Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moje cvece-moja ljubav
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moje cvece-moja ljubav

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 126>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 3 Glasova, Približno 3,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:43
Lijepo cvijeće....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:44

Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:45

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:45

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:46

i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:47

i pustinja u coveku
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Svibanj 2013 u 22:47
Prelepo cveće Hug
The impossible is often the untried.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 20:48
Originalno poslano od člana milica7 milica7 napisao:

Lijepo cvijeće....

Hvala draga MiliceHug
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 20:49
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Prelepo cveće Hug

Beti....smile79
i pustinja u coveku
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:27
Divno je...sarenolisna brugmansija je fantasticna,a i sejanci koliko su porasli!smile227
Eeee,a meni tek niklo seme brugmansija sto si mi poslala,nice jos nesto,ali neka to ostane iznenadjenje za sada...Ruze su prelepe ,ovako okupane kisom,nadam se da nisi i ti pokisla dok si slikala... Puno te pozdravljam i smile79smile84
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:44
Ruže sa kapima kiše...prekrasno!

smile64
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
gute Fee View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 7699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gute Fee Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Svibanj 2013 u 22:51
A ja sam opet setala tvojim vrtom i imala se cemu diviti ! Rosu na ruzama si fenomenalno snimila !

Klicken öffnet blume-0167.gif in neuem Fenster
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 05:40
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Divno je...sarenolisna brugmansija je fantasticna,a i sejanci koliko su porasli!smile227
Eeee,a meni tek niklo seme brugmansija sto si mi poslala,nice jos nesto,ali neka to ostane iznenadjenje za sada...Ruze su prelepe ,ovako okupane kisom,nadam se da nisi i ti pokisla dok si slikala... Puno te pozdravljam i smile79smile84

Vanesa,hvala na poseti,tebi ce i dugme da nikne ako posejesWink ,neka neka,samo da procveta,eto vidis a nisam htela posejati mada sad jedva cekam kakve ce da budu boje,a jesam li pokisla,ma ko mari za kisu kad je lepota cveta u pitanju ja mislim da se mi pogubimo pa nista ne primecujemo sem lepote i mirisa nasih bebica.LOL
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 05:42
Originalno poslano od člana FLORAMYE FLORAMYE napisao:

Ruže sa kapima kiše...prekrasno!

smile64

Draga,hvala ti na poseti i tvoj kompliment je praznik za usi,kad se setim tvoje lepote u vrtu.smile73
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 21:05
Originalno poslano od člana gute Fee gute Fee napisao:

A ja sam opet setala tvojim vrtom i imala se cemu diviti ! Rosu na ruzama si fenomenalno snimila !

Klicken öffnet blume-0167.gif in neuem Fenster

Gute hvala, radujem se svakoj tvojoj poseti.Hug
i pustinja u coveku
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Svibanj 2013 u 21:21
Ruže okupane kišom izgledaju nestvarno kako u zbilji, tako i na slici.

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
erutrina View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 66
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje erutrina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Svibanj 2013 u 08:38
Setam tvojim vrtom cesto i danima - svaki me  tvoj post odusevi i zanima. -   Dobra dusa, ruka laka  - tebi cveta biljka svaka -  pa sam ponosna i sretna -  sto poznajem tebe , ti si meni izuzetnasmile79
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 20:39
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Ruže okupane kišom izgledaju nestvarno kako u zbilji, tako i na slici.

Draga Bucka,od srca ti hvala na ovim divnim recima,bas prijaju.smile73
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 20:41
Originalno poslano od člana erutrina erutrina napisao:

Setam tvojim vrtom cesto i danima - svaki me  tvoj post odusevi i zanima. -   Dobra dusa, ruka laka  - tebi cveta biljka svaka -  pa sam ponosna i sretna -  sto poznajem tebe , ti si meni izuzetnasmile79

Draga moja,uvek me razveselis tvojim pesnickim duhom,i uvek si rado vidjen gost u mojoj basti,hvala ti.smile79
i pustinja u coveku
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Lipanj 2013 u 20:45
CVETANJE SESBANIJE,BAS JE NEZGODNA ZA SLIKATTTI,NIKAKO NECE PRAVA BOJA

i pustinja u coveku
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5051525354 126>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.