Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kod Josipe u vrtu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kod Josipe u vrtu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 92>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 08:02
Draga Jospia, evo da se i kod tebe napokon javim... Bila sam već u šetnji, ali nisam stigla ništa napisati... Jako lijepo uređuješ svoj vrt, imaš već puno krasnih biljaka, a nova stazica ti je prekrasna!
Veselim se napredku tvog vrta i novim slikama! smile57
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2921
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 08:10
i sama cesto prodjem a ne ostavim traga..nek si naletila dodji mi opet...bit ce slicica...smile97
divno je biti nekome nesto....
Na vrh
kamenjarka1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1656
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (2) Hvala(2)   Citiranje kamenjarka1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 09:24
Vidim  i kod tebe se šepuri klematis lijep je već ali vidićeš taj kojom brzinom raste već iduće godine biće triput veći samo ga nemoj šišat ja sam se snjima skroz zarazila nema dana kad sam doma da ih bar dvaput ne obađem i divim im se i tepam .Hosta lijepo raste moje lanjske nisu preživile nema veze gledaću vaše
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 11:16
Stižem i ja u inspekciju, ma stalno sam ja kod tebe al se ne javim, virim i kritiziram... šalim se, lijepo ti  napreduje vrt, stazica je super.....vrtlari i uživaj Thumbs Up
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 19:08
Originalno poslano od člana kamenjarka1 kamenjarka1 napisao:

Vidim  i kod tebe se šepuri klematis lijep je već ali vidićeš taj kojom brzinom raste već iduće godine biće triput veći samo ga nemoj šišat ja sam se snjima skroz zarazila nema dana kad sam doma da ih bar dvaput ne obađem i divim im se i tepam .Hosta lijepo raste moje lanjske nisu preživile nema veze gledaću vaše
i ja sam sa njima odusevljena..da mi je svega....jesenas je pas pojeo jedan plavi ali izvirio je iz korjena odlicno napreduje....svim tepam na njihov nacin...smile91
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 19:09
Originalno poslano od člana korijenko korijenko napisao:

Stižem i ja u inspekciju, ma stalno sam ja kod tebe al se ne javim, virim i kritiziram... šalim se, lijepo ti  napreduje vrt, stazica je super.....vrtlari i uživaj Thumbs Up
neka tebe u blizini samo da znamo da smo tu...drago mi je da ti se svidja...smile113
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 19:55

buduca velika penjacica akebia..

pcelica vrijedna..

potocnica

ovoga je snup smazao ali se podigao lijepo napreduje..

nez kako se zove..

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 20:05
pogledi kroz dvoriste...

Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 20:27
smile55sve se budi i raste
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 20:31
raste raste..napokon moje prvo proljece..za sd je sve pod kontrolom ali jos uvijek neznam sto me ceka...smile78
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 20:41
bijelo...

Na vrh
@kaktus View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2374
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje @kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Travanj 2015 u 20:48
Evo da se i ja malo javim, šetam ja skoro svaki dan kroz ovaj vrt i promatram promjene koje se dešavaju, prekrasno je
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert)
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 06:11
Originalno poslano od člana @kaktus @kaktus napisao:

Evo da se i ja malo javim, šetam ja skoro svaki dan kroz ovaj vrt i promatram promjene koje se dešavaju, prekrasno je
i ja sam uvjek tu negdje pa virnem....malo smo radili pa nismo imali vremena..svuda sad traju proljetnje radnje a kod svih nas ih ima...
svaki slbodan trenutak koristim malo poviriti u vrtove svojih forumasica..narocito se raddujem novnama i novim clanovima.... 

Na vrh
SlavujVk View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt - Ljeto 2013

Bodovi: 5466
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SlavujVk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 07:18
Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

nez kako se zove..

Josipa, ovo je pjegica (Hieracium maculatum)
...jer u njegovu svijetu nije bilo ničega što bi postojalo u prirodi
a da nije djelom Božjeg bića - i obrnuto.
Sarah Dunant
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 07:57
Originalno poslano od člana SlavujVk SlavujVk napisao:

Originalno poslano od člana JosipaNu JosipaNu napisao:

nez kako se zove..

Josipa, ovo je pjegica (Hieracium maculatum)
prekrasna je...jedva cekam da se rasiri...
Na vrh
KARMEN View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje KARMEN Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Travanj 2015 u 14:02
Josipa, prošetala sam i ugodno sam iznenađena kako ti je sva lijepo krenulo. Sve polako dobiva svoj oblik i mjesto. Naravno uz tvoje vrijedne ruke i budno oko ljubimca.
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 07:41
Originalno poslano od člana KARMEN KARMEN napisao:

Josipa, prošetala sam i ugodno sam iznenađena kako ti je sva lijepo krenulo. Sve polako dobiva svoj oblik i mjesto. Naravno uz tvoje vrijedne ruke i budno oko ljubimca.
dobro si rekla dobija polakooblik kako sam odprilike zamislila....hvala na posjeti..uzivajmo skupa u nasim vrtovima....

Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 08:20
jednostavno je predivan

Na vrh
vila2 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 904
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vila2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 09:42
Sviđa mi se tvoj pogled kroz dvorište... kako će tek biti lijepo kad se sve razraste i rascvjeta! Svo bilje ti je krasno, ali ova pjegica me ovaj put osvojila Heart
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
Na vrh
JosipaNu View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje JosipaNu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Travanj 2015 u 09:48
I mene jedva cekam da se razraste...divna je...sad vec pup samo sto ne procvjeta...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5354555657 92>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,312 sekundi.