Rose-moj decoupage |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 19> |
Korisnik | |
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
hvala ti sarita,da znas koje su me nevolje(nezgode) pratile dok sam je radila: izlila se pitura po parketu i unutrasnjij strani stola,pa ljepilo,onda brodki lak mi na kraju zaljepio sve prste,jedva ga se rijesila do navečer....
|
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
lijepa kutija moderatorice,sa ruzama je uvijek sve lijepo
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
otok hvala na posjeti. nesto novo od mene,jedna mala škrinjica
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kuhinjski set - super za dijetu. Jer, kad ga ugledaš diviš mu se, a naravno nećeš s njime kuhati.
Lijepo. |
|
![]() |
|
nema na čemu,drago mi je kad mogu pomoći,tad sam najsretnija.
kika drago mi je da ti se sviđaju kuhače. imam još novih radova ali ne i aparat pri ruci da ih mogu slikati. hvala vAam još jednom na posjeti ![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
hvala ti puno, puno, puno draga moja rosa na pomoći okon slanja sloika, velika pusa
![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
predivne kuhače
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
preslatko,najbolje upotrebljen rođendanski poklon,pa i ja sam prezadovoljna,nije samo mama!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
andora,sarita,šabica,mare d,od svega srca vam se zahvaljujem na divnim komentarima,
![]() pa sam seku poslusala i tako napravila,manje je ipak vise ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Oooooo, bit će mama jako zadovljna, prezadovoljna!
A ti stvarno napreduješ! ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
mama će ih morati čuvati da joj ih netko ne ukrade.
Odlično si iskoristila sitne motiviće za set. ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
secer i med,preslatko |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
Blago mami na ovakvoj kćeri,sigurno će biti oduševljena,a i meni je set presladak.
|
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
odavno već imam ove kuhaće al nikako ih namackat i nać pravi motiv!
onda sam za rođendan dobila rizin papir sa prekrasnim motivima cvjeća,i čim sam vidila ove male ružice....sjetila sam se kuhaća i krenila ih ukrasavat. sad sam mami napokon napravila set za kuhinju. kad se vrati sa posla nadam se da ce bit sretna i zadovoljna. slikano je u kući,zbog čega su slike tako tamnije ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Da kutije obožavam to se zna,ali i ruže su moje omiljeno cvijeće,bravo.
|
|
![]() |
|
drage moje hvala vam puno na posjeti!
![]() ![]() slavice hvala ![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
kutija
![]() |
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
odlično za izložbu!
Nadam se da ćemo vidjeti bar neku fotkicu tu na forumu . ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 19> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |