Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - DECOUPAGE
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

DECOUPAGE

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 86>
Korisnik
Poruka
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 21:06
...e drage moje prošlostoljećarke, evo i mene s istim komentarom... mene ova slikica u središtu podsjeća na jednu limenu kutiju keksa iz davnih 60-tih prošlog stoljeća, koju je ljubomorno godinama čuvala moja baka...prekrasan kompletić i bilo što toplo odlično bi pasalo pijuckati u pozi koju nam je oslikala Lula...
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 21:53
Originalno poslano od člana kami kami napisao:

mmm, samo topla čokolada fali da malo lupi kontrasta i zafleka tu divnu "malo-sam-prljavo-krem" bijelu boju
(sad će me opet pošpotati da se na tak lijepe stvari ne stavlja hrana,nego ih se gleda, ali ja smatram da lijepe stvari zaslužuju biti korištene Embarrassed)...
divan kompletić...Big%20smile
jeL boja tufkana? tekstura mi izgleda famozno, baš kao površina prvog postojanog snijega...

edit: topla čokolada umjesto kakaa LOL

Da ova malo prljavo bijela krem ili tako nekako je tufkana, a sama šalica je bila neka čudna, pa zato i podloga izgleda tako. I da znaš moja šalica i tanjurić se upravo "peku" i kad bude pečena, nadam se da će se moći i upotrebljavati! LOLLOLLOLLOLLOLLOL
ANĐELKA
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Studeni 2009 u 21:56
Originalno poslano od člana lula lula napisao:

Joj kako je simpatična...topli kakao i pred kamin...dekica na noge i dobra knjiga u ruke...super. Vidjela sam nedavno tu salvetu i jako mi se dopala ...samo sam je namjenila za nešto drugo. No i tvoja ideja je odlična.
A nasmijala si me s opisom boje i podsjetila na onu to ti je boja ko trula višnja samo zelena....Hvala ti za smijeh...

Pa kako da je opišem kad nije ni bijela, ni prljavo bijela, ni krem nego nekako "onako" baš ko "trula višnja samo zelena"LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL,
a fotić ko fotić, nikad ne pokaže pravu boju. Baš je zločest AngryAngryAngryAngryAngry!!
ANĐELKA
Na vrh
Božica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 565
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Božica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 09:20
Prekrasni kompletići tanjura i šalica.....bit će dobra kava na gruntu iz njih....smile78
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 09:26
Prekrasno, nostalgično, toplo i oku nadasve ugodno. Ja obožavam te motive iz prošlog stoljeća isto zbog svog roka trajanja Wink
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 09:41
Anđelka radovi su super, a boja mi vuče na "zelenu" ivory!LOL
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 09:44
Svima veeeeeelika pusa Heart%20GlassesBeating%20Heart!!!!!!!!!!!
ANĐELKA
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 09:46
Originalno poslano od člana proljeće proljeće napisao:

Anđelka radovi su super, a boja mi vuče na "zelenu" ivory!LOL

Samo se vi smijte moom opisu boja Angry! A možda je i neka crno bijela, tko zna ?????? LOLLOLLOLLOLLOLLOL
ANĐELKA
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 09:56
A jeste primjetile da je ovaj Morrissey u stvari onako crno-crveno-žuti?smile105

Picture%20208
ANĐELKA
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:03
naravno  da sam vidjela......smile103.a i zelene točkice se dobro vide ali najviše mi se sviđa žuti trokutsmile96
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:08
Žuti trokut? smile107A ja sam mislila da je crveni, jooooj smile42!
ANĐELKA
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:10

Ma više je nekako narančasti.....nisam stavila naočale smile217

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:11
Joooj Mare, Mare!
ANĐELKA
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:12
smile78smile219
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:36
ja sam u zadnje vrijeme malo ocoravila(zna to mare najboljeHug),pa ne smijem komentirat boje da opet ne fulamsmile42
kompletic ti je savrsen,prepresladaksmile89smile141smile211
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 10:43
Originalno poslano od člana kaća43 kaća43 napisao:

ja sam u zadnje vrijeme malo ocoravila(zna to mare najboljeHug),pa ne smijem komentirat boje da opet ne fulamsmile42
kompletic ti je savrsen,prepresladaksmile89smile141smile211

Thank%20You Blow%20Kiss  

ANĐELKA
Na vrh
omnia violet View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje omnia violet Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 13:16
ove boce su savršene!!!!Clap
kai i komplet šalica i tanjurClap 
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 14:23
E sad Anđelka ne znam dal je Kaća očoravila ili sma ti i ja profesionalci u slikanjuWinkLOLLOLLOL ili je istina kao i obično u negdje sredini.....Embarrassed
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 14:36
E ja sam sigurno profesionalac u slikanju (moš si mislit) smile175
ANĐELKA
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2009 u 14:38
I ja,i ja smile96
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 86>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.