Kiki-Moja utjeha |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 112> |
Korisnik | |
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretan vam Uskrs. ![]() ![]() |
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Jaja si uspješno odradila (baš su krasna), baš me zanima što ćeš sada raditi
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Možda dovršim još koje jaje,onda sve spremim što dalje i što dublje,dobro se odmorim i pričekam inspiraciju za dalje.
|
|
|
|
![]() |
|
Ovo su dvije moje stare pisanice.Malo sam ih doradila sa mašnama i kristalićima,a stavila sam ih pod dekupaž jer su obljepljene salvetom obzirom da ne volim teksturu stiropora.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Kiki - svaka čast na nepresušnom izvoru ideja za sva tvoja jaja
![]() |
|
![]() |
|
Bojala sam se da ću biti u minusu,ali završilo je ok.Ipak dosta ih je ostalo za dogodine,a i repromaterijala.Ljudi zbog krize kupuju doslovno zadnja dva dana.Nisam ih nikad brojala,a što se tiče novih radova imam neke ideje,ali se moram prvo odmoriti i naravno očistiti stan.
|
|
|
|
![]() |
|
gerberi1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 588 |
svaka cast..........nemam drugih komentara,tvoje slike govore same za sebe........
![]() |
|
"ako Ti predstavljas raj,hoces li me povesti tamo"
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
jaja su ti stvarno divota
|
|
![]() |
|
Hvala cure.Ančice,tvoja jaja su mi osobito draga.A tvoja drvena jaja mi još stoje u vrečici.Jednostavno nisam imala vremena.Mislila sam ih napraviti za sebe.Više me nije volja.
|
|
|
|
![]() |
|
Ovo bi bilo zadnje za ovu godinu.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Kiki jel ti to se spremaš za Uskrs 2012? |
|
![]() |
|
Daaa!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ti možeš napraviti jednu radionicu kako se prave jajca.....
![]() |
|
![]() |
|
Jako stare vješalice iz antikvarijata sa mojom trenutno najdražom salvetom.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
krasne su Kiki a salveta je preslatka.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
frida ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Rujan 2007 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3399 |
A što su dobreeeee...prekrasne vješalice...kažeš u antikvarijatu...ma ne mogu ih prestat gledat...
|
|
![]() |
|
Još da je krakl uspio.Ovo musavo je krakl sotil od stamperije i pasta za cipele u tubi.Kod prve kupovine ,dvica je bila vodica koja je curila sa radova.Sad sam kupila novi gdje je dvica kvrgava,želatinozna masa.NIKAD VIŠE OD STAMPERIE!!!
|
|
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Kiki višalice su ti predobre, Perfektne su.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
|
|
![]() |
|
I meni su vješalice jako "če-če"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 112> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |