kaca-moja salvetna.. |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 80> |
Korisnik | |
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Jao Kaca... kavve lijepe kutije, tako njezne... jako mi se svidjaju
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
cure moje hvala vam od srca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() primavera draga neke stvari mi stoje i po mjesec dana,fali im jos nesto,a trenutno nemam ideju sta bi jos trebala da to sve skupa na nesto slici..sinut ce nesto valjda ![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
savrsene kutijice,slikice su odlicne...ma stvarno imas zlatne ruke...
|
|
![]() |
|
renn ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 20 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 435 |
Kačo, petica ne gine!
![]() |
|
[IMG]http://i31.tinypic.com/k154t1.jpg" />
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
drage moje maslacak i renn hvala vam puno,puno,od srca
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Čisto savršenstvo! Odlično!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala najljepsa anđelka draga
![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divne kutije!prekrasne boje,a ona sa roza anđelom je za otkinut |
|
![]() |
|
hvala ti puno draga prila ![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Kaćo ti imaš prekrasne ideje i zlatne ruke
![]() |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
E kutijice su mrak nad mrakovima
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej kaća radovi su prelijepi.
Kutijice baš onako romantične i ne pretjerano okićene, a ja to volim.
vidim da nisam jedina kojoj uvijek nešto fali na radovima....i ja se mučim sa dva primjerka, fali im "ono nešto" ???
Ali danas idem u nabavi po to "nešto", pa će valjda i kod mene biti uskoro slikica
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Divne kutijice, tako romantične.... Eh, sad vidim da je i Proljeće to rekla! Nema veze, znači da je dijagnoza istinita - potvrdila 2 specijalista!
![]() |
|
![]() |
|
hej cure drage,ljubin vas sve
![]() ![]() puno hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
draga moja, kutijice su ti mrak. nisam nikada niti sumnjala u tvoj talent i zlatne ruke.
![]() |
|
![]() |
|
Mikica74 ![]() Upravo klijam ![]() Pridružen: 31 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 143 |
svi radovi su prekrasni,ali ja sam ipak obozavateljka kutija ,zaista su predivne...super
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
draga kaćo, napokon i kod tebe vraćala sam se daleko unatrag jer me nije bilo odavno, sorry, tvoje radove se stvarno isplati pogledat- stvarno imaš ruku, radovi su ti predivni! s nestrpljenjem očekujem nove!
veliki pozzz
![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Lilly71 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 24 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 50 |
...sve je više nego lijepo...
|
|
![]() |
|
cure moje drage hvala vam sto vrijedno brisete prasinu sa moje galerije
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() minimode i tebi veliki pozdrav i drago mi je sto svratis ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 80> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |