Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 114>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 20:20
Je, pometeno je sve! Ni listića nema!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
tačkaćica View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 245
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje tačkaćica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 21:14
svašta ljepoga  za pogledat kod tebesmile76
Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 22:25
Anđelkad, svega predivnog u vašem vrtu, od ružica, lantana, krizantema, do caesalpiniae iz sjemena Heart

Ipak ću izdvojiti ovu budleju, tako je nježna i prekrasna...

Uploaded with ImageShack.usith ImageShack.us [/QUOTE]
Na vrh
Ksan View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1303
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ksan Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 10:01
Prekrasne krizanteme, ruže sve sam dva puta gledala i uživala i vjerujem da ću opet  smile76
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 20:06
Anđelkad jesuli stigle sadnice ruža i dali si ih posadila-smile64 ala će biti još lijepše kod tebe
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:08
Originalno poslano od člana tačkaćica tačkaćica napisao:

svašta ljepoga  za pogledat kod tebesmile76

hvala tačka.....tačkica,oprosti problem mi je upamtiti a pogotovo izgovorit tvoj nik.Ma trudim se  akoliko uspjevam da bude lipo?????
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:10
Originalno poslano od člana vila2 vila2 napisao:

Anđelkad, svega predivnog u vašem vrtu, od ružica, lantana, krizantema, do caesalpiniae iz sjemena Heart

Ipak ću izdvojiti ovu budleju, tako je nježna i prekrasna...

Uploaded with ImageShack.usith ImageShack.us
[/QUOTE]Baš je neka pahuljasta zar ne?Cealespinija je čudo od biljčice,jesi vidila ha?
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:12
Originalno poslano od člana Ksan Ksan napisao:

Prekrasne krizanteme, ruže sve sam dva puta gledala i uživala i vjerujem da ću opet  smile76

Ksan draga moja,samo uživaj. A tek kad dođe proliće kad sve počne bujati!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:15
[QUOTE=blue sky]Anđelkad jesuli stigle sadnice ruža i dali si ih posadila-smile64 ala će biti još lijepše kod tebe [UOTE]
Nisu draga,tek u trećem misecu-za proljetnu sadnju. Tako im se veselim!
Na vrh
Fanika View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 61
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fanika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 14:08
Anđelkad, prekrasan vrt, jako su mi se svidjele krizanteme i one u lončanicama kod nas ih zovu multiflore.
Let the sunshine, let the sunshine in...
Na vrh
Camellia View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6620
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Camellia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 15:36
Nadam se da si ozdravila,mašem ti sa pahuljicama koje padaju kod mene.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 16:53
Originalno poslano od člana Fanika Fanika napisao:

Anđelkad, prekrasan vrt, jako su mi se svidjele krizanteme i one u lončanicama kod nas ih zovu multiflore.

Hvala Fanika,i kod mene su multiflore!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 16:57
Originalno poslano od člana Camellia Camellia napisao:

Nadam se da si ozdravila,mašem ti sa pahuljicama koje padaju kod mene.

A to si ti mahala sa onog jednog brijega?!Ma bila bi ja stala malčice ali znaš ne volim baš pahuljice-snježne!
 Evo upravo došla sa "hodočašća na rebro" dobrano nadopingirana pa će valda biti bolje!
Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 23:18

Anđelkad, zanemarit ću svu ljepotu ruža,hortenzija, lantana i ostalih biljčica, ali krizanteme,   

Mogu samo zamisliti koliko je tu potrebno truda i brige od sadnje pa do prodaje.

Nemoj hodati ispred mene,možda te neću moći pratiti. Nemoj hodati iza mene, možda te neću znati voditi.Samo hodaj pokraj mene i budi mi prijatelj.    
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 16:32
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Anđelkad, zanemarit ću svu ljepotu ruža,hortenzija, lantana i ostalih biljčica, ali krizanteme,   

Mogu samo zamisliti koliko je tu potrebno truda i brige od sadnje pa do prodaje.

Pa sad i nije tako strašno, naravno ako voliš prčkat u zemlji.Oću reći da nije teško ali traži puno puno vrimena.
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 16:39

Uploaded with ImageShack.us
Ova malecka je tako intenzivno plava vjerovatno na slici nije tako ali je prekrasna!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 16:41

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 16:42

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 17:48
anđo šta je s ovim slikama.sve nešto moram tražiti.
jesi li ti nama oživjela
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Siječanj 2013 u 18:08
Ma eto vidiš odkad me nema zaboravila i slike stavljati! Sad ću ja to popraviti!
Malo je bolje..... ma bit će dobro samo triba izdržat.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5253545556 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.