OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 374> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Otok --------Otok -nemam više komentara vidiš da me stvarno iznenađuješ svaki put više i više a ja to teško podnosim
![]() ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Otok hibi je predivan!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Hibiskus je predivan!
Tamjan se super razrasao,odličan je!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Što je ovo zeleno lišće?
Sviđaju mi se te tvoje kombinacije u sandučićima!
![]() O hibiskusu neću. Već padam u afan kad ugledam neki ovakve boje!
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
To je tamjan, posadila sam ga s pelargonijama, ali se on jako razrastao pa je prevladao
|
|
![]() |
|
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
Otok,sad sam prošetala tvojim vrtom,prekrasan je
Onu travu,šaš,posadi negdje gdje neće smetati jer se jako brzo razraste,i ja je imam. |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Ove godine sam kupila tri tamjana i toliko su jadno izgledali nakon mjesec dana da sam ih pobacala i zamijenila ledenim lizama. Nemam pojma što ih je snašlo, a baš mi je žao. Imala sam ih i prije, samo što su oni bili prekrasni.
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Sve je krasno no ova tvoja slika suncokreta me bez riječi ostavila
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje hvala vam na šetnji po mom vrtu. i na pohvalama i na savjetima.
Sad me trenutno drži manija sadnje raznoraznih reznica, već sam si napravila priličan nered sa kantama i kanticama. Hvala Shasa na pohvali za sliku suncokreta, tu i tamo nešto nacrtam, ali ne sada u ljeti, za taj hobi čekam dosadnu zimu. |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
............... Otok da l ova biljka opstaje preko zime . Ja sam samo vidjela kod mene u 1 žene da ga je imala isto sa palergonijama ali više ga nema . Voljela bi do godine napraviti kombinaciju dr. cvijeća sanjim ili čak sam da bude -to je predivno ![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
sve je predivno, hibiscus, slak, plumbago..
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
sve mi se svida kod tebe....
![]() |
|
![]() |
|
Malo pink, ružičaste, ciklama boje
Moje vinke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
To su moje šušćanice.
Ako vam nije jasno zašto ih tako zovem, pogledajte narodnu nošnju s otoka Suska i boju čarapa ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
kada sam krenula šetati onda sam tek shvatila da nisam dugo bila u tvom vrtu pa se šetnja malo odužila, ali definitivno se isplatilo uživati u ljepoti lantana, suncokreta, vinki, oleandera i naravno obitelji Krumpirko
![]() baš sam jučer i ja tri grančice plumbaga upiknula u zemljicu i baš me zanima da li će se primiti, a moram probati i krumpirka, lantane sam pokupavala ali to baš i nije išlo ..Otok bravo za tebe i cvijećke ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Super si ovo složila
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
dzomba ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 16 Kolovoz 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2454 |
Vinke su jako lijepe...ja ih ove godine nisam kupovala i malo mi je zao zbog toga ali toliko toga je bilo za uraditi....ali stavljam ih na spisak za sl.godinu
![]() |
|
Ako Se Desi Da Jednog Dana
Nestanu Sva Stabla Covjeku Ce Preostati Samo Njegovo Genealosko Stablo Da Nad Njim Place.. |
|
![]() |
|
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
![]() ![]() Vinke su ti prekrasne,a još ljepša mi je njihova boja.
|
|
čovjek uči dok je živ
|
|
![]() |
|
Još malo lantana
![]() ![]() Procvjetale su i astre ![]() ![]() ![]() ![]() Zinie polako gube boju ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |