Naše dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 140> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Posto nemam gauru ne mogu tvrditi nista,mada priznajem da mi lici...
fino sam se prosetala i sve pohvale za tvoj vrt ![]() |
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Prošle subote sam na placu kupila dvije trajnice i mirtu
za ovo sam skoro sigurna da je gaura
![]() međutim ovome cvijetu striček nije znao ime, nego mi je pokušao objasniti kako izgleda, ali kada me uvjerio da je trajnica i da cvate cijelo ljeto ja kupila na rizik
![]() Dodano 05.07.2010 ovaj cvijet sam vidjela kod Triše i ona mi ga je identificirala, tj napisala kakos e zove... Lychnis x arkwrightii 'Vesuvius'
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Sve ovo na prethodnim slikama je bilo uz zapadnu ogradu...
a sada prelazim na južnu ogradu, gdje su uglavnom penjačice...
zimski jasmin iz Botaničkog
2 nova klematisa iz Plo.... kojima noge čuvaju alisumi
između klematisa je povratić od Bigine sveki
lanjski klematis koji popunjava ogradu
![]() ali i cvjeta
![]() pa ovogodišnji klematis koji ima pupoljke
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ovo bi trebale biti bijele ivančice, isto lani sijane, do prije mjesec dana bile u povrtnjaku i jedva preživjele najezdu neke gamadi ( mislim da su ih puževi jeli), ali otkako su u cvjetnjaku oporavile se i kreću pupoljci
![]() tu je ukrasna trava lani dobivena od mamaa-e
francuska lavanda, desno se vidi mali noćurak, a ispred su ostići
Acidanthera bicolor ili Etiopska ili mirisna gladiola
pacifička krizantema od Lantane
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje Goga Zg, Bergenia, Otok, Lantana, R.Sara i Flavia, hvala što posječujete moje dvorište i mene, zbog vas sam tu i vi i vaše ljepe riječi ste mi veliki podstrek da ustrajem unatoč svemu...
Flavia, sada ću ponoviti Ivnine rijeći
![]() ![]() Ovo je jedan mali dio moga novog cvjetnjaka...to je posađeno još u 4. mjesecu, zato je tako rascvjetano
prvo uz žicu, sdesna na lijevo, suncokret, aronija, suncokret pa bijeli jorgovan od Bigmammine svekrve, iza dalija su bijel lupinusi (iz forumskog sjemena) koji su več ocvali i kiša ih umlatila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Katica, super je sve, nisam ni znala da imaš problema sa postavljanjem slikica, ali mi je drago da se to riješilo i da ćemo ponovno moći uživati u raskoši tvog vrta. Krumpirko ti je fenomenalan, ja sa svojima ove godine, non stop muku mučim, prvo ih napadaju uši, pa onda neka boleština, pa onda opet uši, pa sad kad smo se zajedničkim snagama izborili protiv toga svega, tu i tam im koji list požuti i otpadne, ali vidim, konačno se pojavio i koji pupoljak, možda i procvjetaju ove godine
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Imaš ti svašta lijepoga u vrtu, ali ona crvena penjačica i ova dolje ruža zasjenile su sve svojim raskošom
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Lijepe "povratničke" slike.Napokon.
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Svega tu lijepoga ima.................baš sam uživala gledajući slike tvog cvijeća!
|
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
cijeli cvijetnjak mi je prekrasan,ali ruže su
![]() ![]() Onaj žuti sedum imam i ja ,ljepši je dok ne procvijeta. pusa i budi vrijedna. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
krasne su ti biljke Kat
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 140> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |