moje biljčice |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 150> |
Korisnik | |
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
pravo carstvo voca ,povrca i cvijeca kud ces ljepse
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala lijepa je, a i tvoja je krasna da ne govorim o bugenviliji
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Lonicera je jako lijepa..
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
hvala,je lijepa ali je trebala biti drukčija ali opet etiketa na krivoj biljci ko i puno puta.Nema veze,i ova je dobra
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Cvijeće je već standarno posebno lijepo. Špricana, točkasta ruža zbilja je kraljica, ali voće iz tvog uzgoja, mljac. Ne znam što bi uzela, najradje bih sve probala, možda ipak crvenu viljamovku.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
može Triša viljamovka - dogodine
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Hana dugo nisam pregledavala tvoje biljčice....Uvijek ima ljepote vrijedne pažnje.Voće ti je kao iz kataloga,narančaste maline još nisam vidijela,jesi li to nešto križala?Pastela bijela špricana ruža je super, još ako miriše je zakon....
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
nata07 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 904 |
evo sline mi cure već rano ujutro od prekrasnih voćki, pa šta drugo reći nego
![]() |
|
ako vas nitko ne voli, cvijeće će vam sigurno uzvratiti
|
|
![]() |
|
hvala Jagoda na pohvalama, maline su takva vrsta nisu križane (bar sa moje strane) a ruža ne miriši nažalost |
|
![]() |
|
hvala Nata07, i meni je plumbago najdraži iza ruža |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
draga ono smeće kod "sanduka" treba isto počistiti
![]() |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Na voce samo mogu reci
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
hana, kod tebe su uobičajeno prelijepe biljke, ali danas sam tek vidjela voćne "aranžmane"
![]() aha da ne zaboravim...pastela, polka i paul su me ostavili skoro bez riječi ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Ajme koje ljepote ja tu vidjeh! Predivno je sve - od cvijeća do voćki. Od voćki, njam,njam,njam... do cvijećki!! |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Zvrk,kontesa i anaida hvala puno, i vaši su vrtovi krasni
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
hana
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Gio! Hvala draga a tek tvoje patkice!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
došla sam opet se vitaminizirati da "preživim noć punog mjeseca"
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hana voće ti je ko iz plastenika, lijepo, zdravo..... šta ti ga ptice ne oštete. Meni kruške padaju sa stabla baš ono "ko kruške". Svaki dan skupljam i radim kompot. Lonicera je
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 150> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |