Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slavica - moji radovi
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slavica - moji radovi

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 55>
Korisnik
Poruka
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 08:22
hvala cure moje!!!Mima ovo što ti nazivaš pepeljarom je u biti zdjeliva u obliku lista,nije ravna,isto ima nekakve utore,udubljenja ali kad radiš duže vremena sa printevima naučiš,nije to problem,postane ti rutinski.isto printam na običnom papiru,niti ga ne namačem,samo tanjur ili što već je dobro namažem decoup.ljepilom(koristim ART POTCH DECOUPAGE-zeleni) i zaljepim.onda dobro,dobro pritišćem print,papir se sam namoči od ljepila,pritišćem tako da nigdje ne ostane ni malo zraka,papir mora ući u sve te utore i mora dobiti oblik podloge.ako je print mali onda ga ja malo proširim,ako pažljivo pogledate onaj četvrtasti vidjet ćete da sam i lijevo i desno bojala ja.desno sam čak crtala kuću,nijansiram oko printa da ga stopim s okolinom.čak mi je na četvrtastom falilo papira pa sam na print zalepila to što mi fali i onda ga bojala pa kad se dobro osušilo ljepila na podlogu.smislim prvo što ću staviti,motive sa salveta stavim odmah a kad već znam što ću staviti onda onu pozadinu koja će doći iza motiva salveta bojam i prilagodim tom motivu.tek kad je print pripremljen,motivi sa salvete zaljepljeni,tek onda ga ljepim.evo to je odgovor i za Maslačkicu.
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
kuštrava View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 161
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kuštrava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Svibanj 2011 u 12:59
jako lijepi radovi, škrinjica sa suncokretima mi je favorit!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1559
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 08:44
Slavice - sve ovo što si nam pokazala je prekrasno, žao mi je samo što nisam negdje bliže pa da i uživo vidim ove krasne radove!
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 08:45
I da, zaboravila sam ti zahvaliti što si nam ovako lijepo objasnila kako radiš tanjure....smile78
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 20:55
Evo, danas sam i ja naprintala dalmatinskih motiva i kartu (malčice južniju od tvoje). Još samo da uspavam djecu pa da pokušam nešto napraviti.
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2011 u 21:00
ja sam svoje znanje stekla prateći naše cure na forumu,sve sam od njih naučila,od svakog ponešto i ne bi bilo fer da ta neka svoja saznanja čuvam samo za sebe. drago mi je ako ovo što pišem može nekome pomoći!
Na vrh
ElzaBuba View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 576
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ElzaBuba Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 16:36
Slavice, hvala na pojašnjenju, divni su ti tanjuri.
Ako ti nije teško, molim te, poslikaj jedan tanjur i sa stražnje strane,,zanima me kako izgleda.
Na vrh
Majolina View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 103
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Majolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Svibanj 2011 u 18:28
smile211 zaista su ti  posebni radovi!!!
Na vrh
valliSa View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje valliSa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Svibanj 2011 u 23:13
Oduševljavaš me s ovim radovima
Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Svibanj 2011 u 08:45
Slavice radovi su ti maštoviti, pedantni i stvarno prekrasni suveniri ma bravosmile141
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 01:57
hvala vam curice moje,drago mi je da su moji radovi nečija inspiracija!evo obečavam da ću kad budem slikavala radove poslikati i stražnju stranu!   
Na vrh
altea View Drop Down
Novo sjeme
Novo sjeme

Bodovi: 14
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje altea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2011 u 09:48
prekrasno
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 23:00

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Svibanj 2011 u 23:22
budući da prošli vikend kad se održavao sajam cvijeća u Kaštelima nisam ponijela aparat i nisam slikala danas sam na etno sajmu u Trogiru mislila na to i evo slikica.ovo je moj štand (već dosta ispražnjen),vrijeme je bilo predivno za razliku od prošlog vikenda,nadam se da će tako biti i sutra!a sad da vam malo pojasnim slike,slikala sam na štandu radove koje nisam imala vremena slikati kod kuće,etui s motivima Trogira,tanjurić koji je rađen kao slika na staklu ali sa donje strane,motiv trogira rađen na motovilu od stiropora,zaljepljen na platno ,dorađena pozadina i naljepljene školjke na struktur pasti.slika uramljena je isto motiv Trogira,mreža je prava ribarska kroz mrežu provučen ribarski konac i struktur pastom sam radila "pluta",mreža završava na dnu slike sa školjkama.e ona mi je ispala predobro-točno kako sam zamislila!
Na vrh
sarita banana View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2711
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarita banana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 09:32
bravo Salavesmile169
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
Na vrh
tatjanabajcic View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3874
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tatjanabajcic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 09:40
Slažem se sa Saritom, BRAVO,BRAVO.......
Na vrh
mumica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 897
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mumica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 10:43
pa draga puna si ideja, svaka ti čast, želim ti da sve  prodaš jer zaista takve radove ne možeš naći ni u jednoj suvenirnici
Na vrh
jani View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jani Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 12:53
Čestitam ti na svemu, zaista prekrasni radovi i želim ti što uspješniju prodajuThumbs%20Up
Na vrh
Mima35 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1485
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mima35 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Svibanj 2011 u 14:19
Ah, što reći. Opet, predivno i nadasve originalno.
Na vrh
sanja 1734 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 302
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sanja 1734 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Svibanj 2011 u 09:12
Slavice čestitam ti, stvarno puno lipih radova, i naravno želin ti uspješnu prodaju.smile134
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.