Anastazijin_ zeleni raj |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 125> |
Korisnik | |
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
predivan ti je kamenjar a plave loptice zaista djeluju posebno
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Evo navratila sam malo, da saznala sam i ja Baka Bea nas je podučila. Tu i ja definitivno imam u vrtu, volim ju ali ju definitivno treba kontrolirati i čupati s vremena na vrijeme.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno je, ni ja ne mogu odoliti onoj ljepoti
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
bas su divan par
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Pa ovome se ni ne mora odoljeti, samo se . . . . prepustiš uživanju !!! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
jako lijepo
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Anastazija, kamenjar ti je čaroban, bajan.....
![]() ![]() jako mi se sviđaju kombinacija erika i vinki - pravi jing i jang
![]() Sve za 10 i maximalno elegantno - bravo!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Dilema je rješena: ovo je Phalaris arundinacea picta ![]() i da, širi se ko drač i treba dobro paziti gdje ju se sadi. Niti slučajno nije za kamenjare. Dobro mi je BB govorila prošle godine. Piknula sam dvije travke u kamenjar, a ove godine sam već imala cijeli busen. Jedva sam ga izvadila iz kamenjara i još nisam sigurna da ne bude negdje ponovo izašla. |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kad je nešto lijepo, onda je lijepo iz svakog kuta. Kamenjar ti je za svaku pohvalu.
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
belica, koliko sam uspjela vidjeti na slikama, to nije ta travica. Ova na slikama raste iz jednog busena, a moja ne. Kod moje je svaka travka za sebe. |
|
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Slažem se kamenjar je divan i ja se spremam napraviti jedan u vrtu, samo treba dovući kamenje u Zagreb a muž me bu vubil ( ha ha ) i naravno nikad nema mjesta u autu za kamenje. Ova travica koju si tražila za prepoznavanje je definitivno ipak kao moja, to je
Molinia caerulea 'Variegata'
beskoljenka. da li je tvoja ikad cvala ? moja nije. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Predivan ti je kamenjar Anastazija, one plave lopte su za
![]() Erika, čuvarkuće i orhideje ništa ne zaostaju....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Ovome ne mogu odoljeti svake godine - prekrasno mi je ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Današnje slike kamenjara iz druge perspektive ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Blago tebi na ovakvoj lijepoj padini !!!!! Kamenjar ti se je prekrasno popunio od lani !! ozbiljno konkuriraš za najbolji kamenjar na cif-u !!! A one orhideje !!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
jako,jako lijepo
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
rascvjetane proljetnice
![]() |
|
![]() |
|
Naravno da ću navratiti nema mi dražeg od šetnje tuđim vrtovima rano ujutro pogotovo dok pijem kavicu a naš grad spava. Iznenadila nas je danas ova hladnoća vani, ja sam se sve nadala da su pogriješili prognozu.
Ali bilo je kratko pa valjda štete i neće biti. preslatke su ti ove anemonice.. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
maestral, to je aubrieta - plavi jastučac. Svim mojim dragim posjetiocima ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ne znam što bi drugo rekla nego - prekrasan ti je vrt. Kamenjar se razbujao.
I da - osim što imaš najljepše erike imaš i najljepše vinke. Prekrasna kombinacija. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 125> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |