Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Plantlover's Diary
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Plantlover's Diary

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
Korisnik
Poruka
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2008 u 19:38
Od sveg ti srca želim da kiša odnese snijeg i da ti se pojavi sunce na prozorčiću
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Plantlover View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2008 u 19:54
Oh,hvala ti puno Franjice.Danas sam posadio alstromerie i eucomis,obadvije u vaze.Ovdje namjeravam posaditi ljiljane i gladiole.Visoka je oko 60cm i siroka oko 50cm.To je bila najveca vaza koju sam mogo nabavit.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2008 u 21:06
smile227Plant posuda je prva liga - to će biti prava stvar-gladiole i ljiljani misliti će da su u kakvom predivnom vrtu.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Ožujak 2008 u 21:15
Nadajmo se da ce bit tako.Koju bi mi jos biljku preporucili kao pratnju?
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 14:40
Posadio dvije ruze penjacice "Fontana".Nadam se da ce uspjet zato jer je vec imala grancice koje su narasle,ali su se posusile.Planiram jos posaditi i brsljan uz ogradu.Vani se topi snijeg pa je sve jako mokro no nema veze.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 18:51
Danas sam u onu veliku vazu posadio ljiljane.Jedan trubasti "pink perfection",Lilium tigrinum,dva orijentalna "Star gazer",dva -II- "Cassandra".dva azijska "Grand cru","Crimson Pixie" i "White Pixie".Nadam se da ce uspjet.Posadio sam i onaj brsljan te prosirio gredicu.Jos moram povadit korove iz nje.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 19:02
Ovako napreduje moj carski tulipan
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 19:03
Caesalpinia
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 19:03
Arauija
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 19:05
Mirisna grahorica
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 20:54
Evo vam malo zivotinjica,nisu danas slikane.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 20:59
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 21:05
Prekrasne su ti slikice, biljčice, životinje. Nemoj nam reći da osim cvijeća uzgajaš i životinje. 
RIJEKA

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 21:11
Pa moze se reci da i uzgajam,ovo nisu moje srne .Doma imam dvije macke,psica,dvije kornjace(zapravo nisu moje nego od mog brata),imam i puno tropskih riba,a i ovih normalnih i malog zekana.To je za sada sve,ali uskoro planiram imat malu zabicu(gatalinku).
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 21:39
Cvijeće ti je stvarno prekrasno, bravo, očito imaš "zelenu ručicu" i vjerujem da će ti i ljiljani biti prelijepi.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Ožujak 2008 u 22:15
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Cvijeće ti je stvarno prekrasno, bravo, očito imaš "zelenu ručicu" i vjerujem da će ti i ljiljani biti prelijepi.

Ah,ni meni ne uspije bas sve(šteta)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 08:30
Plant - što je danas u planu, obožavam životinje, kod tebe im je vidim super.
RIJEKA

Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 08:51
super su ti biljčice, a životinje i ja bi rado udomila jednog zekana i kornija (doduše imala sam macu - micija i kornija al se nisam baš proslavila, a na kraju smo ustanovili da sam alergična na mačju i psečju dlaku )
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 12:29
Slikam jos srne i svoje male zivotinjice pa va posaljem.U planu je inace i okopavanje vrta(tj. gredica za sadnju cvijeca),mozda sadnja ljiljana i jos neke ruze moram kupit.
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Plantlover Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Ožujak 2008 u 13:24
Kornjacica
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.