Anđelkin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 114> |
Korisnik | |
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa znaš da i ja jedva čekam da se ova veljača-prevrtača makne onda je već lakše mada nam slijede bura i južina sa svojim haračom! |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Ma ja želim sunčano vrime pa nek bude i prohladno --samo da je sunceeee |
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Da,i ja čeznem za njim ceo februar...baš se oteglo i odužilo,samo oblaci nebom plove
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Anđelka draga, ma kakva veljača-prevrtača. Ove je godine vrlo postojana i to u negativnoj strani. Nema lijepo-ružno, toplo-hladno vrijeme, konstantno je ružno, snježno i hladno. U cijeloj smo veljači vidjeli sunca možda tri dana. Ako i toliko. Koliko vidim iz komentara vas s mora, tamo je pak kiša natopila zemlju.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Lijepe dalije si kupila, sada su vec sigurno u zemlji, a ona đunglica se vjerojatno sunca negdje u zavjetrini.
Tocno anabistr. veli - cijela veljaca, postojani snijeg i hladno. No, konacno danas nas je sunce razveselilo.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
u zimovalištu je gužva ali kolko vidim paše im društvo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
jojjjjjj gledam tvoju guzvu i mislim na moju,i muka me hvata ,vec 3 dana presađujem,blage nemam kolko sam u ovih tjedan dana tegli kupila,a kolko mi jos treba..
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Došla je betty došlo lipo vrime! Koonačnoooo |
|
![]() |
|
da baš tako, kod nas natopilo ali bilo je i sunca-baš je prevrtača i nek je pooooošla ća! |
|
![]() |
|
I da u zemlji? Odma isti čas dok su uslikane! Ona džungla pomalo izlazi van na sunčanje-prilagođavanje na lipša vrimena! |
|
![]() |
|
Mari draga, super su ali valja reći i da nismo imali neku zimu uglavnom kišno razdoblje bez leda.Najbitnije nema gubitaka, a kad se sitim straha pred zimu: pa di s njima tolikima? ako polede? ako ovo ako ono... |
|
![]() |
|
Znaš "ime" čitam ovaj tvoj kometar i sitim se svojih ruku punih žuljeva i leeeđa, mišića... boli me svaka žunta ali sam prezadovoljna kad kako ti kažeš zaokružim pogledom po onom što sam napravila ali i spavam ko beba! |
|
![]() |
|
Monna ![]() Trajnica ![]() ![]() 3. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Pozega Status: Offline Bodovi: 2376 |
setam malo...pa da mahnem
![]() |
|
pozdrav iz Zlatne doline
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Evo kod nas konačno malo sunca ... niste jedine koje sad imaju sunčeko
![]() Baš me veseli nova sezona i jedva čekam nove fotke, da vidim rezultate, znam da si bila jaako vrijedna ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
gle prazna poruka ! Svašta !
![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
I ja jedva čekam da malo pođe bit će i slikica a možda i pretumbavanja. |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Uploaded with ImageShack.usHvala bogu da je nediljada majstor ne zuji oklo pa smo svi lipo na sunčanju-vani |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 114> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |