Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mare-nostrum početak
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mare-nostrum početak

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 100>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
mare-nostrum View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 08:48

baka sva sreća da je štaka u bliziniWink....Hvalasmile79

Smrcko kad složiš slideshow dalje ti je postupak isti kao kad postavljaš slike.....copy-paste kod za forum
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 08:19
Pa ukrala sam od Primavere ove smiješke i ponovila dva put a mogla bih i više put.
Stvarno  više nemam novih riječi za tvoje radove. A slideshaw me oborio s nogu!ClapClapClap
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Prosinac 2009 u 00:17
Naša vrijedna Mare, uvijek lijepe stvarčicesmiley3537.gif.

Kako Mare staviš početnu stranicu Slideshow-a, nikako mi neće prihvatit Direct Link???
Na vrh
file View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 668
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje file Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 21:25
 ja pogledala (kako ne pogledati kad neko uloži toliko truda da to napravi)
 ponovo sam se uvjerila u ono što sam već znala,da si majstor!
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 21:12
hvala vam....baš ste srčekasmile79smile79
Na vrh
anastazija View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1422
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anastazija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 17:30

mislim da su ove tvoje boce koje tebi iz tko zna kojih razloga baš nisu legle (meni baš jesu) od soka za razrjeđivanje tj. sirupa koji se zove Yo. ako su 7 dcl onda sam sigurna da je to to. btw ti sokići su super - malo jesu skuplji od prosjeka ali vrijede svaku lipu.

a slideshowovi su super. bio je užitak sve pregledati! 
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 17:26
Hahaha, jako slatko... Srčeka na vjetru! Smile
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 17:22
mare, super si ovo složila!smile55
ANĐELKA
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 16:52
Mare smile79sve sam pogledala od početka i opet se nadivila, a tebi jedan veliki smile141za slide show. 
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 16:37

drage moje hvalasmile79

felina nisam ih bojala,crackle sam stavljala direktno na staklo
Izzy nije to samokritičnost.....nisu mi bile izazov i radila sam ih tek da ih odradim
dorina,anđelka,maslačak hvala vam......maslačak ne kukaj i ti ćeš uskoro savladati sve tehničke stvari i zabavljati se radeći (osim kod ovakvih nezabavnih narudžbiWink)
karmen ne znam šta je bilo u bocama,pitat ću....i mene zanima jer su zgodnog oblika
Primavera,carice,uživam čitati tvoje komentare....dođe mi da svaki dan nešto napravim samo da mi ti dođeš u posjetu

a mene ulovila slidesmanija pa sam se još igrala sa sličicama.....sretna sam ko malo djete što sam to skužila,zato ne zamjerite....ako tko hoće nek pogleda a tko neće neka navrati kasnijeWink......samo klikni na sličicu

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 14:51
...kad se odgleda ovaj slide-show ostane se bez teksta Shocked...i sama to s vremena na vrijeme napravim, ipak je lakše prezentirati jedno dulje razdoblje... hvala ti na tome draga Mare i nemoj biti tak samokritična...boce su silno lijepe, ne velim, nakon svih čudesa koja si napravila, ovako jednostavan zadatak ne izaziva ti ono meškoljenje u trbuhu...ali, dani su blagdana i red je da i ti prikupiš malo nove stvaralačke energije... a nema boljega od rada koji nije prezahtjevan... mada, cvjetni motivi meni su uvijek praznik za oči, posebno ovako znalački nenametljivo posloženi
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 13:44
Meni su boce isto super i sviđa mi se motiv, nenametljive su i jednostavne a opet lijepe....baš me zanima od čega su tj. što je bilo u njima vrlo su elegantne ovako uske i dugačke
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 13:09
meni su boce super...neznam zasto nisi zadovoljna...da barem ja tak znam napraviti... super ti je svesmile80
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 10:47
smile55
ANĐELKA
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 09:54
Slide show odličan, hvala ti kaj si nas podsjetila na tvoje prekrasne radove, i meni se nove boce baš zbog jednostavnosti sviđaju. smile78
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 09:40
Mare, ne budi pretjerano samokritična! Nekad su jednostavne stvari zapravo i najljepše! Meni su boce jako lijepe, baš proljetne i prozračne! smile78
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Felina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 534
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Felina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 09:30
Meni se sviđaju. Lijepe su , diskretne . Jesi li stavljala boju ispod craclera ili je to boja boce?
Na vrh
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mare-nostrum Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 08:54
drage moje marinera,smrcko,maslačak.jurica i lluvia hvala vam što dolazite u moju galeriju čak kad u njoj i nema nekih novostismile79smile79
malo ću se sad švercati....u nedostatku novih radova
ove boce sam završila nešto prije Božića......nisu bile baš neki izazov pa i nisam prezadovoljna njima.....dobila sam boce i odabrani motiv....neš izazova!!!

Na vrh
lluvia View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 626
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lluvia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2009 u 08:08
Mare, ovo sa slide showom je super ideja... znala sam tvoju galeriju od pocetka otvarati i diviti se... ovo mi je olaksalo stvari... superSmile
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
Na vrh
Jurica View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 234
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jurica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2009 u 21:08
Vidim galerija zatvorena,kad se vidimo na kavi donesem ti nešto kaj sam pronašla pa kad otvoriš da mi neš napraviš,možeeeee?
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 100>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,828 sekundi.