proljeće - trenutak inspiracije |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 81> |
Korisnik | ||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
![]() More zaista obožavam....
Ali....upravo sam vidjela na jednoj temi gdje se ne smije komentirati
![]() Pa draga moja čestitam ti na novom potpisu i novoj tituli. Znala sam da si potencijal, tako da me tvoje mjesto moderatora nije niti iznenadilo!!!
![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Opet tvoja romantičarska dušica vapi za morem, ha? Krasno mi je ovo, ali me podloga totalno oborila! Korak po korak i - evo tebe u slikarskom ateljeu!
![]() Kaća - čestitam na novoj tituli! Vidiš kad dijelim dijagnoze okolo da sam u uredno u pravu! Hakerica jedna, hihihi... ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
drage moje puno hvala na cestitkama
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Ih, ako me se sad već bojiš, kad me upoznaš sigurno ćeš bježati u punom trku!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Netko je rekao da se na mojoj temi smije spamati
![]() ![]() ![]() ![]() A ti Izzy, zaista djeluješ zarazno, rekla sam ti da si onu jednu manu i na mene prenijela...
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Jako ti je lijepo to more,stvarno ti ide to kombiniranje boja.
na čemu si to radila' |
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Sva tri (i zadnja tri)rada,odlična!
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
More me uvijek fascinira svojom ljepotom...prekrasan ti je rad..na čemu je rađen
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
mila moja...ovo tvoje opuštanje je fascinantno...zaista si stvorilaplavo more...prekrasno...skidam kapu za kombiniranje i usklađivanje boja...
|
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
|
Drage moje hvala vam na komplimentima...
Stvarno ću si umisliti da imam smisla za kombiniranje boja.
U biti ne mogu raditi kao na traci...kada me "uhvati" ja se opustim i zaista rezultat budu lijepi radovi. A budući da mi je more neiscrpna inspiracija, njega u zadnje vrijeme nekako najviše preferiram...
A rad je rađen na paspartu papiru.
![]() |
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
mislim daje to bit i rada...ne po traci, već kada inspiracija radi...po traci rade i kinezi...
|
||
|
||
![]() |
||
|
Mnataša, potpisujem te u potpunosti...
![]() |
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
pa kako mi je ovo promaklo?!? podloga je predivna, baš je super kombinacija plave i zlatne boje
![]() možda ponavljam pitanja, ali jel ovo konturna boja ili je raspucavanje?
|
||
![]() |
||
|
Malena to je raspucavanje ali samo mjestimično. Znači, nisam željela da mi sve bude raspucano, pa sam lak nanijela samo na par mjesta.
![]() |
||
![]() |
||
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
|
takoooooooo je dobro!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
|
Znaaaaaaaaaaam
![]() ![]() ![]() Probaj i sama pa ćeš se još više oduševiti...
![]() |
||
![]() |
||
|
i više nego dobro...stvarno je prekrasno, bez imalo lažnog dijeljenja komplimenata...
|
||
|
||
![]() |
||
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
|
Slažem se
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 81> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |