Moje vrtne biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 73> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e baš si se lijepo ponovila draga moja neka ti se sve biljke omlade i procvjetaju da i mi u njima uživamo
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Mašala ,mašala, lijepo si se ponovila. Jeli ostalo u Obiju išta
![]() Onaj ti je roza ljiljan super. Šteta što kod mene ne uspijevaju. |
|
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Divni noviteti Alisa.
Vidim ja da će travnjak biti još manji..... |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Wow krasni noviteti. Bit će cvijeća.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako će biti lijepo kad to sve posadiš u vrt |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Opet ću se složit sa Malim kaktusom ( čini mi se da večeras isto gledamo i isto mislimo) Prelijepe trajnice!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
Semira ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 429 |
Stalno se žalimo kako nemamo više mjesta, ali ne možemo a da ne kupimo svake sezone još ponešto :) Pa makar i smanjili travnjak, kako kaže Makk.
Odlična kombinacija delfinijuma. |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
o koliko noviteta bit će cvijetna raskoš u vrtu
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Hvala vam cure drage na posjeti!!I ja jedva čekam da to sve procvjeta....Kod mene,za sada samo crokusi cvjetaju...
|
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Da malo osvježimo i oju temu,novim cvjeticima...Počelo je..Stiglo proljeće,uveliko...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Magnolija susan..
![]() zumbuli ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Mini i mini-ini narcisi..
![]() Ovo je "fasung",stigao iz Zagreba!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Preljepo!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bože koji prekrasni ljiljani!!!!!!!!!!!!!!!
Mnoge vidim prvi put. Nemam riječi!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
ideššš koliko vrsta ljiljana
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Prelijepo, kod tebe će biti carstvo ljiljana!!!!
![]() |
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Kako je Sunceee rekla,ovdje će biti carstvo ljiljana
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 73> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |