Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Trajnice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđeoske trublje - brugmansije
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđeoske trublje - brugmansije

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 80>
Korisnik
Poruka
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 20:44
Originalno poslano od člana vesna277 vesna277 napisao:

čim sjeme dozori poslat ću ti...
smile213
Ja tebi reznice bijele, žute i rozaWink
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 21:32
Predivne su!!Makk ove tvoje duple pogotovo,moje ni c od cvijeta.Da mi je bar vidjeti koje imam,one duple od tebe :D
Vesna jesi li sigurna da je to brugmansija.Ja koliko znam ljubičasta dupla samo datura ima ali ne i brugmansija?Ispravite me ako griješim...
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 22:14
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Listopad 2012 u 23:48
Da,i nije dupla ljubičasta..Ja koliko znam ne postoji(još uvijek),dupla ljubičasta brugamsnija,samo datura..Mak,link ne radi,ali sam gledala kod tebe na blogu tu biljku ,prije :D
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 09:00
Meni radi link što ga je dala bebolina...
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 10:06
Ovaj link što je dala bebolina,to nije brugmansija to je sasvim druga biljka,koju mješaju sa brugmansijom a ništa zajedničko nemaju.Tu biljku ima makk i htijela je pokazati kako izgleda..Znači na bebolininom linku je Iochroma australis,ili trubica kako je neko zove..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 16:56
Makk daj molim te i meni posalji link koji je bio.
velika gorica
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 18:13
Makk, ne vjerujem da je netko namjerno deaktivirao link iz tvog potpisa, to se jednostavno događa, pogotovo ako odeš u svoje postavke profila. I meni se često dogodi da mi nestane ova animirana čupavica u potpisu, tad uđem u svoje postavke i ponovim gradivo.
Pokušaj i ti to napraviti, vidjet ćeš da će se link ponovo otvarat.
Svi ostali koji žele pogledati taj prekrasan blog, jednostavno kopirajte link i smjestite ga na pretraživač...sigurno otvara

Na vrh
vesna277 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vesna277 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Listopad 2012 u 22:24
Originalno poslano od člana alisa alisa napisao:

Predivne su!!Makk ove tvoje duple pogotovo,moje ni c od cvijeta.Da mi je bar vidjeti koje imam,one duple od tebe :DVesna jesi li sigurna da je to brugmansija.Ja koliko znam ljubičasta dupla samo datura ima ali ne i brugmansija?Ispravite me ako griješim...

nisam sigurna ,kaže cvječarka koja živi u mojoj blizini da je to brugmansija...ja neču tvrditi nisam sigurna ne razumijem se puno.
Nestati ne znači i izgubiti
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 10:17
Kod mene su cvjetale samo ove obične roze brugmansije..Ove godine skroz sam ih zapostavila bilaEmbarrassedZato sam i malo dobila.Iduće godine popravni :D

Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 11:53
Vidim da je biljka malo veća od cvijeta. Dobro da je uopšte cvjetala .
Radijem se tvom popravnom.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 12:12
Da,Makk ovo je najmanja biljka koju imam.To je od reznica onih starih,koje sam sadila u baštu,obične roze i žute..One velike biljke uopšte nisu cvjetale,a razlog je taj što sam  često bila odsutna  i nisam imala vremena da im dajem hrane i vode koliko žele..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 12:44
Ja ima jednu biljku koju sam kupila prije 2 godine. Visoka je oko 2m, ima y, pa ipak nije cvjetala . Imala je potpuno istu njegu kao i ostale.
Najgore je što ne znam koja je, jer je oznaka nestala pri unošenju ili iznošenju.
     (")
    (\|/)
   __L_
   \___/http://cvjetnaoaza.blogspot.com
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 17:35
Nije dupla, al je plava...
(slika je s neta)

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 17:36
Zimus je bila mala reznicaThumbs%20Up

Na vrh
vesna277 View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 134
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vesna277 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 18:02
okrugla čahura je..neznam postaviti sliku...
Nestati ne znači i izgubiti
Na vrh
alisa View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje alisa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 19:57
Bebolina,lijepa je ta plava,nema veze što nije dupla.Ko zna možda ubrzo uzgoje i neki hibrid duple, plave.Ne mogu se sjetiti imena onog uzgajivača iz Njemačke,mislim da Makk kod njih uzima, oni su imali predivnih boja jednostrukih i duplih brugmansija u ponudi..
Vesna to je datura,ona ima okruglu čahuru,brugmansije imaju čahure slične daturi..
Jupiiiiiiiiiii
Na vrh
Wolfsbane View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 708
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wolfsbane Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 20:20
Ima sanse da ova moja brugica procvjeta prije nego postane prehladno?

Manja je isto pokazala pupove, al tek su krenuli.

Iduce godine cu sijati sigurno jos hrpu varijanti, i iochromu koju mi je makk pokazala (prekrasna je!!), odlicne su biljke, ove tu na slikama su dosle od sjemena do drveta sa pupovima u oko sest mjeseci.
velika gorica
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 20:28
Originalno poslano od člana Wolfsbane Wolfsbane napisao:

Ima sanse da ova moja brugica procvjeta prije nego postane prehladno?

Manja je isto pokazala pupove, al tek su krenuli.

Iduce godine cu sijati sigurno jos hrpu varijanti, i iochromu koju mi je makk pokazala (prekrasna je!!), odlicne su biljke, ove tu na slikama su dosle od sjemena do drveta sa pupovima u oko sest mjeseci.
Svaka čast, majstor siClap
Treba im još samo nekoliko dana da ti procvatuThumbs%20Up
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Listopad 2012 u 20:30
@alisa, mislimo li bar ovaj put na istog uzgajivaća, odnosno uzgajivačicu?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 80>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,316 sekundi.