Izzy: Moj kreativni laboratorij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 58> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da nadoknadimo izbrisane postove...
Dakle, ovo je bio jedan mali improvizacijski projekt - mali anđeo je trebao malo ljepši dom... Sa komadića kartona sam ga preselila na decoupagiran okvir za slike i metodom transfera na okvir "preselila" i divan citat. Malo shabbyja i satenskog laka. Sve to krasi zid moje drage prijateljice. Detaljan opis metode transfera možete naći na mom blogu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
anđel je prekrasan,odlično si ga napravila
![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
predivno,romantično........jako mi se sviđa kako si uredila okvir a stih je predivan
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Ja sam ovo već komentirala, al kako je nestalo u nekim dubinama svemira gdje čovjek još nije bio
![]() Meni je prekrasan ovaj tvoj shabby (osvježenje od uobičajenog bijelog), citat koji si ovako lijepo uklopila, a da ne govorim o pozadini na koju si smjestila anđela i tvojoj već prepoznatljivoj urednosti i profinjenosti. ![]() Iako ti nisi, ja sam na anđele slaba, pa je meni ovo sve skupa SAVRŠENO!!!! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
...draga Izzy, neću ponavljati pitanje u vezi transfera... ali moram ponoviti divljenje prema tvojoj nenadmašnoj kreativnosti i lakoći stvaranja... dovoljno je usporediti "ono" na čemu je taj anđelak prije stajao i predivno mjesto koje si mu ti namjenila... prekrasno, promišljeno estetizirano i savršeno tehnički izvedeno
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Predivan anđeo.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Opet jedan prekrasan rad.
Izbjegavala sam ovih dana gledati ove tvoje stranice jer sam radila svoj rad za swap. Sad sam skoro gotova (imam još malo detalja za dovršiti) pa sam sve ponovno pregledala, od prve do zadnje stranice. Nisam htjela prije, jer bi onda tražila neke tvoje omiljene boje i istraživala tvoj ukus i znam da onda moj rad ne bi bio moj. Ali sam zato danas uživala! |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Predivno, da ne duljim više, jer sve je rečeno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
nada-m ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1087 |
Anđeo u ili na novom stanu,svakako ljepšem od kartončića iako u obliku srca, veseli se što nas sve može "držati" na oku i priskočiti svima podjeliti ljubav i podršku kad je najpotrebnije.Dobro je i da je citat dobio novi , bolji položaj pa bi bilo uputno što češće ga pročitati , po mogučnosti zapamtiti. Malo sam provirila na tvoj blog i pročitala malo više o tebi, i stvaram sliku kockicu po kockicu u jednu cjelinu o tebi kao izuzetno pozitivnoj, toploj , simpatičnoj i vrijednoj osobi.Voljela bi da su svi ljudi samo sa takvim osobinama, one druge ja i ne primjećujem. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Znam da sam ga vidjela a onda se dogodilo brisanje postova a ja ne znajući prekopala sve galerije,pa kopala sam sigurno sat,dva ,mislila sam na tebe ali kad ga nije bilo više nisam bila sigurna a toliko sam htjela da ga vidim!stvar je spasilaMareDelmare koja mi je potvrdila da je tvoj i da idem na tvoj blog da ga vidim!PREDIVAN JE!Ja sam ga se "naguštala"na tvome blogu!prekrasan rad! |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hvala vam curke, puno puno! Nema me baš na forumu u posljednje vrijeme, imam puno obveza i jednostavno ne stignem sve što sam željela tako da sam se "odrekla" i moderatorstva, više nisam vještica!
![]() Otok, drago mi je da radiš po "svome" i sigurna sam da će mi se svidjeti zato se ne opterećuj i hvala ti na velikom trudu! I hvala vam što bacite pogled i na moj blog - tamo možda napišem malo vše stvari koje ovdje baš i ne mogu jer nije namijenjeno. Velika pusa svima! ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Kada čitam ovaj tvoj post , meni izgleda kao da se ti opraštaš s nama!!!
Nemoj da ti na pamet padne!!!! Dovoljno je što nisi više moderator, ali neka ti ne padne na pamet da se povlačiš sa foruma. Toplo se nadam da se varam....
|
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
da stvarno... ovo zvuči kao da odlaziš zauvijek.... mislim ono... o čemu ti to trabunjaš?
ajde tamo radi nešto jer bi te neka druga vještica mogla naprašiti po turu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kakva panika?! Tu sam, nema brige... Samo malo loš dan valjda...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
bravo za udomljavanje ja mislim da niti Angelina Jolie i Bred Pit nebi imali bolji dom za malog anđela
svaki put nanovo me oduševiš sa svojom idejom i izvedbom i
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Te grupne terapije su znansteno dokazane da super utječu na psihu, ali loše na trbušne mišiće i mišiće lica.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
ma di bi izzy otišla odavde! kako bi ona bez nas svih
![]() |
|
![]() |
|
Hm....još ništa novoga...šta se događa??? Kreativna kriza ili...?
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
proljeće, ko ti kriv kaj si prerano otišla s grupne terapije pa nisi saznala Izzyine razloge i više sile
![]() Uostalom, obvezala se na proljetni swap kao i većina nas pa će silom biti nešto do kraja mjeseca ![]() I kaj ti trabunjaš proljeće, pa nema boljeg za bore i trbušne mišiće od smijeha s pivica, ovaj, ups, kavica ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |