Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Anđelkin vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Anđelkin vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 114>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2719
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2013 u 12:59
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

anđo samo se ti spremaj za proljeće,mi ćemo još malo pričekati.opet najavljuju zahladnjenje

Pa znaš da i ja jedva čekam da se ova veljača-prevrtača makne onda je već lakše mada nam slijede bura i južina sa svojim haračom!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Veljača 2013 u 13:01
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Kad će više to proleće da opet uživamo u tvojim božanstvenim ružama i hrizantemama...kao i ostalim mnogobrojnim cvetnicama tvog predivnog vrta
Baš sam se više unervozila od ove kiše i vetra što se smenjuju danima
Hoooooćuuuu...hoćeeeeemoooo...proooleeeeećeeeeeeeeeee!

Ma ja želim  sunčano vrime pa nek bude i prohladno --samo da je sunceeee
Na vrh
Betty Boop View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1660
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Betty Boop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Veljača 2013 u 23:11
Da,i ja čeznem za njim ceo februar...baš se oteglo i odužilo,samo oblaci nebom plove
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Veljača 2013 u 17:41
Anđelka draga, ma kakva veljača-prevrtača. Ove je godine vrlo postojana i to u negativnoj strani. Nema lijepo-ružno, toplo-hladno vrijeme, konstantno je ružno, snježno i hladno. U cijeloj smo veljači vidjeli sunca možda tri dana. Ako i toliko. Koliko vidim iz komentara vas s mora, tamo je pak kiša natopila zemlju.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Ožujak 2013 u 22:20
Lijepe dalije si kupila, sada su vec sigurno u zemlji, a ona đunglica se vjerojatno sunca negdje u zavjetrini.
Tocno anabistr. veli - cijela veljaca, postojani snijeg i hladno. No, konacno danas nas je sunce razveselilo.
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 16:35
u zimovalištu je gužva ali kolko vidim paše im društvoBig%20smile biljke izgledaju zdrave i svježeThumbs%20Up
Na vrh
kamenjar View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3340
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamenjar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 17:02
jojjjjjj gledam tvoju guzvu i mislim na moju,i muka me hvata ,vec 3 dana presađujem,blage nemam kolko sam u ovih tjedan dana tegli kupila,a kolko mi jos treba..LOLa disu kaktusi i sukulenti  i njih treba presadit mnoge,pa im treba naci mjesto ..i kako natalija kaze kad nam dođe ljeto bit ce hvatanja za glavu ,susa a tegli bezbroj ....ali ,to je nasa radost,nema ljepsega nego poslje umora zaokruzit pogledom po cvijecu,obic ih ,podragat ..ma milina 
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...

Vir
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 18:15
Originalno poslano od člana Betty Boop Betty Boop napisao:

Da,i ja čeznem za njim ceo februar...baš se oteglo i odužilo,samo oblaci nebom plove

Došla je betty došlo lipo vrime! Koonačnoooo
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 18:17
Originalno poslano od člana anabistrica anabistrica napisao:

Anđelka draga, ma kakva veljača-prevrtača. Ove je godine vrlo postojana i to u negativnoj strani. Nema lijepo-ružno, toplo-hladno vrijeme, konstantno je ružno, snježno i hladno. U cijeloj smo veljači vidjeli sunca možda tri dana. Ako i toliko. Koliko vidim iz komentara vas s mora, tamo je pak kiša natopila zemlju.

da baš tako, kod nas natopilo ali bilo je i sunca-baš je prevrtača i nek je pooooošla ća!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 18:20
Originalno poslano od člana Carol Carol napisao:

Lijepe dalije si kupila, sada su vec sigurno u zemlji, a ona đunglica se vjerojatno sunca negdje u zavjetrini.
Tocno anabistr. veli - cijela veljaca, postojani snijeg i hladno. No, konacno danas nas je sunce razveselilo.

I da u zemlji? Odma isti čas dok su uslikane! Ona džungla pomalo izlazi van na sunčanje-prilagođavanje na lipša vrimena!
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 18:24
Originalno poslano od člana Mari,5510 Mari,5510 napisao:

u zimovalištu je gužva ali kolko vidim paše im društvoBig%20smile biljke izgledaju zdrave i svježeThumbs%20Up

Mari draga, super su ali valja reći i da nismo imali neku zimu uglavnom kišno razdoblje bez leda.Najbitnije nema gubitaka, a kad se sitim straha pred zimu: pa di s njima tolikima? ako polede? ako ovo ako ono...
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 18:29
Originalno poslano od člana kamenjar kamenjar napisao:

jojjjjjj gledam tvoju guzvu i mislim na moju,i muka me hvata ,vec 3 dana presađujem,blage nemam kolko sam u ovih tjedan dana tegli kupila,a kolko mi jos treba..LOLa disu kaktusi i sukulenti  i njih treba presadit mnoge,pa im treba naci mjesto ..i kako natalija kaze kad nam dođe ljeto bit ce hvatanja za glavu ,susa a tegli bezbroj ....ali ,to je nasa radost,nema ljepsega nego poslje umora zaokruzit pogledom po cvijecu,obic ih ,podragat ..ma milina 

Znaš "ime" čitam ovaj tvoj kometar i sitim se svojih ruku punih žuljeva i leeeđa, mišića... boli me svaka žunta ali sam prezadovoljna kad kako ti kažeš zaokružim pogledom po onom što sam napravila ali i spavam ko beba!
Na vrh
Monna View Drop Down
Trajnica
Trajnica
3. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 2376
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Ožujak 2013 u 22:01
setam malo...pa da mahnemsmile113
pozdrav iz Zlatne doline
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2013 u 07:25
Evo kod nas konačno malo sunca ... niste jedine koje sad imaju sunčeko LOL. Sad smo valjda potjerali više tu zimu !
Baš me veseli nova sezona i jedva čekam nove fotke, da vidim rezultate, znam da si bila jaako vrijedna  smile78... za onu ružu me budeš još jednom podsjetila kad krene prodaja na placu, za sad su samo jaglaci i zumbuli...
belica,zagreb
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2013 u 12:41
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2013 u 12:42
gle prazna poruka ! Svašta !

smile113
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2013 u 15:58
Originalno poslano od člana Monna Monna napisao:

setam malo...pa da mahnemsmile113

smile78
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2013 u 16:05
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

Evo kod nas konačno malo sunca ... niste jedine koje sad imaju sunčeko LOL. Sad smo valjda potjerali više tu zimu !
Baš me veseli nova sezona i jedva čekam nove fotke, da vidim rezultate, znam da si bila jaako vrijedna  smile78... za onu ružu me budeš još jednom podsjetila kad krene prodaja na placu, za sad su samo jaglaci i zumbuli...
draga krajnje je vrime da i vi imate malo sunca, ma što malo...malo više ga triba!
I ja jedva čekam da malo pođe bit će i slikica a možda i  pretumbavanja.

Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2013 u 16:06
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

gle prazna poruka ! Svašta !

smile113

smile78
Na vrh
anđelkad View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelkad Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Ožujak 2013 u 16:12

Uploaded with ImageShack.usHvala bogu da je nediljada majstor ne zuji oklo pa smo svi lipo na sunčanju-vani
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 114>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.