Chat - Brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 113> |
Korisnik | ||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
khm...i kaj da ja sad kazem - mam bute sve za rodjendane dobile antisklerin i ginko ;) je u srijedu je. onaj ceprtak je bio iznimka od pravila jer je vesna imala radionicu u srijedu ili snimanje neki vrag je.
i radimo maske ili one iz chemaca ili one od gipsa, ovisno da li ce uspjeti nabaviti dovoljan broj ovih iz chemaca.
2 jassi: aj bum dosla u ceprtak do tebe, ne kukaj :) inace bum skopirala post od hippy iz njenog topica :P
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
aaaaaaaaaaa bubana sam jooooooooooooooossssssssss,gluha i coravaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, jezus marija gotova sammmmmmmmmm
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
a kaj ja pasek...meni ne dojti...ok, ne morate me voliti...ahaaa
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Nina....ja zabrijala da je u četvrtak.....Kaj bumo delali...maske?
|
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
Kaj je u srijedu radionica? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
|
neeeeeeeeee to ti dodje kao onaj lik iz crtica kaj ga toncek non stop gleda, znas onaj kaj odleti preko mosta pa ga bob graditelj spasava ;) LOL bum ti nabavila skarnicl i jos ga decoupageom ukrasila da se ne splasis sama sebe :P
prije cetvrtka tesko. danas guzva, sutra koncert, srijeda radionica, tek u cetvrtak slobodno popodne. :)
|
||
![]() |
||
|
kaj te briga, ak velim da dojdes onda dojdi, je da sam gluha i slijepa i da mi je nos dvaput veci i jos stosta...ali kaj je to bolesno????
|
||
![]() |
||
|
tri dobre cetke i spegla te se bez beda, naravno prvo moras oprati kosu jer mora se mokra pocet prosusivati uz ravnanje :) nema te kose koja se ne moze speglati. npr tvoja se ne smije vrucim zrakom vec mlakim susiti ;)
2 jassi: rekla si mi da si bolesna i da ne dolazim, a sad me zoves, pa daj se odluci si zdrava ili bubana
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
SF ![]() |
||
![]() |
||
|
JA BUM TE ZRAVNALA...HEHEHE
|
||
![]() |
||
|
bum i ja došla ak ima dobrovoljaca za izravnati moju afro frizuru ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
daj nino nemoj mi sad franjicu poterati................a i ti bi se mogla dovuci
|
||
![]() |
||
|
franjice, ne nasjedaj, tak je i mene navukla :P vrazica mala, no ti joj fino istegnes kosu, lijepo pada, a ona mam zaveze kosu u rep :(
|
||
![]() |
||
|
dojdi dojdi spring
franjek cekam te
iris najdem te tam ...
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
ispravak: ja sam temu makla...a netko ju je vratio
meni je dosta svega
adio
|
||
![]() |
||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
|
tema sa raspravom je maknuta...mislim da ste svi sve rekli i sad bi bilo lijepo da se ne osvrčemo više na to
|
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Vidim ja veselo ja na tim druženjima kod jassi....mene ne trba zmasirati ali dovedem malenu pa neka se oni dvoje igraju...
|
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Jassi sama si si kriva (ljudi kad je vidjela kako se Tonček Palonček i ja lijepo igramo prolupala je od ljubomore i izbacila me iz kuće). Istina i bog jedva sam utekla kako me natovarila... a vrnula se bum ja, mali baš dobro masira leđa, taman mi je po kilaži i može hodati po mojim leđima do mile volje. Pusa Tončeku.
|
||
![]() |
||
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
|
jassi sta ti je malecki vec zaspao........ma sunce malo umorno...
|
||
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 113> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |