi strada!
![]() Medvjed - vidim da si se navukao na lantane........kad napravi sjeme šaljem ti, a mogu ti poslati i reznicu jer se ona lako primi.
![]() Fany54 - počašćena sam tvojim dolaskom u moj vrt. Nije lako pregledati sve vrtove jer nas ima jako puno! Drago mi je daa ti se svidjela šetnja!
![]() |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Tvojim je vrtom uvijek lijepo prošetati, biljke izgledaju tako dobro, ne bi se reklo da sunce prži gotovo cijelog dana.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Hvala, hvala! Već se veselim tom događaju!
![]() |
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Već si nas navikla da je tvoj vrt lijep, tako je i sada.
Onaj plavi cvijetak je tako nježan, baš mi se sviđa. |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
ono plavo ti i je vrsta slaka, ja ga imam prvi put ove godine...kupljen je kao trajnica? Plumbago nemoj krotiti on je baš zbog te svoje raspojasanosti tako lijep! A za lavandu mi nije jasno kak je moreš imat previše???????? Meni nikad previše lavande,dođem k tebi na festival ak šapneš kamo
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 67> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |