Vrtna bajka |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 69> |
Korisnik | |
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
lijepo cvijece
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Krasni su jaglaci, još ovako lijepo smješteni
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Jaglaci su krasni, ali tako su mi super u tim pitarima
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
preslatki jaglaci
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Draga Štafice stvarno nemam rijeći -jaglaci su prekrasni a za amarilis da ne pričam---------legendoooooooo
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
primorka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 769 |
Prekrasno!
Boje su vau, a na azaleju sam pomalo i ljubomorna.
|
|
Tko ima "zašto" zbog kojeg živi, može se nositi s gotovo bilo kojim "kako"
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Evo i mene, zavirih u tvoju kućnu bajku...... klivia ti je prekrasna i baš je posebna, crvena sa bijelim u sredini |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
i ja sam došetala...na ovim kolicima s jaglacima zoveš na proljeće... prekrasno ti je to šarenilo... a amarilis fantazija.... svaka ti čast na uljepšavanju svojim slikicama ove tmurne dane...
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
doći ću ja u Petr....ec po malo cvijeća
![]() vidim ima kod tebe za izvoz a one klivije tjeraju i mladice sa strane ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Štefice, predivno mi je šarenilo tvojeg hodnika!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Od srca svima hvala što ste prošetale i prošetali mojim vrtom tj.kućom
![]() ![]() I meni samoj gledanje vašeg cvijeća daje malo vedrine u ovim sivim danima ![]() Niho,kaj nisi primjetila svoje malo picmoljće koje kod mene ipak po malo napreduje ![]() ![]() Kat.rea,moja je klivia isto narančasta,možda se na slici čini da je crvena, ali nije.Mislim da sam i nju morala staviti na hladnije kada je cvala jer bi joj tada cvijet duže trajao.Što se tiče azaleje samo pitaj šta te zanima mada nema neke mudrosti u vezi njezinog uzgoja .Skužila sam da joj preko zime paše hladnije mjesto,a preko ljeta čemo vidjet ,valjda joj bude dobro negdje vani,u hladu . Mari,aaahaaaa,klivija tjera nekakve mladice.Ak te zanima samo reci ![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja sam si kupila takav "vatreni" amarilis. Pupoljak mu je još mali ali kad vidim kako je tvoj krasan već sam nestrpljiva da se i moj pretvori u takvog "labuda".
Kombinacija jaglaca u kolicima
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Štefice predivne boje!Imam i ja crveni amarilis,ali još nije procvjetao.Čuvala sam ga u podrumu i tek sam se sjetila da je tamo,prije par dana.Sad je u stubištu,valjda procvijeta..I jaglaci su lijepi..
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Klivija, amarilisi i bijeli i crveni - baš su pravo osvježenje. Tako lijepi cvijetovi!
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
jaglaci u voim bojama i u kolima su fantastični, a amarilis wow!
|
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Prekrasno cvijeće i jako mi se sviđaju dekoracije uz cvijeće
![]() |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
Predivno cvijeće, jaglaci su super..
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Nisam dugo bila ali sam zato cijelo jutro uživala kod tebe.
Uopće nemam komentara, samo se divim tvome cvijeću.
Drago mi je da imaš ovako puno lijepog i zdravog cvijeća gdje sam se opustila i uživala, kad veće moje neće.
Sve ti je lijepo, ali u zadnje vrijeme patim na azalee ( mojoj su svi listovi i cvjetovi otpali, ima samo grane) pa mi reci kako ti svoju održavaš?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 69> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |