kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 80> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Makovi su mi extra posebni....
![]() |
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Sva tri rada su prekrasna,ali ovaj drugi sa ružama,joj ne znam što bi rekla, koje boje, a ruže za poludjet, prekrasno,prekrasno
![]() ![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Koji slatki zečići! A makovi i ruže mi izgledaju nestvarno, kao da im nije mjesto ovdje nego u nekom starom stanu, sa velikim teškim zavjesama... sakriveni od pogleda... ooo... odoh ja..
Uglavnom, sviđaju mi se jako, nemoj me krivo shvatiti!
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
prvi sa makovima
![]() minimode tebe ne znam ali, sudeći po avataru, neka si mi kisela
![]() |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
kaćo ova djela su savršena, stvarno za ovako nešto treba strpljenja i volje, predivno!
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Sva tri rada su ti lijepa ali druga slika mi je ipak posebna!!!
To je 2k???
A za Uskrs se uveliko radi...kakav je to tanjur??
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() eto ga,lakse nego sta san mislila..cas mi spor,cas normalan...internet mislin ![]() |
|
![]() |
|
kako cu,kad mi internet ne valja,ubi me sporoscu,jedva sam tri slike uspijela prebacit..a sad, ako mi ih uspije tu zalijepit,iden probat.. |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
A zašto nisi još uvijek stavila nove radove???
![]() |
|
![]() |
|
hvala najljepsa anđelka i more,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
škrinjica je super. a za ono što pišeš da nisi baš zadovoljna (druga slikica)... ne znam što bi još mogla dodat. meni izgleda jako lijepo.
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
škrinjica bez greške, super
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
vanjo di si ti meni,drago mi je da svratis,hvalaaaaa draga ![]() |
|
![]() |
|
hvala ruzice,ne vide se,dobro san ih zakamuflirala ![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Kača sve ti je "in"
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
te greske se uopče nevide,joj ovo je tako medeno.....
![]() |
|
![]() |
|
dada,misko
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
greške?? di su? meni je škrinja prekrasna, a ovaj drugi rad...e, za to još tražim prave riječi
![]() |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Izgleda da su na našem forumu sami umjetnici. Bravo, predivni su ti radovi!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |