Šmrckov vrt 2010 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 71> |
Korisnik | |
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Predhodni post je za Lantanu. Da grmić je prekokrasan, a papiga je moj član obitelji ![]() Star je , iz jajeta izašao 1999 godine, grije stare kosti. Dugovječan je kao da ima 100godina. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sedumi i vinke su prekrasni.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Hvala.
![]() To je hosta moje mame. Ta ti je hosta najčešća za kupiti. Ima je u Bau- hausu. Sad sam je vidjela na sajmu u Rijeci ![]() |
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Draga šmrcko, koji je to cvijetić plavi na prvoj fotkici, neki zvončić ili...? Prekrasno cvijeće, prekrasno!!!!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Vjarovala ili ne, ja je tražim već 2 godine i nisam je našla u Zg. Ima samo zelenih sa bijelim rubom (takve imam i ja), ali ne i ovih sa bijelim u sredini !
|
|
![]() |
|
Šteta da mi Rijeka nije bliže !
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Pa što se više zima približava tvoj je vrt sve ljepši i ljepši. Ma više ne znam kako da te pohvalim
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Asteri su prave zvjezde u tvom vrtu,ruže,a i ostalo,a zid....
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Uvijek uživam u slikicama koje nam s terena doneseš!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jako ti je lijepi vrtek, samo neka dugo potraje blaga jesen Širiš kolekciju visokih seduma....baš super
![]() Pernati mališa je famozan
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šmrcko samo ću reći na sve dosad viđeno
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
A ja se pitam kako ti uopće nešto ostane pored svega onoga što podijeliš i pokloniš
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Baš tako Otok, upravo to sam danas popodne mislila dok sam joj gledala vrt.
|
|
![]() |
|
DRENOVA 1234 ![]() Već proklijao ![]() Pridružen: 15 Kolovoz 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 210 |
Ruže...za 5 |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Draga Šmrckice , nisam se do sada javljala jer sam cijeli dan imala slatke brige. Jutros je stigao tvoj paket i svi koji su ga do sada od tebe dobili vjerojatno znaju kako se osjećam,imam dojam da je Božić , a ti si moj Djed Mraz ! Uglavnom , cijeli dan sam tražila mjesta za biljčice koje si mi poslala a bilo je toga dosta. Sada sam gotova i sretna i držim fige da mi se većina primi. Dio je u vrt, dio u velikim teglama, a dio u malim teglicama - nadam se da nisam puno fulala. Zbrinuto je sve do najmanjeg korjenčića i kaktusića. Još jednom veliko hvala !!!
|
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
Naša Šmrčkica je velikog srca. Dijeli, dijeli svima.I u mom vrtu je toliko njezinih biljćica da ni sama ne znam broj
Veliko i predivno ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Sve mi se čini da jesen tvoj vrt zaobilazi u širokom luku ili si ti prava čarobnica, jer je sve naprosto čarobno.
|
|
![]() |
|
Molila bi te da mi veliš kaj je ono u prvom redu u šalici lijevo i u maloj bijeloj teglici i u zadnjem redu one velike biljke koje su bile sa korijenjem
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 71> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |