Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 113> |
Korisnik | |
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ma prek noci nas primilo,,,cekam staru da dojde popodne da mogu po kruh i nazad kuci
kaj si kupila u chemacuu, nazovi me da cujemmmmmmmm
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ozdravite
![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jassi, stavila sam kod hippy u topic sliku. kalupe srceka sam kupila (greskom pise odljevke, ma kalup kupih). :) ona kaj sam ti rekla da bum kupila :)
|
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
Mama Jassi nam je bubana i s Tonijem je u krevetu.Do ponedjeljka veli da bu zdrava ali poznavajući je to će biti u subotu.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jassi, nisam valjda ja imala prste u vašoj prehladi...ja se taman izlječila....gogs šta je s našim landranjem sutra??
![]() |
|
![]() |
|
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
idemo, se razme
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Curke, danas su moje nožice ušle u Lumos i jedva izašle van!
Baš sam se svih vas sjetila. Naravno da sam potrošila cca 140 kn. Nadam se da ću i ja početi stavljati slikice svojih djela! ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ajde ajde andrea, svima nam je bilo tak prvi put....jedva čekam slikice!!!
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
joj andrea nemoj mi pricati.......ja kad udjem u takve ducane..MM me samo promatra i kaze da se ponasam kao da sam na necemu...odjednom zelim sve snimiti i sto vise toga kupiti......
![]() jassi.....jeste još bubani...... |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
jesu, danas su kod doktora pa cemo cuti report. jucer je zvucala totalno iscprljeno.
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Andrea01 i ja jučer bila u Lumosu, jako disciplinirana, kupila dvokomponentni i brzo, brzo van jer je tamo jako zarazno. Pusa svima
|
|
![]() |
|
onaj veliki? 189 kn misa mu njegovog :( a onaj drugi se koristi ko da je besplatan puno :( jaoooooo dalje od lumosa moram. do veljace ne idem tam ;)
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
.....bm ti....i dvokomponentni......a ja ga narucila.....i nista....kolko si ga platila....... |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Upravo sam bila na svom prvom tečaju decoupage
ha, ha, petminutni tečaj na televiziji sa tetom Vesnom
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Joj da...rekla nam je sinoć da danas ima nastup na TV-u ![]() I kaj je radila? Shabby? |
|
![]() |
|
pokusala sam gledati online, no zastekalo je cim je emisija pocela :( buh....
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Shabby, na kuhinjskoj dasci + salvetica sa narančama.
A imala je i jednu stoličicu, već napravljenu
|
|
![]() |
|
stolicica stoji u chemaco trgovini kao pokazni uzorak. prekrasna je uzivo ;) i je li tanja tusek radila decoupage? ;)
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
cure,pozdravljam vas,ode vaša ančica na vikend,kod mame na domaću kuhinju, aaaa da znate što moj papi radi za večeru....
ajde reću vam odma,da vam sline cure: janjetina ispod peke
moram ić, sve vas lijepo pozdravljam i do druženja u nedjelju,jasić ozdravi
a vi druge puno farbajte....pozdrav
![]() |
|
![]() |
|
ona je šmirglala
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |