Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Izzy: Moj kreativni laboratorij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Izzy: Moj kreativni laboratorij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 58>
Korisnik
Poruka
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 12:51
Da nadoknadimo izbrisane postove...
Dakle, ovo je bio jedan mali improvizacijski projekt - mali anđeo je trebao malo ljepši dom... Sa komadića kartona sam ga preselila na decoupagiran okvir za slike i metodom transfera na okvir "preselila" i divan citat. Malo shabbyja i satenskog laka. Sve to krasi zid moje drage prijateljice.
Detaljan opis metode transfera možete naći na mom blogu. Smile

Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 12:55
anđel je prekrasan,odlično si ga napravilasmile72
Na vrh
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 13:00
predivno,romantično........jako mi se sviđa kako si uredila okvir a stih je predivansmile222......
Na vrh
maredelmare View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1310
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maredelmare Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 13:05
Ja sam ovo već komentirala, al kako je nestalo u nekim dubinama svemira gdje čovjek još nije bio ...opet ću.
Meni je prekrasan ovaj tvoj shabby (osvježenje od uobičajenog bijelog), citat koji si ovako lijepo uklopila, a da ne govorim o pozadini na koju si smjestila anđela i tvojoj već prepoznatljivoj urednosti i profinjenosti.
Iako ti nisi, ja sam na anđele slaba, pa je meni ovo sve skupa SAVRŠENO!!!!

Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 13:28
...draga Izzy, neću ponavljati pitanje u vezi transfera... ali moram ponoviti divljenje prema tvojoj nenadmašnoj kreativnosti i lakoći stvaranja... dovoljno je usporediti "ono" na čemu je taj anđelak prije stajao i predivno mjesto koje si mu ti namjenila... prekrasno, promišljeno estetizirano i savršeno tehnički izvedeno You%20Are%20The%20Woman You%20Are%20The%20Woman
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
Biljana 59 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 922
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Biljana 59 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 16:07
smile89originalno, mastovito, izrada za +10, bravo smile169
Na vrh
KIKA '56 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 843
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KIKA '56 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 16:53
Predivan anđeo.
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 17:58
Opet jedan prekrasan rad.

Izbjegavala sam ovih dana gledati ove tvoje stranice jer sam radila svoj rad za swap. Sad sam skoro gotova (imam još malo detalja za dovršiti) pa sam sve ponovno pregledala, od prve do zadnje stranice. Nisam htjela prije, jer bi onda tražila neke tvoje omiljene boje i istraživala tvoj ukus i znam da onda moj rad ne bi bio moj.

Ali sam zato danas uživala!
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Travanj 2010 u 19:52
Predivno, da ne duljim više, jer sve je rečeno!
ANĐELKA
Na vrh
nada-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1087
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nada-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 00:21

Anđeo u ili na novom stanu,svakako ljepšem od kartončića iako u obliku srca, veseli se što nas sve može "držati" na oku i priskočiti svima podjeliti ljubav i podršku kad je najpotrebnije.Dobro je i da je citat dobio novi , bolji položaj pa bi bilo uputno što češće ga pročitati , po mogučnosti zapamtiti.
Malo sam provirila na tvoj blog i pročitala malo više o tebi, i stvaram sliku kockicu po kockicu u jednu cjelinu o tebi kao izuzetno pozitivnoj, toploj , simpatičnoj i vrijednoj osobi.Voljela bi da su svi ljudi samo sa takvim osobinama, one druge ja i ne primjećujem.
Na vrh
Slavica 08 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1317
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Slavica 08 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 09:29

Znam da sam ga vidjela a onda se dogodilo brisanje postova a ja ne znajući prekopala sve galerije,pa kopala sam sigurno sat,dva ,mislila sam na tebe ali kad ga nije bilo više nisam bila sigurna a toliko sam htjela da ga vidim!stvar je spasilaMareDelmare koja mi je potvrdila da je tvoj i da idem na tvoj blog da ga vidim!PREDIVAN JE!Ja sam ga se "naguštala"na tvome blogu!prekrasan rad!Clap

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 14:08
Hvala vam curke, puno puno! Nema me baš na forumu u posljednje vrijeme, imam puno obveza i jednostavno ne stignem sve što sam željela tako da sam se "odrekla" i moderatorstva, više nisam vještica! LOL

Otok, drago mi je da radiš po "svome" i sigurna sam da će mi se svidjeti zato se ne opterećuj i hvala ti na velikom trudu!

I hvala vam što bacite pogled i na moj blog - tamo možda napišem malo vše stvari koje ovdje baš i ne mogu jer nije namijenjeno. Velika pusa svima! smile79
Moj blog

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 20:34
Kada čitam ovaj tvoj post , meni izgleda kao da se ti opraštaš s nama!!!

Nemoj da ti na pamet padne!!!! Dovoljno je što nisi više moderator, ali neka ti ne padne na pamet da se povlačiš sa foruma. Toplo se nadam da se varam....
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 21:29
da stvarno... ovo zvuči kao da odlaziš zauvijek.... mislim ono... o čemu ti to trabunjaš?
ajde tamo radi nešto jer bi te neka druga vještica mogla naprašiti po turusmile232
anđeo i transfer proučen do detalja smile176
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Travanj 2010 u 22:19
Kakva panika?! Tu sam, nema brige... Samo malo loš dan valjda... Unhappy Idem na grupnu terapiju u četvrtak pa se nadam da će mi biti daleko bolje! LOL
Moj blog

Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 09:31
bravo za udomljavanje ja mislim da niti Angelina Jolie i Bred Pit nebi imali bolji dom za malog anđela
svaki put nanovo me oduševiš sa svojom idejom i izvedbom i smile143nemoj nas napustiti, 
smile77tvoje radove
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 12:45
Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Kakva panika?! Tu sam, nema brige... Samo malo loš dan valjda... Unhappy Idem na grupnu terapiju u četvrtak pa se nadam da će mi biti daleko bolje! LOL

Te grupne terapije su znansteno dokazane da super utječu na psihu, ali loše na trbušne mišiće i mišiće lica. LOLLOLLOL
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Travanj 2010 u 15:22
ma di bi izzy otišla odavde! kako bi ona bez nas svih Wink 
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 11:42
Hm....još ništa novoga...šta se događa??? Kreativna kriza ili...?
Na vrh
kami View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1033
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kami Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Travanj 2010 u 11:49
proljeće, ko ti kriv kaj si prerano otišla s grupne terapije pa nisi saznala Izzyine razloge i više sile smile105
Uostalom, obvezala se na proljetni swap kao i većina nas pa će silom biti nešto do kraja mjeseca Tongue
I kaj ti trabunjaš proljeće, pa nema boljeg za bore i trbušne mišiće od smijeha s pivica, ovaj, ups, kavica LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 58>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.