Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moja rascvjetana terasa
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moja rascvjetana terasa

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 69>
Korisnik
Poruka
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Siječanj 2011 u 23:35
malo sam prosetala i uzivala...sta sam vijela od slikica krasno je..jako s me se dojmile koprivicesmile71
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7005
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2011 u 09:04
Drage moje hvala vam što navraćate kod mene. Za drugi puta ću vam pripremiti pitu i kolače da mi ne izgladnite gledajući moje cvijeće.

Terasa je prazna ( još uvijek ali ne zadugo) ali imam par fotkica za staviti...recimo dvije ruže su mi po treći puta cvjetale i to u studenom ako ne i u prosincu ( morala bih pogledati datum). Znači cvjetovi ruža a okolo bjelina snijega. Bila sam oduševljena.

Inače od spremljenog cvijeća gazanije nisu izdržale, ali mi je lantana u kuhinji na podu bacila dva para novih listića!!!

Pusaaa svima.smile79
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2011 u 09:42
i ja tebi saljem i ocekujem nove slike
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2011 u 12:56
Originalno poslano od člana gioiaa gioiaa napisao:

i ja tebi saljem i ocekujem nove slike
Gioo smile78, a što se tiče slika...ma nešto sam se ulijenila, ali evo obećavam da ću staviti bar ovih novih kućnih biljaka što sam kupila...Smile
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2011 u 13:23
Ruže su ti bile prekrasne u prosincu, a vjerujem da će i proljeće biti još krasnije!!!  Žuta i crvena lantana su fantastične,  valjda će i od mojih sjemenkica koja biti takva!!!

Željno očekujemo nove sličice, a kada staviš prvu novu sličicu ostale će ići kao po traci, samo kreni!!!smile78

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2011 u 13:30
Ma evo da odmah stavim par slikica...ovo je iz mog ureda.

Moj prvi hibi.

Ova palma je tako velika narasla da sam je razdijelila i druga polovica je doma. Baš sam s njome zadovoljna kako napreduje...

Eh, sa koprivama se mučim, to jest održavam ih samo na životu...

I ljubičice su opet cvjetale.

I ova mini sansiverija je krenula...

I vrisea se probudila, dugo je vegetirala ali samo zbog toga što sam je pogrešno njegovala.

I ova kopriva više nije ovako reprezentativna..

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2011 u 13:32
Ali zato ova jucca napreduje za sve pohvale. U tri godine je jaaako narasla.

Ova mini zvijezda nam je pravila božićni ugođaj u uredu.

Ovako od prilike izgleda moj prozor.  Sada je malo više popunjen...Smile

Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2011 u 13:34
Originalno poslano od člana freeland44 freeland44 napisao:

Ruže su ti bile prekrasne u prosincu, a vjerujem da će i proljeće biti još krasnije!!!  Žuta i crvena lantana su fantastične,  valjda će i od mojih sjemenkica koja biti takva!!!

Željno očekujemo nove sličice, a kada staviš prvu novu sličicu ostale će ići kao po traci, samo kreni!!!smile78

Free to je bila telepatija, dok si mi ti pisala ja sam stavljala slike. LOL
Evo sada imaš šta pogledati kako je kod mene u uredu, dok ne bude nešto novoga na terasi...Smile
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Siječanj 2011 u 20:19
smile199
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 00:15
Ako nema cvijeća na terasi, ima u uredu!Smile
Baš je dobar osjećaj baciti pogled na tvoj prozor Wink
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 02:51
Di čeljad nije bijesna ni kuća nije tjesna, a to bi uvijek bila  kuća puna lijepog cvijeća.
Predivne biljčicesmile99
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 05:19
Prelijepo!
Time is something you can never get back..
Na vrh
Nataly View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2666
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Nataly Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 07:19
Tvoj prvi hibi je prekrasan (ja ga još uvijek nemam). Jesi ga kupila ili je uzgojen iz reznice (ili sjemena)?
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 08:52
MiraK u međuvremenu sam promijenila ured i sada imam samo jedan prozor. Ali sam dobila slobodu da si stavim svo cvijeće gdje želim, i još su me počastili sa jednom veeelikom yucom i novim teglama, tako da sam sada tek u botaničkom vrtu.

Smrcko, to je točno. Na poslu sam kolege naučila da mi ne smiju dirati u cvijeće a doma sina i muža. Wink
Misty i ja sam se oduševila tim hibijima, a to me je bromi zarazila...sram je bilo. Smile

Nataly ovaj hibi sam kupila, samo što je bio malo manji. Ali skoro pa stalno cvjeta, zaista zahvalan cvijet.
Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 08:54
Lipo uređen ured sa lončanicama,uz sve pohvale za sve ipak hibiskus najviše plijeni pogledsmile64
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 09:21
krasno cvijeće, naročito hibi
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 12:53
ured ti je pravi botanički vrt!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Siječanj 2011 u 12:54
Lijepo je biti okružen cvijećem!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Siječanj 2011 u 19:04
Na vrh
proljeće View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje proljeće Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2011 u 11:24
Drage moje hvala vam što navraćate u moj vrt.
A sada molim pomoć!!!

Budući da se već polako pripremam jer se toplo nadam da će zima zaista više proći...imam i jedan mali problemčić...

Prošle godine sam kupila dvije ruže, ali ne znam koje su sorte i kako se zovu, pa molim da mi znalci prepoznaju koje su to ruže radi orezivanja. Htjela bih to napraviti točno kako bi me opet obradovale svojom raskoši.
Dakle evo slika...

A ovo joj je cvijet, koji jaaako lijepo miriše...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 69>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.