Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 77> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nadam se da je majstor dobar i brz jer smo svi nestrpljivi
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš sam sretnica što se djelić tvog kaktusnjaka preselio k meni, jer zaista imaš što pokazati.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
pa kad nemogu slikovito da vam pokazem svoje biljke ajd bar cu rječito
![]() ja,natalija i trava danas smo se ponoili,isli smo u mbm i kupila sam sedumica predivnih ,pa heuchere,kadulje ,ma jedva cekam jutro da idem viidt sta jos,e da i drpila sam nekih pelcera
![]() ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kaktusi i sukulenti su ti prva klasa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
evo konacno slikica
asparagus ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
grcki oleander
![]() ostic ![]() heuchere ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
kasija
![]() vrtni hibiskus ![]() dragoljub ![]() cosmos ![]() kadulja ![]() ricinus je lijep i bez cvijeta ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
aster
![]() gazenija ![]() neven ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
bugica
![]() dipladenija ![]() lantane ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
evo sad kaktusi i sukulenti,jako mi se povećala kolekcija pa mi muz napravio neke police
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
ne da je lijepo nego prelijepo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Police za sukulente su ti predobre !! Bravo za tvog supruga !! Ovo bi i ja mogla iskoristiti, jer nemogu police postaviti po zidu !!! Ali ovako poslagati ..... odlično izgleda !!
Odlično se slaže sa tvojom oazom kaktusa !!A ovdje izgleda kao proširenje kaktusarnika !! ![]() Divim se tvojoj kasiji !!! Jel se može razmnožavati reznicama ?? Baš je krasna, prelijepa žuta boja !! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Koonačno te divne fotografije tvojeg predivnog blaga... ma šato da ti uopće i kažem više kad ti dobro znaš da je meni tvoj vrt predivan!
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...kako je krasno, draga kamenjar, kaktusnjak se lijepo razbujao, sukulenti i kaktusi u teglama su divni, vrtno cvijeće krasnih boja, lijepo i gusto, svaka čast kako si lijepo održala sve to tokom vrućeg ljeta...naravno, moram pohvaliti police i klupice koje je izradio tvoj suprug, odlično izgledaju i daju tvom prostoru dodatnu eleganciju...
lijepi pozdrav ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() ![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5253545556 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |