Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Catalpa - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Catalpa - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 70>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2016 u 22:49
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Travanj 2016 u 22:51
Na vrh
aurelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1341
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje aurelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2016 u 00:33
Catalpa kod tebe raznolikost i raskoš ukrasnih grmova, cvjetova, penjačica...ma kaj reci neg smile55

Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2016 u 09:35
javor mi je prikovao oči za laptop predivan je oduzima dah sa kamenom okolo u društvu drugih ljepotica još više se šepuri ima i čime ma prilipo
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2016 u 11:50
Tamarix sam imala davno i dan danas mi je žao što smo ga maknuli. U proljeće kad procvjeta je božanstven, a i poslije one njegove iglice su divne. Baš mi je drago što ga imaš u svom vrtu.
E, da ... javor je ludilo. Big smile
Pa nije valjda da ti balavci jedu cvjetiće potentille, baš se lijepo primila i rascvjetala !? Hug
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
zvjezdica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 399
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvjezdica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2016 u 12:51
Prekrasno  smile106, zavladala je ljubičasta boja  (koju jako volim) .
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2016 u 18:51
aurelia hvala ti na šetnji i pohvali ne znam gdje si, mogla bi i uživo možda prošetati smile79
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2016 u 18:55
kamenjarka1 draga, slikala sam ga jučer danas ga je mraz uneredio kao i sve drugo, nadam se da ce se oporaviti, hvala kaj šetaš dođi mi opet smile79
Na vrh
miska View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miska Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2016 u 19:03
Crveni javor je i moj favorit!Savršen je!
Znači,opet je zahladilo,a bilo je do neki dan pravo proljeće
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2016 u 19:07
rajski draga, ne znam kaj ju jede i na voćkama je pojedeno lišće, crnih ušiju na višnjama, zelenih ušiju na ribizlu, već sam koristila pužomor također i špricala šimšir, iako ne volim kemijska sredstva jednostavno nemam vremena za pripremu preslice i sličnih bioloških pripravaka, hvala ti na šetnji ako želiš pustit ću tamarix da izraste pri tlu pa ti ga pošaljem, ja ga puštam u drvo smile79 
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2016 u 19:10
zvjezdice hvala ti i ja je volim poslije bijele i plavesmile78
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Travanj 2016 u 19:15
miska sve je ofurio mlade listiće catalpi, javore, gliciniju, hortenzije, hoste ma bolje da ne nabrajam, hvala ti na posjeti smile79
Na vrh
rajski vrtovi View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1789
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rajski vrtovi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Travanj 2016 u 09:16
Hvala ti od Heart za ponudu tamarixa. Na mjestu gdje sam ga imala sada je magnolija tako da ga nemam gdje posaditi. Ma sve ti je kod mene nekako skučeno. Big smile
I dunjarica i vatreni su se primili smile126 i predivni su mi. smile67
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2016 u 21:43
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2016 u 21:44
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2016 u 21:45
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2016 u 21:46
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2016 u 21:48
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2016 u 21:49
Na vrh
catalpa View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje catalpa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2016 u 21:51
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5152535455 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.