DECOUPAGE |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 86> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
krasna kutijica.još mašnica na nju,kesići nutra i mlac,mljac,san snova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
odlicno,
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Ova salveta mi je jedna od najljepših s djedicom...(?) tako da mi je kutija super.Ne moraš se ispričavati,svi već znamo za tvoje fotografske sposobnosti
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTE=mare-nostrum]Ova salveta mi je jedna od najljepših s djedicom...(?) tako da mi je kutija super.Ne moraš se ispričavati,svi već znamo za tvoje fotografske sposobnosti
![]() ![]() ![]() E Mare, Mare
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijica je odlična,jako ljep motiv,super si je napravila
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Anđelka
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Lijepo radiš Anđelka...ova zadnja kutija je jako dobra, ali me oduševio tvoj prvi rad na tamnoj podlozi.
Fotoaparat tj. fotografija nije uvijek mjerodavna jer taj blic stvarno ne pokaže tj. ne daje pravu ljepotu rada. Mogu si samo zamisliti koliko je lijepa uživo....kad je i ovako tako dobra.
![]() |
|
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
super draga.......
![]() |
|
![]() |
|
Bravo Anđelka,ova sova je tako slatka....dođe mi da joj tepam buci,buci.Krasan tanjur,nije natrpan motivima a opet ima sve što treba imati
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
savršeno,jako ljepo
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Kutija je krasna... ali ovaj zadnji tanjur (je li to uopce tanjur ili ja ne vidim bas najbolje) je wow... totalno otkacen... bas mi se jako svidja
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
kutije su prekrasne! i tanjur isto!
samo me jedna stvar zanima. jel ima išta u tim kutijama? jer ako ima koji keks, kolačić...
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
kutija je divna,tanjur fantastičan
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 86> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |