Moj i njegov vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 137> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prelijep je vrtni hibiskus. Prošle godine sam ga dosta tražila ali ipak sam odustala jer za njega treba imati prostora.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
aha, mala Barbara ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
susjeda ti je prekrasna
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() meni se čini da je ovo ipak pljuskavica, Baka Bea će sigurno znati, zapiknula sam jednu grančicu prošle godine, i primila se, sad bi trebala procvjetati da vidim kakav je cvijet |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
hvala vam na posjeti, a imamo i jezero u gradu, odmah ispod pruge kod željezničke postaje, evo malo sam slikala dok sam čekala vlak
![]() ![]() samo što nije dozvoljeno kupanje u njemu, ribolovna udruga Amur se brine za održavanje, ma imamo i olimpijski bazen okružen borovom šumom, to je opet sjeverno od mog stana, samo 10 min hoda, još se nisam kupala ove godine, ipak mi je privlačnije more ![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Predivno Mari!!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Prekrasno, toliko cijeća i prekrasnih boja
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
krasno cvijeće
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
...SLAŽEM SE SA OTOKOM KAO NA MORU...KOLIKO TI TREBA PROSTORA DA IH SPREMIŠ U ZIMI.ŠETALA SAM MALO DUŽE OVIM TVOJIM VRTOM..SVE JE TAKO PRIRODNO...MISLIM DA JE GUŠT SJEDITI U TOJ HLADOVINI
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasni su ti oleanderi, ko da si na moru
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja sam se prosetala,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
predhodne slike slikala sam pred mrak, pa nisu baš sjajne, a ovo je oleander bež boje
![]() bijeli ![]() ![]() ![]() < id="WebWizRTE" ="http://www.cvijet.info/forum/RTE_.asp?mode=reply&POID=0&ID=70" style="border: 1px solid rgb(165, 172, 178);" onload="initialiseWebWizRTE();" height="250" width="490">>Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Fotka dostojna naslovnice!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prekrasno
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5354555657 137> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |