I ja se igram... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 25> |
Korisnik | ||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nekad i razbijanje pločica dobro dođe - za odbaciti negativnu energiju. A košara ako je čekala dvije godine, pa može još malo. Sretno s poslovima.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
predivno!
![]() |
||
![]() |
||
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
|
![]() |
||
|
![]() |
||
|
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Jako slatko! Ova ideja sa prozorčićima na staklenkama je original, super si se toga dosjetila!
![]() |
||
![]() |
||
|
Ne mogu se hvaliti tuđim ruhom, to sam već vidjela ovdje kod nekoga i izgledalo mi je kao zgodna ideja. Ali meni osobno je "slađa" moja kutija za kekse.
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
odlično!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
kutija za kekse je stvarno slatka,jako lijepa!!! |
||
![]() |
||
|
Hvala, hvala!
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
potpisujem Ančicu, premedena jeeeeeeeeeee (nisam nigdje vidjela takve salvetice)
![]() |
||
![]() |
||
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
|
Cure su sve rekle, kutijica je baš posebna!!!
![]() |
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Odlična teglica, kod mene je isto svaka sa prozorčićem.
Nego, imaš li dobar recept za arancine, ja sam jednom probala pa nisam baš bila zadovoljna.
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
ormar i kantunal su za
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
OOOO, hvala vam svima , nekad si sa nečim što napraviš malo više zadovoljan a nekad malo manje. Sa ormarima baš jesam a i pogled na kutiju za kekse mi nije mrzak. Ali nikada ne znaš šo će ispasti i draž je u tome. Hvala dame moje.
|
||
![]() |
||
|
Znači ti si ta što sam joj "maznula" fol sa prozorčićem. E pa baš ti hvala!!!!
![]() ![]() Moj recept za arancine dobiješ na pm. Skroz je jednostavan i meni ispadnu baš fini.
|
||
![]() |
||
dori-st ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 689 |
|
Jedva čekam.
|
||
![]() |
||
|
Od prijateljice samo "sakupljačice" salveta sam dobila samo tu jednu - nažalost. Ali mislim da sam je OK iskoristila. Jedna ali vrijedna.
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
na najbolji mogući način
|
||
![]() |
||
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
|
Ormar je preeeeeeeeeedobar, a kutija za kekse prekrasnaaaaaaaaa
![]() |
||
meni je super u životu
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 25> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |