Morsko-cvjetni ugođaj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 370> |
Korisnik | ||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ma nemam rijeci kojom bih opisala tu ljepotu...na koju god stranicu da odem i prošetam bilo kojim vrtom svi su lijepi...moj je tek u nastajanju...malo biljcica...ali zato me danas moja šogorica raspoložila i kupila bugenviliju...
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
"zgužvani" cvijetak je presladak..amarilisi +5
![]() |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
To što si dobila od Hoye je vjerojarno delosperma, ona se isto dosta širi, ali puno duže cvate, cvijet je sličan samo je malo manji, ja sam ovaj lamparanthus htjela da prekrije zid i prekrasan je dok cvjeta, a poslije je samo zeleno. Možeš ga posadiri negdje da se spošta ili da puže i prekrije tlo. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
Znaš iris kako ih je lijepo vidjeti gdje ih je puno na kupu, mislim na ovaj zgužvani, šteta je samo što kratko cvjeta. Bit će mladih, ako te zanima. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Spustit će se on ne brini, ja sam nekidan otkinula granu bilo je u njoj 2 kila. Samo kod tebe mora zimi unutra, jer je on pun vode i smrzo bi se. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Drago mi je da si dobila bugenviliu, sada joj se možeš diviti svaki dan. Ja sam nekidan vidjela bijelu, prekrasna je, nešto posebno. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
|
Interesantno je Duda-Love koliko lijepog cvijeća raste u prirodi, a da mi i ne primjetimo. "Zgužvanog" je moj ujak presadio u svoj vrt i tamo sam ga prvi put vidjela, a tek kasnije u prirodi. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Da često se to dogodi, meni se desilo sa encijanom, raste u prirodi, a ja ga kupujem.
Je Lantana baka je dobila od Hoye delospermum, sličan je samo kao neka manja varijanta lamparantusa. - dobra informacija za mene da cvjeta duže- super.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
|
je Lantana ja imam isto nekih presađenih biljčica iz prirode...makar sam dobila primjedbe "pa iščupaj taj drač iz vrta" eto kako mi sve imamo različito poimanje ljepote prirode..odma znaš kakva je to osoba i u regularnom životu...kadkad sam sebi smiješna da preko biljaka ocijenjujem tko je kakav..ali ima nešto u tome jer sam primjetila da pogađam.. |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
pa naravno da me zanima
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Niho hvala ti, ali nisam ja baš neki umjetnik, svaka slika na kojoj se vidi malo mora ili neba je odmah ljepša.
Iris, sad sam se sjetila mirte, moram ići malo van mjesta gdje raste, ja sam je presadila dva puta i ništa doduše na krivo mjesto i u krivo vrijeme pa ću ponoviti. |
||
život je more
|
||
![]() |
||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
|
Lantana nemoj biti skromna, jer JESI umjetnik. To se vidi i iz raznolikosti bilja i cvijeća,planu vrta, pa kombinacijama, mjestima na koja si sadila a i slike su ti sve
![]() Mora li lampranthus biti baš na suncu?
A ono je delosperma! Učim, učim!
![]() ![]() I hvala za calistemon. Je, to je taj. Znala sam, ali zaboravila... e sad sam si zapisala imena biljki koje imam i koje želim slijedeće godine!
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Lantana ti si posebna zaista....
Ja točno osjetim kako u svakoj slici i svakom cvijetu postoju djelić tebe...
Nemoj me pogrešno shvatiti ali ja uživam u tvome vrtu i tvojim slikama....
![]() |
||
![]() |
||
|
Baka, hvala na pohvalama, volim ja kombinirati, ali daleko je to od umetnosti.
Dobro učiš ![]() Evo ješ jednog cvijeta koji jako voli sunce, u mom vrtu osim ruža njih se najviše vidi. Gazanije u raznim bojama od bijele, žute, narančaste do crvene, Slikala sam ih na svim mjestima gdje rastu, mnoge su se same rasijale, ima ih sigurno 15-tak različitih, jednom ću slikati samo cvjetove a sada u krupnom planu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
sve je super...gazanije su ti divne..svaki put kad setam tvojim vrtom ostanem bez rijeci...stvarno imaš stila i smisla za cvijeće i uređenje vrta...imas puno cvijeća ali sve ima svoje mjesto i predivno je na slikama a tek uživo mislim da ostane čovjek bez riječi
|
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Koje Divoteeee, tvoje su mi gazanije pune pupoljaka, brzo će cvjetati
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Došla sam te pitati kad ćeš staviti nove sličice, a kad tamo gazanije procvjetale, prekrasne su
|
||
![]() |
||
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
|
...predivno , lantana, gazanije su me posebno očarale jer sam ih počela skupljati i vrlo sam zadovoljna kako se snalaze na suncu.....tvoji kušini gazanija su prelijepi...
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 370> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |