DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 86> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...e drage moje prošlostoljećarke, evo i mene s istim komentarom... mene ova slikica u središtu podsjeća na jednu limenu kutiju keksa iz davnih 60-tih prošlog stoljeća, koju je ljubomorno godinama čuvala moja baka...prekrasan kompletić i bilo što toplo odlično bi pasalo pijuckati u pozi koju nam je oslikala Lula...
![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Da ova malo prljavo bijela krem ili tako nekako je tufkana, a sama šalica je bila neka čudna, pa zato i podloga izgleda tako. I da znaš moja šalica i tanjurić se upravo "peku" i kad bude pečena, nadam se da će se moći i upotrebljavati!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Pa kako da je opišem kad nije ni bijela, ni prljavo bijela, ni krem nego nekako "onako" baš ko "trula višnja samo zelena"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a fotić ko fotić, nikad ne pokaže pravu boju. Baš je zločest
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Prekrasni kompletići tanjura i šalica.....bit će dobra kava na gruntu iz njih....
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Prekrasno, nostalgično, toplo i oku nadasve ugodno. Ja obožavam te motive iz prošlog stoljeća isto zbog svog roka trajanja
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Anđelka radovi su super, a boja mi vuče na "zelenu" ivory!
![]() |
|
![]() |
|
Svima veeeeeelika pusa
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Samo se vi smijte moom opisu boja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
naravno da sam vidjela......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Žuti trokut?
![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ma više je nekako narančasti.....nisam stavila naočale |
|
![]() |
|
Joooj Mare, Mare!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ja sam u zadnje vrijeme malo ocoravila(zna to mare najbolje
![]() ![]() kompletic ti je savrsen,prepresladak ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
omnia violet ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 274 |
ove boce su savršene!!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
E sad Anđelka ne znam dal je Kaća očoravila ili sma ti i ja profesionalci u slikanju
|
![]() |
|
E ja sam sigurno profesionalac u slikanju (moš si mislit)
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
I ja,i ja
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |