Haworthia |
Odgovori | Stranica <1 45678 12> |
Korisnik | |
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvjezdana,prekrasna je,a imaš li ti negdje svoju temu ili...?
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
Sponzorirani linkovi | |
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Misliš sa cvijećem? Imala sam davno ali sam ju zapustila... Vrtove sam stavljala ne svoje već od bake i sveki ali nisam to već dugo ni slikala a svoje kućno isto tako sam stavljala ali pola tih biljaka više nemam sad stavim ovako kad se sjetim i kad prebacim slike na komp :D
|
|
Per aspera ad astra.
|
|
natalija
Cvjetni guru Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Zvjezdana
Trajnica DONATOR Pridružen: 03 Siječanj 2008 Lokacija: Zg i okolica :D Status: Offline Bodovi: 2055 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
nisam ju kupila uzela sam jedan mali mali sitni izbojčić od bake ona ju je dobila od neke mađarice kod nasju nisam nikad niti vidjela
slučajno sam saznala kako se zove jer moja baka ju je zvala šišarka :D |
|
Per aspera ad astra.
|
|
kamenjar
Neukroćena biljka Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
moja najdraža hawortia ,slikano u listopadu 2011
evo je jucer slikana..stavrno raste lijepo ,nadam se uskoro da ce bit i izboja mladih još jeddna hawortia nadam se da je i ovo hawortia |
|
mali kaktus
Cvjetni guru DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mali kaktus bas je guba,asocira me na neku podvodsnu zivotinju al se nemrme sjeit koju hahaha ...JA i moje asocijacije :-)
|
|
mali kaktus
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
|
Cvijetomanijak
Mladi grm *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Pa da ,joooj ..hahahhaa
|
|
Lantana
Cvjetni guru Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Evo jedne neobične pojave na haworthiji, nakon cvjetanja na cvjetnoj stapki se pojavila mlada haworthia, stapka je do matične biljke živa i održava mladu u životu, a iznad nje se poslušila.
Cvijet Nakon cvatnje Mlada haworthia |
|
život je more
|
|
moon
administrator Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
heee, imaš bebicu
|
|
schumy
Pustio korijenje Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
To je dokaz da se ocvali cvijet (ili stapka) ne kida odmah nego najesen prije uzimljavanja!
Lijepa je "bebica, neka pusti korjenčiće i onda ju presadi. |
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
Belina
Neukroćena biljka ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Prekrasni primjerci,
draga Lantana,a tvoja je rodnapreljepa
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
belica
Neukroćena biljka Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Lantana, ovo stvarno nisam do sad nikada vidjela, obično mladi izlaze kraj matične biljke. Fenomenalno.
|
|
belica,zagreb
|
|
Glikica
Cvjetni guru Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Da se i ja oglasim ovdje, imam nekoliko hawortia pa zato, i ja sve odrežem odmah nakon cvatnje jer ružno izgleda, nakon što sam ovo vidjela više to neću raditi.
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Recite, da li je ovo hawortia?
|
|
|
|
dzeni
Pustio korijenje Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Meni vise liči na neku aloju.
|
|
sutnja je zlato....
|
|
Glikica
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Mogla bi biti, ma više ne znam , kad u tim trgovačkim centrima ima nabildanih biljaka, samo da se proda. Meni se ova svidjela, a sad sam zbunjena. Valjda će se naći netko ko zna 100%.
|
|
|
|
Miss M.
Mladi grm Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
Možda neki hibrid križanac između aloe i hawortie već ih ima prilčno.
|
|
Anastazija_
Cvjetni guru 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Opcije poruke
Hvala(0)
|
|
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
Odgovori | Stranica <1 45678 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |