Slavica - moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
slavice stvarno imas zlatne ruke
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Slavice prvo dobro došla. a drugo žeeennooo pa kakav početnik ti si majstorica, meni se sve sviđa, ali kutijice i tacne su mi mrak!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Oj, darling! A to je ta ružica? Uf, sad ću puknit dok ne probam!
Jesam, doduše radila od fimo mase, davno prije za nakit...al valjda se uspijem podsjetit kako ono bijaše...a opet, ako ne ispadne ruža, ja ću zaglumit da je to neki cvijet šta sam vidila u "Zvjezdanim stazama",pa vi meni dokažite da takav cvit ne postoji,.... jel može?!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
i meni su najbilje kutijice!!!!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Sve mi je super,ali kutijice su
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
imaš i razloga biti zadovoljna. i stvarno ne znam šta si tako dugo čekala da nam se pridružiš kad imaš toliko prekrasnih radova.
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ovu ružu ,mašnicu i list prvi put sam radila od efa plasta i odličan je,puno ljepše izgleda uživo a zbog odbljeska slikala sam prije lakiranja.Nije baš kao Monnino asli zadovoljna sam i ovim!
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
jesam ja sam ih radila i na stranicama sam već objasnila na koji način su radjene, drago mi je da vam se svidjaju ! evo još par radova :
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
jako dobro, a lutkice super!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Slika je baš posebna i drukčija,a i boca je jako lijepa.
lutkice si ti radila? |
|
![]() |
|
ovu sliku-zvjezda nad Betlehemom-stavila sam ponovo je prvi put sam je previše smanjila.Inače mi je posebno draga,rađena je na staklu i tko mi god dođe u kuću ""zapne"na njoj.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala velemajstorice shabbyija,od Tebe sam imala što i naučiti!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Slavice, dobro nam došla!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala lluvia, hala primavera ...divila sam se od mojih početaka posjeta ovom forumu primaverinim djelima pa mi je posebno drago da čujem tako poozitivne "kritike"
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Dobrodosla Slavice i ostala jos dugo na ovom forumu
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Linaaa ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 220 |
DOBRO DOŠLA,
fantastični radovi, kaj vi po cjele dane radite tak kreativno koliko dobrih radova imate, ja vjerujem da vecina nas nije isla na radionice, ja sve sto sam naucila je s neta sa stranica chemaca i sličnih i tek nedavno nasla ovaj super forum sa super savjetima i super radovima i super članovima |
|
![]() |
|
Puno hvala Lula , a eto nikad nije kasno. Od svih Vas sam učila i učim i dalje i nadam se da ćemo se još dugo družiti!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...dobro nam došla draga Slavice
![]() ![]() ![]() ....stvarno sam vesela što si odlučila priključiti se ovom krasnom društvu, a godine... one su samo statistički podatak... ja još (nažalost) nisam baka, ali sam svakako u medju seniorima
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
A Slavice draga neznam zašto se nisi prije odlučila staviti ovako prekrasne radove koji ti mogu biti samo na čast. predivno radiš, prekrasno kombiniraš....nemam drugih riječi nego samo pohvale. Dobro nam došla.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5152535455> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |