Cvijet do cvijeta,Korjenkova hacijenda |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 203> |
Korisnik | |
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ne najljepše i najnježnije slike ostavila sam za kraj...... da vam uljepšam vikend.
Bijelo, nježno, romantično.......ne znam niti jednu jesensku biljku koju mogu u potpunosti opisati ove riječi.
Gospođica Honorine Jobert
![]() ![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Prošla kiša mi je dosta polomila visoke georgine.......
![]() ...... pa sam ih ja pobrala i odlučila da vam darujem ovaj lijepi jesenski buket
![]() Uživajte drage moje ovaj vikend, jesen je u prirodi predivna......
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Tu je trebalo pisati šalabahter da sve popamtiš, za onaj zid će trebati puno penjačica da ga prekrije i spremit ću ti neke. Sedum je fantastičan, tisa nešto posebno interesantno, za Haemanthus nemam rječi, a tvojim anemonama se i ja divim svaki dan u mom vrtu, kraljice su vrta, bijele, nježne i romantične, baš si ih dobro opisala.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Šmrckoooo........bila sam oko podne na marendi i znaš novost, pogazili i poprekidali su mi pol bijelog seduma i zgazili pola ukrasnog luka
![]() Tješi me što će to bez problema niknuti sljedeće proljeće, malo dalje od njih rastu mi roza anemone, ostale su netaknute jer su visoke pa se dobro vide i na njih ih stalno upozoravam, stalno sam u inspekciji a oni me stalno tjeraju
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ma nemoj, vidi ti nje, ja primam paket samo ako je pun biljki a ovo drugo građevinsko, poslat ću ja tebi malo našeg zidara i MM pa da ti zgaze pola vrta kao kod mene.......
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Štefice, Anaida, Niho, Rosa, Lantana hvala na posjeti.......
Lantana, ti uvijek misliš na mene, znam da imaš nekog jockera za ovaj moj zid.......
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Imaš i loncijeru ako nećeš onu dirati ja ti pripremim dr. jer je ona baš za to mijesto-ali opet ću razmisliti da li da ti dam
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Dobro, dobro,
![]() ![]() Kako ti je sad....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
kao i uvijek vrt savršen i uredan,cvijeća posvuda,zvončići su krasni i georgine .. ali ipak ljepotice vrta su ti anemone jednostavne u svojoj bijelini su zaista očaravajuće
![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
ne mogu a da se ne ponavljam, divota je prošetati tvojom hacijendom i sada. anemone su ti zaista prepredivne, očaravajuća bijelina, svaka ti čast, majstor nema šta ![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Korjenčice ako su tako bezobrazni i ja bi ih namlatila
![]() ![]() Moj seduma kao kod male Ane mi je ovo ljeto stagnirao, ne znam što mu je. Imala sam osjećaj da mu je trebalo češće zaljevanje ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Konačno mogu u miru razgledavati vrtove pa sam navratila i u tvoj.
Vidim radovi su u tijeku. Nemoj se ljutiti na TM niti na majstore - dođi kod mene, bit će ti odmah lakše. To je samo mali dio terena.
U mom vrtu je već sada teško naći cvijetak, a kod tebe: Cvijet do cvijeta ...
|
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
usprkos radova tvoj je vrt savršen, gledajuči tvoju anemonu..koja je predivna...mislim da bi si je mogla nabavit do sada nisam nigdje vidjela tako lijepu...žao mi masline kad je tako velika...
![]() |
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Prekrasno
|
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
Duda hvala ča si me savjetovala jer ja san se zbunila kad san vidjela da si ti pred neko vrijeme tvoje ostiće porezala..... moji-tvoji su mi tako lijepi i gusti da bi mi bilo žal ko psu da ih moram rezat, samo da mi prezime vani ali ja ću njih svejedno malo zaštititi
|
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Djevojke moje zid je skoro gotov a to znači da u ponedjeljak stavljaju špric i onda je totalno gotovo. Danas sam se načistila i nagrabljala melte. Jasmin je preživio, malo je iscementiran ali dobro.....
Danas sam doposadila sve narcise i tulipane, počela vaditi kane, počupala sve cinije, ja i tata popilili pola bijelog jorgovana i sutra selimo na smokvu....nekako mi se sviđa pila ove jeseni....pilim li ga pilim....
![]() Posebni pozdrav Plavookoj, dobro nam došla, ma tako te volimo, odmah šetnja po vrtovima.....
![]() |
|
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Ej ja svoje dalije -krompire vadila sev iz zemlje da se ne smrznu ali ovdje niko kod mene ih ne vadi i svima budu predivne . I znaš kako me veseli sutrašnji dan . Sutra je ponijedjeljak -------
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
plavooka ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 17 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 73 |
Kako nebi šetala kad se nezna sta je kod koje bolje od cvijeca ukrasnih trava, i dr.stvarno ne zaostajete jedna za drugom
|
|
Bolje sutati nego blesavo govoriti.
Prvo ispeci pa reci!!! |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme one anemone me bacaju u nesvijest
![]() Korijenko vrt je prva liga ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 203> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |