Sedumi-žednjaci-tustike |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 22> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Čini mi se da je i ovo kod mene sedum.Slika nije najbolja,ali mislim da se može prepoznati.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Nina22...je to je sedum, baš sam nedavno pitala Otok. Ona ga ima u svojoj temi i njoj se nalazi vani posađen u vrt, izdržao joj je -4°C. Kad je vani onda ma lijep prijelaz na crvenkasto.
|
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Hvala Moon.Polako ću ga iznositi vani.Ja sam ga držala u kući jer mi se činio osjetljiv.Listovi mu puštaju zračno korijenje,ako otpadne koji odmah se prima,trebala sam znati da je to nešto žilavo.
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
predivni su sedumi,a tvoj burito mali kaktus je stvarno pravi ljepotan ...lijepo je porasto za godinu dana
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
obozavam sedume,trebaju mi da mi prekriju kaktus garten i kupila sam ih dosta al neznam im imena
![]() ![]() ![]() ![]() brzo rastu ,ovaj zadnji ima prelijep cvjetic |
|
Vir |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ne vjerujem moon,imam sedum sieboldi ,al ovaj mi je dosta drugaciji ..sieboldi ima dosta mesnatije listice
|
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
divan ti je moon, takav imam malen pelcerić koji sam piknula van u vrt i isto procvao. smiješno ga za vidjeti.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
hvala belie, brzo će se tvoj utrostručiti
|
|
![]() |
|
dzeni ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2012 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 386 |
sutnja je zlato....
|
|
![]() |
|
dženi, mada je slika jako mala (probaj stavljati veće slike) mislim da se radi o: Sedum Herbstfreude
|
|
![]() |
|
DiedraSavary ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 13 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 5 |
Vrlo interesantna trajnica, plavkasto-zelenkastih listića koju su spiralno postavljeni oko stabljike.
Raste dosta sporo, ali grane mogu dostići i do jednog metra dužine. Lijepo izgleda u visećim košaricama jer grane vise i kod starijih primjeraka stvaraju prekrasne slapove. Grane su vrlo krhke i listići lako s njih otpadaju. |
|
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ne znam mu ime, ali mi je jako lijep
![]() |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |