Moj prvi vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 184> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sutra nastavak sa cvijećem. Samo jedna slika cveteka koji sam dobila, i čekala da vidim što je.
![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
uživaj u plodovima svog rada i veseli se, zaslužila si! Ovo žuto ti je koreopsis. a selo se uvijek čudi i komentira, na to se ne obaziri
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Bravo Smrčko, baš ti ide, nema ništa slađeg od povrća i voća kojeg sam uzgojiš
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala vam na pohvalama i podršci.
![]() Hvala i za naziv biljke , tek sad vidim što sam dobila. Biljka je trajnica i nadam se da će preživjeti zimu. Naravno jedna velika ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Neka i oni nauče nešto od tebe - pa će po tebi nazivati revolucionarne metode
![]() Smrčkov poučak.
![]() Nego, mila, ja sam (malo sa zadrškom) pročitala da se tebi neki put možda sprema.. (Njemačka, TM..) Nemoj ići
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Smrcko, pa ti si stvarno pravi genije. Impresionirala si me svojom vrednocom, pozrtvovnoscu, inicijativi, zaista za svaku pohvalu.
Tvoje povrce, pa paradajz, zaista izgledaju zdravo i sa ljubavlju uzgajani. Svaka cast. I ponovo ti se divim, a narocito onim panjevima, koje uvijek pogledam po nekoliko puta i najvise zadrzim pogled na njima. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Baš mi je drago radi paradajza ,pa neka selo vidi...
Super su ideje sadnje povrća u najlonu!!!
Cvijeće izgleda super ,a tek panjevi ...
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Baš te briga što oni pričaju, ti imaš pun vrt i bit će pun lonac.
Sve pohvale za povrtnjak.....
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Bože male -svaka ti čast pa svega ima ------i svega ćeš se najesti -a ko zna i mi ćemo možda sa tobom . Ja sam jela juče svoj grašak i mogu ti reći da je velika razlika od kupovnog. . Evo javila sam se pa se opet čujemo -bar do branja paradajza
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
A zaboravit ćete me i naći zamjenu ![]() ![]() A podnio je zamolbu na dva posla ( Njemačka ili Holandija). Prvo treba on otići snaći se, pa tek ja. Ima još vremena da vas tušim mojim neredom i koliko se ponosim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida, Fuksija, Želka, Korijenko, Niho hvala na pohvalama za moj trud i vrt.
![]() Najveća nagrada od rada i jeste to povrće koje se ubere, a o ukusu kupovne hrane i ovoga što je iz vrta se nemože ni diskutirati. Hvala vam na pohvali za panjeve, samo da se razraste čuvarkuća u velikom panju ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Smrckooooooooooo!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zadovoljstvo mi je Flavija iz onakve ljepote da dođeš posjetiti moj skromni vrtek
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Već držim tečajeve preko ograde, ne mogu da krampam od pitanja i
čuđenja. Sad sam naučila objašnjavati i pričati u hodu dok radim, preko
ograde
![]() Vi ne možete da shvatite kako mi je bilo i ružno. Ja sam gradsko dijete i drugačiji su odnosi sa susjedima u gradu , a drugačiji na selu. Od početka od ljudi koji ne znaju što je voluharica, neven, a pogotovo mene ne poznaju...kad se što sije ( imaju svoju teoriju , a ja svoju), sam vidjela isprdavanje i podsmijeh, prevrtanje očiju, virkanje iza kuće. Ja se volim šaliti uvijek, ako to nije ispod oka i iza leđa. Mrzim takve ljude, inače mi je otvorenost mana, ali ona dođe kad mi pukne film i bura odnese ciljanog. Tako sam jednu babu potjerala iz dvorišta i stekla si smrtnog neprijatelja. Nitko iz njene obitelji nas ne pozdravlja, a okreće ljude protiv nas, eto dotle je došlo ismijavanje. A bolje da ne opisujem kako sam je potjerala i to sa sred mog dvorišta, ali je prvo dobila lekciju lijepog ponašanja i o kulturi pogotovo u njenim godinama. Samo ću jednu budalaštinu njenu navesti ( od mnogih). Žena mi je rekla kako sam podebela, a MM premršav i da je to zato što ja puno jedem i njemu ne ostane puno. I da bi bilo dobro da smanjim jesti da se MM udeblja. Ja sam tad ostala bez riječi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Sad lijepa strana mog vrta. Još malo anemonica.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Moja prva ružica ovu godinu.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 184> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |