kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 80> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
draga vanja puno,puno hvala,veliku pusu imas
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
Kaćo hvala ti na dobrodošlici i pohvalama i velika hvala na tvojim savjetima kako se što radi, od tebe sampuno naučila gledajući tvoje stranice,a što reći za tvoje radove? i što izdvojiti? ništa, bez teksta sam,ODLIČNI SU !
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
smrcko
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
Joj Kaća kakva tacna. Cure mi sline!!! Savršeno....savršeno!!!
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ma super...sve je odlicno... odusevljena sam svime...
|
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
|
|
![]() |
|
drage moje saara,maslacak i tatjana,puno hvala na lijepim rijecima
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Nekako nemam naviku navratiti na ovaj dio foruma...
Tvoji radovi su predivni....
![]() |
|
![]() |
|
KARMEN ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ovi anđeli u igri su mi prelijepi a i ostali radovi ali nekako sam u Božićnom raspoloženju....tvoji radovi me uvijek oduševe
|
|
![]() |
|
zeljka i karmen hvala puno sto navratite u moju galeriju,i lijepe rijeci ostavite
![]() ![]() evo dvije male kutijice,jos nesto sam radila ali nikako pozavrsavat.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
kutijice su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Joooj, kaća, kako su krasne!!!!
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
jako,jako,jako lijepo...dobro to tebi ide
![]() ![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Mašta radi svašta. Prekrasni radovi Kaća
![]() |
|
![]() |
|
Božica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 565 |
Kaćo...ubiće te anđeli.....al neka, tebi to izvrsno ide!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ma sve je super
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
piramidal ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 287 |
Kako sam propustila ove predivne kutije,savršene su!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |