Moja rascvjetana terasa |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 69> |
Korisnik | |
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
malo sam prosetala i uzivala...sta sam vijela od slikica krasno je..jako s me se dojmile koprivice
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Drage moje hvala vam što navraćate kod mene. Za drugi puta ću vam pripremiti pitu i kolače da mi ne izgladnite gledajući moje cvijeće.
Terasa je prazna ( još uvijek ali ne zadugo) ali imam par fotkica za staviti...recimo dvije ruže su mi po treći puta cvjetale i to u studenom ako ne i u prosincu ( morala bih pogledati datum). Znači cvjetovi ruža a okolo bjelina snijega. Bila sam oduševljena.
Inače od spremljenog cvijeća gazanije nisu izdržale, ali mi je lantana u kuhinji na podu bacila dva para novih listića!!!
Pusaaa svima.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja tebi saljem
![]() ![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Ruže su ti bile prekrasne u prosincu, a vjerujem da će i proljeće biti još krasnije!!! Žuta i crvena lantana su fantastične, valjda će i od mojih sjemenkica koja biti takva!!!
Željno očekujemo nove sličice, a kada staviš prvu novu sličicu ostale će ići kao po traci, samo kreni!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Ma evo da odmah stavim par slikica...ovo je iz mog ureda.
![]() ![]() Moj prvi hibi.
![]() Ova palma je tako velika narasla da sam je razdijelila i druga polovica je doma. Baš sam s njome zadovoljna kako napreduje...
![]() Eh, sa koprivama se mučim, to jest održavam ih samo na životu...
![]() I ljubičice su opet cvjetale.
![]() I ova mini sansiverija je krenula...
![]() I vrisea se probudila, dugo je vegetirala ali samo zbog toga što sam je pogrešno njegovala.
![]() I ova kopriva više nije ovako reprezentativna..
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Ova mini zvijezda nam je pravila božićni ugođaj u uredu.
![]() Ovako od prilike izgleda moj prozor. Sada je malo više popunjen...
![]() |
|
![]() |
|
![]() Evo sada imaš šta pogledati kako je kod mene u uredu, dok ne bude nešto novoga na terasi...
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Ako nema cvijeća na terasi, ima u uredu!
![]() Baš je dobar osjećaj baciti pogled na tvoj prozor
![]() |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Di čeljad nije bijesna ni kuća nije tjesna, a to bi uvijek bila kuća puna lijepog cvijeća.
Predivne biljčice ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Prelijepo!
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Tvoj prvi hibi je prekrasan (ja ga još uvijek nemam). Jesi ga kupila ili je uzgojen iz reznice (ili sjemena)?
|
|
![]() |
|
MiraK u međuvremenu sam promijenila ured i sada imam samo jedan prozor. Ali sam dobila slobodu da si stavim svo cvijeće gdje želim, i još su me počastili sa jednom veeelikom yucom i novim teglama, tako da sam sada tek u botaničkom vrtu.
Smrcko, to je točno. Na poslu sam kolege naučila da mi ne smiju dirati u cvijeće a doma sina i muža.
![]() Misty i ja sam se oduševila tim hibijima, a to me je bromi zarazila...sram je bilo.
![]() Nataly ovaj hibi sam kupila, samo što je bio malo manji. Ali skoro pa stalno cvjeta, zaista zahvalan cvijet.
|
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Lipo uređen ured sa lončanicama,uz sve pohvale za sve ipak hibiskus najviše plijeni pogled
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
ured ti je pravi botanički vrt!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Lijepo je biti okružen cvijećem!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
Drage moje hvala vam što navraćate u moj vrt.
A sada molim pomoć!!!
Budući da se već polako pripremam jer se toplo nadam da će zima zaista više proći...imam i jedan mali problemčić...
Prošle godine sam kupila dvije ruže, ali ne znam koje su sorte i kako se zovu, pa molim da mi znalci prepoznaju koje su to ruže radi orezivanja. Htjela bih to napraviti točno kako bi me opet obradovale svojom raskoši.
Dakle evo slika...
![]() A ovo joj je cvijet, koji jaaako lijepo miriše...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |