Kontesin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 104> |
Korisnik | |
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
duda..za ovaj vikend opet zovu kišu
![]() korijenko, pa zašto si bacila taj simpatičan i nezahtjevan cvijetek? mene on veseli svojim lijepim listovima ![]() Triška, sve mi je teže otići ![]() ![]() ![]() ![]() Hojčika...ma zeznula sam ja što ga nisam dublje posadila da ne bude tako ćelav, ali ...dobro je cvate i šepuri se ![]() andrea..to bi mi stvarno bilo predugo ![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
njušim neke sedume tu kod tebe na brijegu.sjeti me se.
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
goge niš nemoj njušiti, nego dođi i izaberi si
![]() napokon ima koja slička..iako naravno između kišnih razdoblja ![]() ![]() otočki sedumi su se smjestili u ovaj vrtić ![]() ![]() roza ružica je prošle godine jako kunjala, ali ove se hvali ![]() ![]() cimiii pogleć ju kako se sprema ![]() ![]() campanule su procvale, ali je dobar dio vjetar sredio ![]() ![]() i jedna ružica za kraj..danas ![]() ![]() pozz svima ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno,a ja cekam nastavak
![]() |
|
![]() |
|
gio pa onda te ne smijem pustiti da dugo čekaš
![]() počele su nigele...jako su mi simpa ![]() ![]() ![]() turski karanfilčeki :) ![]() cotula mi liči na neki jako nježan tepih...skoro da bih fino sjela na nju ![]() ![]() digitalis ima još dvije grane ![]() i bijeli sijan prošle godine ![]() alium...jedan jedini ![]() tradenscatia se u par dana rascvala, ali čekam i drugu da vidim jesu li iste boje ![]() ![]() makići su se sami rasijali ![]() ![]() ![]() napokon sam dočekala da mi cvate lupinus i baš sam sretna ![]() ![]() tritoma ![]() a zakaj je kokotić ostao tako mali? ![]() ![]() silvekine trubice...zaboravih ime ![]() ![]() i heuchera cvate ![]() i bromini zvončeki ![]() ![]() i sad sam već svašta utrpala...dostaaa ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Nisam pogresila sto sam opet navratila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lepeke sam cveteke i ja kod tebe vidjela! Uživam na bregeku.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Kolika ti je cotula, baš si dobro rekla kao mekani tepih, baš ti je lijepo na bregu, mir, zelenilo i puno lijepog cvijeća
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Svašta ima i prekrasno je, a lupinusi su i mene oduševili.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
forzicija2005 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 826 |
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Na tvom brijegu cvjeteki lijepo napreduju, a kako i neće kad s toliko ljubavi ih obasipaš!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ja pol zadnjih slika uopće ne vidim, a silno me interesira tvoja cotula, da vidim kolike će moje, možda, jednom narasti. Ovo kaj vidim je krasno i prekrasno. Super je na tvojem bregeku!
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Kako volim ovakve slike! Lijepo si ih skockala.
![]() I nemoj, please, sjesti na cotulu! Šta bi od nje ostalo ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
ti si prava coprnica! kad god pitam kaj i kak je bregu, stalno odgovaraš kak nema ništa zbog stalne kiše. I sada pokazuješ ovu silnu ljepotu od cvijeća! Kaj da čovjek radi s tobom? Po turu ćeš dobiti prije nego kaj pokušaš sjesti na cotulu...
Čak ti je i muškatica dobila pupoljak. Mene baš zanima kak je moja u Senju.
Uglavnom, cvijeće je predivno i prelijepo i savršeno!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
goga-zg ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 573 |
šuti cijelo vrijeme i onda samo pukne slike.
![]() stara sve ti se rascvijetalo baš si coprnica. ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivno ti je sve
![]() |
|
![]() |
|
drage moje...lijepo od vas što ste prošpancirale kroz moj vrtek
![]() ![]() flavek pa kak ne vidiš slike? ja sve vidim ![]() e hoyčika...pa ostao bi tepih od cotule ![]() goga i sara kaj vi coprate? ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Vidim imas irisa u bojama koje ja nemam, zuti mi je prekrasan
![]() |
|
![]() |
|
zvrkice e taj je došao sa Brača na jesen od lantane i sad se pravi važan pred zagorcima i nekaj im klafra, ali oni ga ništa ne kuže..uskoro će i on kajkati
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
sve mi je lepega al sorry hauchera je predivna onako u kontrastu boje lstova sa cvijetekima divnoooo
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 104> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |