Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Proljeće u mome vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Proljeće u mome vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 312>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Kolovoz 2011 u 18:47
Baka, hvala što gledaš moje biljčice.smile78
Imam dosta, sada ću još malo početi muku mučiti kuda sve smjestiti što ne smije ostati vani preko zime.
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 12:48
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 12:50
Trava je sva spržena , polijevala sam ali to je sve jako malo i nekorisno.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 12:52
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2011 u 12:58
Procvjetao je adam a oko njega spaljena zemlja.Lišće sa jabuke pada kao da je prava jesen.

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 00:14
Ajme milice predivan je . . . .
sto je potrebno adamu da procvijeta Question ja imam vec dugo adame i nikada mi ni jedan nije cvijetao Cry
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 10:18
Ništa posebno ne radim ovom adamu. Raste mu i drugi cvijet. Imam jednog starijeg koji još ne cvjeta. Ne znam o čemu to ovisi da adami cvjetaju.

Hvala ti što dolaziš u moje dvoriste.smile78
Na vrh
Silvestra View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1661
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvestra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 13:14
Milice,ja bila u šetnjici po tvom vrtu ,malo mi je vruće sjediti za kompjutorom ali šetnjica je bila ugodna kao i uvjek...smile193
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 13:28
zbilja je užasna suša kad je i trava spaljenaConfused ali ti znaš odabrati predivne kadrove i nama pokazatiClap lončanice  su ti na zavidnom nivouThumbs%20Up
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 16:31
Silvestra,smile78
Mari,smile71
Drage moje velika vam hvala na posjeti.Velika je vrućina i sve izgori. Polijevala sam travu ali vidim da baš nema koristi pa sam odustala jer su pukotine šire od dva prsta što se vidi na slici prije neki dan. Koliko sipam vode kroz te pukotine propadne pa za travu i nema koristi . Dok jedna poštena kiša ne padne , slabe koristi od polijevanja. Svako jutro polijevam  biljke u posudama i trajnice po vrtu i dvorištu da prežive do prave kiše.

Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 16:34
smile113i ja se nadam noćas kiši samo da dođe mirno bez nevremena
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 16:39
Kiše zaista treba.Hvala,E,Nona na posjeti.smile78
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 16:41
Još malo mojih žednih biljčica.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 16:44
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 16:45
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 16:46
Brugsmanije su ti predivne, cijelo carstvo!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 16:51
Hvala na posjeti, Lovro, volim brugmansije . Dosta vole vodu, polijevam dva puta na dan ali svjedno  dupla još nikako da procvjeta do kraja, nikako joj drugi dio haljinice ne izađe, prije se osuši cvijet. Nadam se kad zahladi da će konačno procvjetati kako treba. Ne vide se dobro boje.Nisam baš vješta u slikanju. Ima bijela, žuta i roza.
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 16:51
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 16:58
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Kolovoz 2011 u 17:38
Juka otvara sve više cvijetića. Baš se veselim.

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 312>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.