Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bergenijino cvijeće
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Bergenijino cvijeće

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 67>
Korisnik
Poruka
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 07:00
Zelena santolina je prelijepa!

a ovo je smile39
Time is something you can never get back..
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Srpanj 2010 u 15:16
Ovakvu boju gladiole i ja vidim prvi put,prekrasna jeClapTvoja santolina,zelena,tek počima cvitati,a ja sam morala ošišati uvele cvitove,prošlo cvitanje,ali ona dekorativno djeluje i kao grmićThumbs%20Up
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 20:54
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lilly View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1503
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lilly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 23:16
Zelena gladiola je preljepa!!
Na vrh
lilie View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2319
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lilie Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 23:17
Graničice su posebne smile227
znati mnogo ne znači biti mudar
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Srpanj 2010 u 23:21
Zelena santolina je baš lijepa. Ja imam sivu i ona je već ocvala. Cvate li zelena kasnije?
Sutra je novi dan.
Na vrh
ivna View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2773
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ivna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 07:32
Draga Bergenia usred ovolike ljepote ovaj put ipak izdvajam ovu zelenu gladiolu, posebna je !
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 09:21
Još jedan prelijepi mediteranski vrt kojim je gušt prošetati!ClapClapClap
Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 18:46
kak je kod tebe lijepooooooooooooooooooooo, joj zavidim ti na kamenu ko i svima s mora uostalom LOL a o biljčicama da ne pričam,predivne su ti
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2010 u 19:52
ovakvu gladiolu još nisam vidjela, prekrasna je!!!!!!!!!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2010 u 16:56
Vidim da je zelena gladiola hit ovog ljeta! Uobrazit će se kad joj kažem. Wink Tongue Kod mene prave ljetne vrućine i sparine. 
Sada je vrijeme kad opstaju samo najjači!
Hvala svima što dolazite u moj vrt i pozitivnim komentarima potičete da budem još uspješnija!
Novosti baš i nema - kod mene glasi ona; Hvali more drž se hladaLOLLOLLOL
Dižem se ranije da pozalijevam svo cvijeće (i svoje i svekino jer su otišli put Dalmacije), a kad zatopli u hlad i kuću!
Danas sam poslikala samo malo cvjetića oko kuće;
- bidensi u kamenu -

- jedna ljetnica plavog cvjeta koji podsjeća na slak (isto u kamenu)Ako netko zna ime, bila bih mu zahvalnaEmbarrassed

- novi cvjetnjak sa ružama penjačicama, gazanijama i sitnim cvjetićima (u povojimaLOL) dobivenim od vas drage moje forumašice. Trebale bi biti cleome i još nešto plavo od SilveK

- ruže u cvjetnjaku -
žuta

- bijela;

- afrički ljiljan cvate (ove godine bujnije no ikad)

- žuta lantana cvate neprestano -

- ove godine sam kupila rozu i žutu kalu, ne mogu reći da sam baš bila prezadovoljna s njima, pa sam uokolo njih zasadila prkose koji niču po cijelom dvorištu . Tako da za sada pitar izgleda ovako;

- plumbago isto cvate, za sada sam zadovoljna. Iako mu te grane strše na sve strane, nekako mi ga je teško ukrotiti i izgleda pomalo neuredno, jel da? Molim savjet jer ga imam prvi put!

- dipladenia (dobivena na poklon) se dobro drži;

- kao i vodenice koje su gotovo cijeli dan u hladu;

Nemam kaktusa kao naša niho (kojoj nisam nikakva konkurencijaWink) ali vam moram pokazati ova dva koja cvjetaju stalno. Oni su moji favoriti;

- I za kraj da se pohvalim kako sam vrijedna! (Confusedmoš' mislit) Počela je sezona pobiranja lavande, a danas za početak sam napravila dva svežnja i stavila ih na sušenje. To je tek početak jer u vanjskom kamenjaru je ima previše! Najbolje da vas pozovem na festival lavande kod mene! ha!?Wink
 smile79
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 01:22
Ne znam jesu mi ljepši bidensi ili kamen u koji su posađeni smile57
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 06:40
Izvještila sam se već u preskakanju kaktusa, a odavno im se već divim iz daljine kad se tako rascvatu Wink
Zelena gladiola je privukla svu našu pažnju jer je očito neviđena još, ali u tvom vrtu meni su pravi hit te maštovito napravljene kamene žardinjere, a u ovom trenutku ova lantana mi je na prvom mjestu!

Time is something you can never get back..
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 21:29
Slažem se s misty. Ova Lantana mi je predivna i ovim putem apeliram na dobre ljude koji imaju pokoju sadnicu da mi je nekako udijele jer mi se ova biljka sve više počinje sviđati
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 22:27
bergenija  danas je došao red da prošetam tvojim vrtom,pošto sam nova na ovom forumu sebi u zadatak svaki dan stavim da se prošetam po nekom od ovih vretova, i mogu ti reči da sam očarana ljepotom tvojih biljaka i tvojim vrtom, kako lijepo osmišljen vrt ti imaš, uredan i kako mnogo raznih biljaka a sve lijepe na svoj način.sve pohvale i uživaj u ljepoti jer sam i ja uživala dok sam gledala tvoje slike.smile64smile141
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2010 u 23:24
Dragi moji cvjetoljupci - hvala!Hug
Anastazija - uistinu  je naš istarski kamen poseban, njegova bjelina je prepoznatljiva!Big%20smile
Misty-da - slažem se s tvojim odabirom jer tu lantanu mazim i pazim .ne bih voljela da mi strada!Smile
Medvjed - vidim da si se navukao na lantane........kad napravi sjeme šaljem ti, a mogu ti poslati i reznicu jer se ona lako primi.Tongue
Fany54 - počašćena sam tvojim dolaskom u moj vrt. Nije lako pregledati sve vrtove jer nas ima jako puno! Drago mi je daa ti se svidjela šetnja!Wink
Na vrh
lucy View Drop Down
Trajnica
Trajnica
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 2541
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lucy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 01:00
Tvojim je vrtom uvijek lijepo prošetati, biljke izgledaju tako dobro, ne bi se reklo da sunce prži gotovo cijelog dana. 
Sutra je novi dan.
Na vrh
Medvjed34 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1640
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Medvjed34 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 06:21
Hvala, hvala! Već se veselim tom događaju!
Živi svaki dan kao da ti je prvi
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 06:48
Već si nas navikla da je tvoj vrt lijep, tako je i sada.
Onaj plavi cvijetak je tako nježan, baš mi se sviđa.

Na vrh
hana View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2010 u 11:19
ono plavo ti i je vrsta slaka, ja ga imam prvi put ove godine...kupljen je kao trajnica? Plumbago nemoj krotiti on je baš zbog te svoje raspojasanosti tako lijep! A za lavandu mi nije jasno kak je moreš imat previše???????? Meni nikad previše lavande,dođem k tebi na festival ak šapneš kamo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 67>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,189 sekundi.