Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 55> |
Korisnik | |
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hvala cure moje!!!Mima ovo što ti nazivaš pepeljarom je u biti zdjeliva u obliku lista,nije ravna,isto ima nekakve utore,udubljenja ali kad radiš duže vremena sa printevima naučiš,nije to problem,postane ti rutinski.isto printam na običnom papiru,niti ga ne namačem,samo tanjur ili što već je dobro namažem decoup.ljepilom(koristim ART POTCH DECOUPAGE-zeleni) i zaljepim.onda dobro,dobro pritišćem print,papir se sam namoči od ljepila,pritišćem tako da nigdje ne ostane ni malo zraka,papir mora ući u sve te utore i mora dobiti oblik podloge.ako je print mali onda ga ja malo proširim,ako pažljivo pogledate onaj četvrtasti vidjet ćete da sam i lijevo i desno bojala ja.desno sam čak crtala kuću,nijansiram oko printa da ga stopim s okolinom.čak mi je na četvrtastom falilo papira pa sam na print zalepila to što mi fali i onda ga bojala pa kad se dobro osušilo ljepila na podlogu.smislim prvo što ću staviti,motive sa salveta stavim odmah a kad već znam što ću staviti onda onu pozadinu koja će doći iza motiva salveta bojam i prilagodim tom motivu.tek kad je print pripremljen,motivi sa salvete zaljepljeni,tek onda ga ljepim.evo to je odgovor i za Maslačkicu.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kuštrava ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 161 |
jako lijepi radovi, škrinjica sa suncokretima mi je favorit!
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Slavice - sve ovo što si nam pokazala je prekrasno, žao mi je samo što nisam negdje bliže pa da i uživo vidim ove krasne radove!
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
I da, zaboravila sam ti zahvaliti što si nam ovako lijepo objasnila kako radiš tanjure....
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Evo, danas sam i ja naprintala dalmatinskih motiva i kartu (malčice južniju od tvoje). Još samo da uspavam djecu pa da pokušam nešto napraviti.
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ja sam svoje znanje stekla prateći naše cure na forumu,sve sam od njih naučila,od svakog ponešto i ne bi bilo fer da ta neka svoja saznanja čuvam samo za sebe. drago mi je ako ovo što pišem može nekome pomoći!
![]() |
|
![]() |
|
ElzaBuba ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 576 |
Slavice, hvala na pojašnjenju, divni su ti tanjuri.
Ako ti nije teško, molim te, poslikaj jedan tanjur i sa stražnje strane,,zanima me kako izgleda.
|
|
![]() |
|
Majolina ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 28 Prosinac 2010 Status: Offline Bodovi: 103 |
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Oduševljavaš me s ovim radovima
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Slavice radovi su ti maštoviti, pedantni i stvarno prekrasni suveniri ma bravo
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam curice moje,drago mi je da su moji radovi nečija inspiracija!evo obečavam da ću kad budem slikavala radove poslikati i stražnju stranu!
![]() |
|
![]() |
|
altea ![]() Novo sjeme ![]() Pridružen: 04 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 14 |
prekrasno
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
budući da prošli vikend kad se održavao sajam cvijeća u Kaštelima nisam ponijela aparat i nisam slikala danas sam na etno sajmu u Trogiru mislila na to i evo slikica.ovo je moj štand (već dosta ispražnjen),vrijeme je bilo predivno za razliku od prošlog vikenda,nadam se da će tako biti i sutra!a sad da vam malo pojasnim slike,slikala sam na štandu radove koje nisam imala vremena slikati kod kuće,etui s motivima Trogira,tanjurić koji je rađen kao slika na staklu ali sa donje strane,motiv trogira rađen na motovilu od stiropora,zaljepljen na platno ,dorađena pozadina i naljepljene školjke na struktur pasti.slika uramljena je isto motiv Trogira,mreža je prava ribarska kroz mrežu provučen ribarski konac i struktur pastom sam radila "pluta",mreža završava na dnu slike sa školjkama.e ona mi je ispala predobro-točno kako sam zamislila!
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bravo Salave
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
Slažem se sa Saritom, BRAVO,BRAVO.......
|
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
pa draga puna si ideja, svaka ti čast, želim ti da sve prodaš jer zaista takve radove ne možeš naći ni u jednoj suvenirnici
|
|
![]() |
|
Čestitam ti na svemu, zaista prekrasni radovi i želim ti što uspješniju prodaju
![]() |
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Ah, što reći. Opet, predivno i nadasve originalno.
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Slavice čestitam ti, stvarno puno lipih radova, i naravno želin ti uspješnu prodaju.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5051525354 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |