hugin kutak za uživanje |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 124> |
Korisnik | |
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
![]() |
|
draga baka hvala na posjeti i pohvalama koje rado ćujem ,i ja se slažem sa tobom da je svaka slika lijepa na svoj način, ova druga je uz jezero modrac gdje imamo vikendicu,trudim se da sve bude kako valja ali eto danas je moj mož izjavio da će on dogorine praviti raspored biljaka, pa neka uspjela sam da ga privučem ovoj cvjetnoj ljubavi što mi je veoma drago.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Slika vrta uz jezero je meni posebna, zaista prelijepa....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
hvala milice na posjeti pa navrati opet
![]() |
|
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
Fany54 pa ti imas pravu bajkovitu pricu svoga cvijeca.... predivno je
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Draga Fani sve je predivno, begonije, hortenzije, ruže, ali ja ipak izdvajam onu roznu brugmansiju, ona je čarobna!!!!!!!!
Oborila me je s nogu!!!!!!!!! |
|
![]() |
|
moni tikvić hvala na posjeti i pohvalama, draga tikvić to je ona što sam i tebi slala nadam se da je živa ako ne samo javi
![]() |
|
![]() |
|
tomica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Listopad 2009 Lokacija: Mostar Status: Offline Bodovi: 939 |
Nema komentara draga moja, samo uzdah. Prelijepo!
|
|
![]() |
|
Silvestra ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1661 |
Fany,Hugić je presladak psić,a okućnica odaje vrlo pedantnu,sposobnu i marljivu ženu koja uživa u prekrasnom cvjeću.
![]() ![]() A FONTANA JE SAN SNOVA,DA LI STE JU KUPILI TU ILI JE ODNEKUD PRISTIGLA? |
|
![]() |
|
tomice hvala na posjeti i lijepim rijećima
![]() silvestra hvala na komplimentima hugiću i mom vrtu a fontanu sam dobila proljetos na poklon od mog mlađeg sina, on bude u kuvajtu i pošto nije bio tu za godišnjicu našeg braka to je u maju učinio poklon koji je razveselio i mene i mog muža. ![]() |
|
![]() |
|
evo moga hugića izviruje iza fontane nikako neće da stane da ga slikam
![]() Uploaded with ImageShack.us e sad se malo oslobodio ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
a u vrtu cvjeta sljez i prvi cvijet bijele brugmansije
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
prelijepe slike....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
e pa dragi moji formaši preko vikenda sam bila na modracu i odmarala se. neću vas mnogo gnjaviti sa slikama moga vrta ali ovo što sam slikala kod jedne ljubazne gospođe u selu moram vam pokazati a pored svega mi je obećala u jesen jedan grmić od njenih prelijepih hotenzija e pa izvolite pogledajte
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ove hortenzije su pravi kapitalci
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
e na modracu je i hugo dobio novog komšiju, pa su se prvo komšijski upoznali kroz ogradu.
![]() Uploaded with ImageShack.us e onda je hugo komšiju marvija pozvao u goste što je on rado prihvatio ![]() Uploaded with ImageShack.us i na kraju su se lijepo družili ![]() Uploaded with ImageShack.us zaključak "SVAKO SEBI TRAŽI SVOJE DRUŠTVO" |
|
![]() |
|
kaktusćiću samo da ih je vidjeti u živo ja samo što nisam pala s nogu to je nešto fenomenalno a gospođa kaže nikakvog truda oko njih jeste da su starije ali svake godine su sve ljepše i ljepše.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 124> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |