Početna stranica Početna stranica > Ostale biljne vrste - Forum o biljkama > Gljive
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Slike gljiva
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Slike gljiva

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
Korisnik
Poruka
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 03:32

sada panterova muhara-amanita pantherina    OTROVNA

sutra je novi dan
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
cordyceps View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 155
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cordyceps Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Srpanj 2009 u 08:54
Originalno poslano od člana jagoda jagoda napisao:

Cordy nema problema mogu i ja malo komentirati barem za ove jednostavnije gljive...Problem je što ja uglavnom radim na kompu po noći kao i sada, tako da ne mogu biti brza u odgovorima kao ti....smile136

Super, od sada imaš pravo prvenstva komentiranja gljiva. Dame imaju prednost Smile
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 01:58
Evo malo novih slika iz Klanjske šume,od jučer.Prvo razne vrste KRASNICA -RUSULA,kojih ima puno...
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 02:04
Slijede LISIČICE-CANTHARELLUS CIBARIUS
sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 02:17

Sada jedna vrsta koja me je jako iznenadila,jer je ona kasno jesenska gljiva,a to je ŽUTA TRUBAČA-CANTHARELLUS LUTESCENS

sutra je novi dan
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 02:23
Na kraju još jedna jesenska gljiva koja ove godine iznenađuje već duže vrijeme, a to je MAGLEN-POLYPORUS PES-CAPRAE
sutra je novi dan
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Srpanj 2009 u 22:26
konačno je i m zaovoljan - nabrao je oko 30 klg vrganja , nešto podijelili nešto osušili , i još uvijek se beru ,ali sad nemam više kud s njima  imam puno slika naravno na mobitelu 
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Srpanj 2009 u 11:25
malkice mi cure sline na neke od ovih lijepih primjeraka Wink
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 23:06
jesam li ja ono spominjala gljive , konačno je moj m došao na svoje , ovako je to bilo iz dana u dan

Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 23:07
tek su počele on bere ja čistim 
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 23:08
 e sad mi več pomalo počinju iči na živce

Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 23:09
samo stižu , ja več sve  prste izrezala

Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2009 u 23:12
 e pa sad mi je stvarno več dosta , cijeli tjedan samo čistim te vrganje , več mi ide para na uši , ali on neče da sluša , -isto toliko koliko ima za škrinju ima i na sušenju , prestajem fotkati jer mi je dojadilo , sve se vrti oko gljiva

Na vrh
toni View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 13567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje toni Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 20:47
Pa toliko vrganja na jednom mjestu,nisam jos vidio.Dali su to sumski ili doma uzgojeni
toni

o Babotok,moj Babotok
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Kolovoz 2009 u 21:16
šumski toni , nemam ti ja velikog vrta , samo 3 kvadrata
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Kolovoz 2009 u 08:20
smile71smile68

a joj branka nije ti lako...čuj kad ti bude njih baš potpuno preko glave pošalji nama nešto na čišćenje,čisto da te rasteretimo posla LOLLOLLOLLOL
Na vrh
smrcko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši ljubimac u vrtu 2018

Bodovi: 18305
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje smrcko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 00:10
ClapBravo Brankice. Koji je to dio Hrvatske da ima toliko gljivaShocked na ovim vrućinama, sjeverni?
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 00:41
SmileBranka slažem se sa Grivom ako ti dojadi šalji nama jer kod nas je manjak varganja,odnosno nema ih....Kod nas ih je bilo u srpnju, ali sada nema,čekamo jesenske negdje u rujnu i listopadu....Ja sam se u srpnju isto tako načistila varganja jer sam jedan dan donijela oko 10 kg iz Gorskog Kotara.Bili su dosta crvljivi, ali dosta sam toga zaledila,osušila i zakiselila tako da imam dosta toga u rezervi.....SmileClapClap
sutra je novi dan
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2009 u 17:22
 hm ja znam sve cake ali jedino nisam probala kiseliti , daj mi jagoda  molim te recept kako to radiš  i sve u  vezi s tim , inače sad negdje u rujnu trebaju doći jesenski vrganji ,pa javim na vrijeme , tko je blićže evo neka dođe , ja vas obavijestim na vrijeme , 
Na vrh
griva1978 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1612
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje griva1978 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2009 u 21:32
.. mi nekad daavno kiselili al ja nisam baš fan ... netko je možda i ovdje jedom rekao da na kraju sve kisele glijve imaju isto okus-kiseli LOLLOLLOLLOL
iskopati ću ti ja negdje recept sutra ako se jagoda ne javi... al meni osobno suhe pa samljevene i mrvicu dodane kao "tajni začin" uzvisuje skoro svako jelo :)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.