dio mog vrta |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 119> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
LeoNata ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 278 |
Jao draga Sarajka, kako je prekrasno kod tebe! A tulipani se ne zna koji je ljepši! Djetinjstvo su mi obilježila čuvanja ljeti i zimi kod djeda i bake u Bosni, i ove me tvoje slikice vraćaju tamo, gdje je za mene vrijeme stalo, vraća me onim mirisima peći zimi i snijegu visokom kao nigdje, i ljetnim bojama cvijeća i suhih pokošenih livada... Te boje tako intenzivne nisam nikada kasnije vidjela... Hvala ti što sam na kratko opet otputovala tamo...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek imam u čemu uživati na tvom brijegu, sa krasnim slikama..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
vidjevši zadnju sliku sjetih se pjesme, bosnom behar probeharao, baš je lijepo ali ona slika tulipana u zalazu sunca me je očarala!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
|
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
prelijepe slike cvijeća al moram priznat kosa mi se digla na glavi kad sam vidla onaj snjeg po njima...dobro je prošlo bez posljedica
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Leo Nata baš mi je drago da si se podsjetila svog djetinjstva,ima kod mene lijepih pejzaša livada oko mene ,a da ne uzdišeš a ti lijepo pravac sarajevo pa da skupa uživamo u bojama i mirisima
|
|
![]() |
|
e moja antonija bilo je i snijeg pade na behar na voće,valjda neče biti posljedica,tebi hvala na psjeti
![]() |
|
![]() |
|
mirjam ovo je srdašce a latinski ne znam ali je trajnica i uspješno je prezimila,svakako ako želiš mogu ti poslati dio korjenčića
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Srdašca ili dicentra. Sarajka baš šteta što imaš problema sa sporom vezom jer su slike prekrasne. Nemoj nam samo odustati od stavljanja slika zbog ovih problema. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Prekrasno draga moja!!!!!!!!! Tulipani i behar fantazija, srdašce šećer na kraju a zalazak sunca pravo umjetničko djelo!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Zadivljena sam
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasno
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Anaida,tikvić,Nataly,moon,enrikova nono
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja lijepo je vidjeti tvoje brdašci rascvjetano. Ipak je stiglo proljeće i k tebi, sve je krenulo odjednom i prekrasno je.
Jedva čekam da procvjetaju tvoje begonije. Kad bi stavila slike u manjoj rezoluciji lakše bi ih uploadala, pa bi mi mogli još više uživati. Probaj ih smanjit na 640 x 480, to je forumska veličina. |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Zabeharilo i zamirisalo kod tebe, a ova fotka je čudesna!
![]() P.S. Triša ima pravo, pa sam ti je ja "prebacila" na forumsku veličinu.
|
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
koliko ljepote na jednom mjestu!
![]() proljeće u Sarajevu je najljepše, kažu ono koji su tamo godinama živjeli... nemam razloga da im ne vjerujem
![]() |
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Istina Vilmač, oni imaju pravo proljeće koje traje sve svoje proljetne mjesece, a ne kao kod nas, iz čizmica u sandale, iz sandala u kaput i čizmice. Ali oni zato zimi imaju snijega, snijega i opet snijega, a ja ga mrrrrrzim. Sarajko draga hvala ti za ove slike, uživala sam gledajući ih.
|
|
![]() |
|
Trišice tek sam skontala kako slati slikice preko imagea e sada ću i to skontat izvinjavam se ako ste teško gledali slikice ,a za sve vas koje ste šetkale po mom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
maso ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Studeni 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1048 |
Sarajka, divota od cvijeca kod tebe, srdasca su mi posebna!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 119> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |