Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 69> |
Korisnik | |
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Surfinije su ti prekrasne,ja sam prošle godine imala isto tu boju i bile su cijelo ljeto pune cvijeta.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A gazanije koje sam dobila od tebe samo što nisu procvjetale....eh to će biti praznik za oči...
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Meni su najljepše dalije.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Baka još nisam završila sa kombiniranjem.
Večeras ću malo fotkati da se vidi odmak od početka...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Ajme cvijetne gužve na balkonu! Proljeće predivno si iskombinirala! |
|
![]() |
|
Šmrcko ja ih imam već drugu godinu i ne koristim nikakva posebna gnojiva osim tog željeza i to je to...Tajne nikakve nemam, pa vidiš da se ja čudom čudim jer se vi oduševljavate a ja im ništa ne radim osim što zalijem i da otrgnem im cvijet koji se posuši da mogu dalje cvasti...
Možda im mjesto odgovara...
![]() |
|
![]() |
|
Triša drago mi je da ti se moje cvijeće sviđa.
Ove godine mi je otkriće bila gazanija i dalija!!!
I da ove godine sam kupila i dvije lobelije ( šta ću kada je boja prekrasna) i tako bit će tu još svega ako se lijepo razraste...
![]() |
|
![]() |
|
Niho i ja imam pelargonije i one su mi prošle godine bile super, a osim toga oko njih nema nikakvog posla osim redovito zalijevati.
Kod surfinija mi je jedini problem jer idemo na more u 6 i u 8 mjesecu, i ako mi svekar ne zaljeva piši propalo. A ne mogu čovjeka od 73 godine maltrertirati. Mada on to svake godine "uredno" zaljeva, pa je jedne godine premalo a druge previše. Ostatak vremena mi je mučenje da ih održim na životu, ali su mi taaaako lijepe da ne mogu ne posaditi ih.
|
|
![]() |
|
Drago mi je da ti se sviđaju moje surfinije...moram ih sada poslikati jer su već narasle i pune cvjetova.
Meni recimo neko drugo cvijeće ne ide makar bi trebalo biti jednostavno.
Ove surfinije stoje cijeli dan na suncu ali jaaaako jakom suncu. Svako večer ih zalijem i svaka dva tjedna dodam tekuće željezo u vodu za zalijevanje.
Čini mi se da je netko još prošle godine pisao da one ne uspijevaju na moru tako dobro kao na kontinentu...
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Za surfrinije postoje posebna đubriva, neka se špricaju preko lisova. Meni se čini da je u tome najveća tajna. Po Gorskom Kotaru imaju rajsko cvijeće, i moguće da ta đubriva nabavljaju iz vana. Moja mama je iz Osijeka nekada davno nabavljala izraelski prah za cvjetanje cvijeća i razlika od cvjetala je nebo i zemlja. Biljke za rast praže određen odnos NPK, pa za cvjetanje drugi odnos NPK i to je izgleda dosta bitno. Nemože se samo bezveze nečim zaljevati, pogotovo tako zahtjevne biljke. Ipak ima tajna zašto je kod nekog cvijeće tako
![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Super draga, i lani je bilo lijepo, li ove godine vidim ima nešto novosti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
To se je i meni isto dešavalo zato sad sam prešla na palergonije-ali kad vidim--- kod drugi kako je lijepo ostala bi gledajući
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Proljeće, davno sam ja gledala tvoje surfinije. Skoro da ih vežem uz tvoj nik.
Meni surfinije u neko doba dobiju sivilo, postanu ljepljive i polegnu ... i to uvijek polovinom 7. mjeseca i onda mi vaze ostanu prazne ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
A joj cure moje pa nije to ništa, ja se nadam da će se to tek rascvjetati...
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Kad malo se ukradem i ovdje uletim ja se šokiram nanovo -svaka čast
![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Boja surfinija - mraaaaaakkk!!!!
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Proljeće, imaš lipog rascvitanog cvića.
|
|
![]() |
|
Hoya nisam ih još gnojila...samo ih zaljevam...
Od kada ih imam zaista budu lijepe, poslije ću samo povremeno dodavati željeza. Cijeli dan su na suncu i to jakom...
Možeš si pogledati i slike od prošle godine, bile su super...
Reci, što te najviše muči kod njih, možda ti mogu pomoći???
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Surfinije .... više cvijetova nego lišća. Jesi li ih gnojila ? Ja muku mučim s njima. Jako ih volim, ali ne znam ih održati. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
cvijet po cvijet, rascvjetana terasa
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |