Duda-Lave -moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 133> |
Korisnik | |
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas mi odgovaraju ove slike,kod mene je kisovito...puzavac se bas rasirio.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Baš mi je žao što ti je malena bubana,no to ti jetako normalno u ranom djetinjstvuno vjerujem da je sad bolje i da ćete mirno provesti noć.Slike su prekrasne.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ehej cure evo me.. hvala na brizi za moj vijetak
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
U šetnji tvojim vrtom uvijek me najaviše raznježi tvoj mali cvijetak. Sad kažeš da je i bolesna. Jadničak mali ( a i ti s njom). Sve će to proći samo da nam se vrijem popravi! Bit će vremena za cvijeće! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
e da sam ti blize pa da ti posaljem guscju mast za kasalj...
vidim imas isti problem sa djetelinom,i ja moram malo rascupati ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
cure hvala na podstreku ..noćas sam spavala samo 1h..mala kašlje ko luda čepi joj se nos al mala utjeha bar nema temp,..kod mene ljeva kiša ko iz kabla,jučer sam počela vaditi djetelinu ma krasna je kako cvate ali jednostavno mi je previše se razrasla i guši gazanije i ostale biljke pa ću ostavit samo 2-3 grmića..dakle ja bi poslala jedan paket u Zg te djeteline pa da si na kavici to raspodijelite..jel ima dobrovoljca da to sve primi poštom?
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Duda-Lave nije me duže bilo kod tebe pa sam malo detaljnije pregledala slike tvoga cvijeća.Sve ti je prekrasno, rascvjetano, rapsodija boja...Ovu sliku moram izdvojiti jer je
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma mala je stvarno zarazna i neodoljiva..reci kaj hoćeš
![]() skupljaj ti vrijedno sve sjemenkice..pa mlade smo dočekat ćemo i da procvatu ![]() hortiiii pa kako nije bilo interesa? ja ti pokupila pola ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ajoj Duda to ti je tako s vrtićem pa još ako je djete osjetljivije svako malo pa kod doktora a i ti virusi se samo kote ...neka više dođe sunce i bura da malo pročisti taj vlažni zrak.....
baš lijepe slike da izložbe ali mene interesira kako si odoljela da ne kupiš barem jedan cvijetak na sajmu
![]() ![]() Pakujac ti je stvarno predivan, prava balerina
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
e cure bok i hvala na dolasku malo me ima pa me nema ..Lave mi je opet bolesna nakon samo mjesec dana u vrtiću pa to je da čovjek poludi,kašlje nos začepljen nervozna do neba jojjjj...al kad zaspe evo me opet sa slikicama..
niho moja uopće ne spavam pa sam već luda..
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
E sad ću zanemariti cviiječe koje je inače prekrasno a ti ko dijevojćica.-da se ti nebi mla ponovo udala
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Koliko se mama i kćer vole - to je meni glavna misao kad tvoje slike gledam... Cvijeće? Aha, i ono je lijepo...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Puno slika pa ne znam od kud bih krenula!
![]() Vrt, cvijeće, boje.... prekrasno.
Vas dvije ste divne. Malena ukrasi svaku sliku na kojoj ju snimiš!
![]() Vidim da i ti, što bi rekla Mari5510 sadiš cvijeće na krovu!
![]() ![]() Ali su ti prekrasni primjerci.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Draga pa kod tebe je pravo carstvo pakujac je fantastican moram priznat da iako je u mom kraju to cesto cvijece takvog jos nikad nisam vidjela,clematis je fantastican a tek oni ostici uz obalu da poludis ja sam uspjela pronaci jedan jedini grmic koji sam stavila uz jezerce a sad se samo nadam da ce se razrsti barem jednu petinu kao ovi tvoji
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ma nema frke sam mi reci kad da uzmem te sjemenkice dal kad požute?..a pa naravno da oću sjeme
![]() |
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
E stvarno nemam takav pakujac a baš bi se dobro uklopio u moju zbirku
![]() Skupiš mi onda koju sjemenčicu?
Ak ti hoćeš sjemena od mojih samo javi, ja sam skupila pol kile sjemena a na kraju uopće nije bilo interesa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 133> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |