Anđeoske trublje - brugmansije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 80> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Ja tebi reznice bijele, žute i roza
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Predivne su!!Makk ove tvoje duple pogotovo,moje ni c od cvijeta.Da mi je bar vidjeti koje imam,one duple od tebe :D
Vesna jesi li sigurna da je to brugmansija.Ja koliko znam ljubičasta dupla samo datura ima ali ne i brugmansija?Ispravite me ako griješim... |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Da,i nije dupla ljubičasta..Ja koliko znam ne postoji(još uvijek),dupla ljubičasta brugamsnija,samo datura..Mak,link ne radi,ali sam gledala kod tebe na blogu tu biljku ,prije :D
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Meni radi link što ga je dala bebolina...
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Ovaj link što je dala bebolina,to nije brugmansija to je sasvim druga biljka,koju mješaju sa brugmansijom a ništa zajedničko nemaju.Tu biljku ima makk i htijela je pokazati kako izgleda..Znači na bebolininom linku je Iochroma australis,ili trubica kako je neko zove..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Makk daj molim te i meni posalji link koji je bio.
|
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
Makk, ne vjerujem da je netko namjerno deaktivirao link iz tvog potpisa, to se jednostavno događa, pogotovo ako odeš u svoje postavke profila. I meni se često dogodi da mi nestane ova animirana čupavica u potpisu, tad uđem u svoje postavke i ponovim gradivo.
Pokušaj i ti to napraviti, vidjet ćeš da će se link ponovo otvarat.
Svi ostali koji žele pogledati taj prekrasan blog, jednostavno kopirajte link i smjestite ga na pretraživač...sigurno otvara
|
|
![]() |
|
![]() |
|
vesna277 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 134 |
![]() |
|
Nestati ne znači i izgubiti
|
|
![]() |
|
Kod mene su cvjetale samo ove obične roze brugmansije..Ove godine skroz sam ih zapostavila bila
![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Vidim da je biljka malo veća od cvijeta. Dobro da je uopšte cvjetala .
![]() Radijem se tvom popravnom. |
|
![]() |
|
Da,Makk ovo je najmanja biljka koju imam.To je od reznica onih starih,koje sam sadila u baštu,obične roze i žute..One velike biljke uopšte nisu cvjetale,a razlog je taj što sam često bila odsutna i nisam imala vremena da im dajem hrane i vode koliko žele..
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Ja ima jednu biljku koju sam kupila prije 2 godine. Visoka je oko 2m, ima y, pa ipak nije cvjetala
![]() Najgore je što ne znam koja je, jer je oznaka nestala pri unošenju ili iznošenju. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
vesna277 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 134 |
okrugla čahura je..neznam postaviti sliku...
|
|
Nestati ne znači i izgubiti
|
|
![]() |
|
Bebolina,lijepa je ta plava,nema veze što nije dupla.Ko zna možda ubrzo uzgoje i neki hibrid duple, plave.Ne mogu se sjetiti imena onog uzgajivača iz Njemačke,mislim da Makk kod njih uzima, oni su imali predivnih boja jednostrukih i duplih brugmansija u ponudi..
Vesna to je datura,ona ima okruglu čahuru,brugmansije imaju čahure slične daturi.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Ima sanse da ova moja brugica procvjeta prije nego postane prehladno?
![]() Manja je isto pokazala pupove, al tek su krenuli. ![]() Iduce godine cu sijati sigurno jos hrpu varijanti, i iochromu koju mi je makk pokazala (prekrasna je!!), odlicne su biljke, ove tu na slikama su dosle od sjemena do drveta sa pupovima u oko sest mjeseci. |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
![]() Treba im još samo nekoliko dana da ti procvatu
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@alisa, mislimo li bar ovaj put na istog uzgajivaća, odnosno uzgajivačicu?
|
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |