Čuvarkuća - Sempervivum |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 96> |
Korisnik | ||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
je, evo je i ovdje
![]() |
||
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
pa valjda je....ja ti još nisam u nazivima biljaka sa "ti"....neka mi se oprosti ako nije...a valjda jest neka vrsta |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Glikica...ova tvoja rascvjetana čuvarkuća (imam ju i ja, baš se jučer rascvjetala, no čekam da otvori više cvjetića pa ću ju poslikati) se zove Sempervivum arachnoideum
|
||
![]() |
||
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
|
11111, kako i sama kažeš da nisi sa nazivima biljaka na "ti", moj prijedlog ti je da lijepo na temu prepoznajte mi ovo (klik) staviš sliku cvijeta kojem neznaš ime
|
||
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
||
![]() |
||
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
|
hvala moon, zapisujem si naziv.
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() ovo sam prošle godine dovukla panj iz šume i " posadila" čuvarkuće. |
||
|
||
![]() |
||
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
|
Prekrasno je, super ideja. |
||
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
||
![]() |
||
|
Glikica... puna si iznenađenja, vrlo zanimljivo i zgodno
|
||
![]() |
||
Pinus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 4559 |
|
Glikica , ideja za 5.
Pokazati ću tu tvoju sliku svojoj ženi. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Bome sam imala muke dovesti ga kući i unijeti u dvorište, ekipa je bila malo jača !
A tek onda namještanje, lijevo - desno, naprijed - nazad, pa još malo zakreni, pa.... Onda malo zemljice i pijeska u udubine i čuvarkuće su se smjestile. |
||
|
||
![]() |
||
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
|
i ja san dovela tako ukrasno drveče u vrt ..u kamenjar.....ali kad san slučajno jedan komad nedavno preokrenula vidila san brdooooo mravi ispod njega i tako ispod svakog komada
![]() |
||
![]() |
||
Maggie ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 243 |
|
nadam se da je to s mravima slučajnost, jer baš je lijepo jedno s drugim.
|
||
![]() |
||
|
Ja nemam mrave ( za sada) al mislim da oni idu svojim putem. Možda da pitaš u poljo-apoteci, možda nešto za posipanje ispod panja ili uz sam rub.
|
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
Stvarno su cvjetići preslatki !
|
||
|
||
![]() |
||
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
|
Moon, divno!
Koliko je stara biljčica? ![]() ![]() ![]() |
||
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
||
![]() |
||
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
|
moon,
koje divne cvjetiće imaju ![]() |
||
![]() |
||
azriela ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 14 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 384 |
|
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
||
dosadna ko tekut
|
||
![]() |
||
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
|
Kako su ti krasne ove cuvarkuce azriela,posebno ove bordo.Vec dugo ih trazim da nabavim.A i hipertufa je za svaku pohvalu
![]() ![]() |
||
sutnja je zlato....
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 96> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |